Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ξαφνική εισβολή ενός προσώπου στη ζωή σας θα ταράξει σκέψη, καρδιά και επιθυμίες. Τηλεφωνήματα θα αλλάξουν τη ροή της καθημερινότητάς σας, θα αποκτήσετε την επιθυμία να ακολουθήσετε έναν ζωηρό και έντονο ρυθμό ζωής. Δίνετε τέλος σε καταστάσεις ρουτίνας, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα κυνηγήσετε τις αλλαγές, ωστόσο προσοχή να μην κινηθείτε παρορμητικά, κρατήστε ελεγχόμενο το πάθος σας.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αόριστες θα είναι οι επιθυμίες σας, μπερδεμένη η στάση σας. Η εμφάνιση ενός προσώπου μέσω social media θα ενισχύσει την ενεργητικότητα σας, δεν αποκλείεται να κινηθείτε παθιασμένα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την ένταση των αισθημάτων σας. Ανεξέλεγκτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα την αφήσετε να παρασυρθεί προς όποια κατεύθυνση φυσήξει ο άνεμος. Προσδιορίστε κάπως τις επιθυμίες σας, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας θα ποικίλουν, θα διακατέχεστε από διαφόρων ειδών διαθέσεις παθιασμένες ή νωχελικές. Ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα στρώσει έδαφος για εκρηκτικές εξελίξεις, ενδεχομένως να διχαστεί η καρδιά σας. Φλογερή θα είναι η στάση σας, με φανερή την επιθυμία να ζήσετε στην ένταση και όχι στην παθητικότητα. Καταφθάνουν δυνατές eρωτικές στιγμές, με πρόσωπο που θα μπλεχτείτε στα eρωτικά του δίχτυα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστούν γεγονότα που θα σας αποσυντονίσουν, οι πράξεις σας θα είναι κάπως ασυνήθιστες ίσως και μη σκεπτόμενες. Θα υπάρξει νέο eρωτικό άνοιγμα και σε συνδυασμό με την έντονη ενέργεια που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην eρωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις θα φέρουν αλλαγές στην eρωτική σας πορεία, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να παρασυρθείτε από το πάθος σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα μπερδεμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, αψυχολόγητες οι πράξεις σας. Θα φανείτε εκδηλωτικοί και παθιασμένοι, τα συναισθήματα σας θα τα βιώσετε στην υπερβολή τους. Δυνατό eρωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενο τηλεφώνημα που θα τονώσει τον eρωτισμό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς μια καινούργια eρωτική κατεύθυνση. Αν καταφέρετε να κρατήσετε σταθερή στάση, τότε πολύ σύντομα θα καταλήξετε σε έναρξη δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν έναν μικρό διχασμό στη σκέψη σας, ίσως να μην είστε σε θέση να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε. Άστατος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, οι αλλοπρόσαλλες διαθέσεις σας θα μπερδέψουν πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει eρωτικά. Θα βρίσκεστε σε μια εσωτερική σύγχυση, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε τις eρωτικές σας τάσεις να σας οδηγήσουν όπου θέλουν αυτές. Θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να αναζητήσετε ριζοσπαστικές αλλαγές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, ωστόσο χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας, προσοχή στις συναισθηματικές παγίδες.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα δημιουργήσουν μεταστροφή τόσο στις επιθυμίες σας, όσο και στους στόχους σας. Ένα ελαφρύ συναισθηματικό μπέρδεμα θα βγει στην επιφάνεια και ίσως να χαρακτηριστείτε αψυχολόγητοι, ωστόσο καμία σας σκέψη δε θα είναι απαισιόδοξη. Η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα ζωντανέψει τον eρωτισμό σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε έντονα eρωτικά αισθήματα και μάλιστα χωρίς περιορισμούς.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τα γεγονότα θα σας βάλουν σε σκέψεις, ίσως να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Με καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε μέσω των social media, θα eρωτευτείτε, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην κινηθείτε βιαστικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες ίσως και κάπως μυστήριες εξελίξεις, που ενδεχομένως να μπερδέψουν το eρωτικό σας κουβάρι. Προσοχή στα απρόοπτα διλήμματα και στις παρορμητικές αποφάσεις!!

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως απρόβλεπτοι, με συναισθήματα έτοιμα να φτάσουν στο κόκκινο. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, γι’ αυτό το νου σας να μη δώσετε λάθος εντύπωση. Ξαφνικό και απρόσμενό τηλεφώνημα θα ταράξει την συναισθηματική σας ισορροπία, δεν αποκλείεται να αλλάξετε eρωτική κατεύθυνση. Έρχονται αλλαγές στην eρωτική σας ζωή που ίσως να σας βρουν απροετοίμαστους.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα δημιουργήσετε ακραίες καταστάσεις γιατί θα διακατέχεστε από έντονα συναισθηματικά συμπλέγματα. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε νέες eρωτικές εμπειρίες, να εκδηλωθείτε με πάθος. Η παρορμητικότητα σας ίσως να ξεφύγει από τα συνετά όρια, προσοχή γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανεξέλεγκτο συναισθηματισμό και να καταπατήσετε βασικές σας αρχές.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα το πάθος θα υποσκιάσει τη λογική σας. Η συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έντονες αντιδράσεις κάτι θα ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε ένταση, προσοχή στις υπερβολές και στις παρερμηνεύσεις. Έρχεται δυνατό eρωτικό άνοιγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα προγραμματισμένα σας σχέδια, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα