Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ετοιμαστείτε, έρχονται eρωτικές αναστατώσεις. Έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας, θα νιώσετε ισχυρή έλξη, κτητικότητα, ίσως και ένα είδος ακραίου πάθους. Λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, μάλλον θα σας φέρουν ένταση καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας. Θερμές θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις, σε εσάς που είστε eρωτικά μόνοι δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, θα βρείτε ανταπόκριση

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε χαρά, ένταση, πάθος ίσως και ζήλεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει κάλεσμα από εσάς, θα τολμήσω να σας φανερώσω πως αδημονεί να βρεθεί κοντά σας. Για τους αδεσμετούς, έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από κακές σχέσεις, να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας βλάπτουν ψυχολογικά. Θα κινηθείτε με πείσμα και ψυχική δύναμη, γεγονός που θα σας κάνει τολμηρούς στο να αναλάβετε ρίσκα, διεκδικώντας ριζικές αλλαγές. Η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Μείνετε πιστοί στις επιθυμίες και τους στόχους σας, ωστόσο περιορίστε τάσεις ανυπομονησίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα αναζητήσετε βάθος και ειλικρίνεια. Καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε το τυφλό πάθος και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Στον eρωτικό σας τομέα θα υπάρξει ένα πρόσωπο-έκπληξη, που αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής eρωτικής σχέσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ετοιμαστείτε για συναισθηματικές εκπλήξεις, για ανατρεπτικές συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα στόχων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Καλό θα είναι να μη χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά ή προσβλητικά, περάσετε σε καλοπροαίρετες ενέργειες. Σας δίνω τη συμβουλή να προτιμήστε πράξεις eρωτισμού και αγάπης, αποφύγετε πείσματα και εμμονές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ενδυναμώσει τη θέλησή σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας και αυτή τη φορά δε θα υπάρχει περίπτωση να σας λυγίσουν τα μικροεμπόδια. Στο ταίρι σας θα φανείτε επικοινωνιακοί, θερμοί και με πολύ έντονο eρωτισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε την eρωτική σας ισορροπία. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα eρωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, προσοχή στην επιμονή που θα βγάλετε, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Αρκετά δυνατή θα είναι η διαίσθησή σας, θα είστε εξοπλισμένοι με δυνατό ένστικτο, που αν το εμπιστευτείτε, τότε δεν πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ πιο σοβαρές από ό,τι θα νομίζετε. Θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερής eρωτικής σχέσης, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις καχύποπτες σκέψεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στα άκρα θα φτάσουν τα συναισθήματά σας, δεν πρόκειται να περιορίσετε τις εκδηλώσεις σας, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο, ό,τι νιώσετε θα είναι έντονο και ξεκάθαρο. Η οξυδέρκεια που θα σας χαρακτηρίζει, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, τώρα θα είστε σε θέση να ξεδιαλύνετε συναισθηματικούς κόμπους, θα καταφέρετε να βάλετε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Ιδιαιτέρως ελκυστική θα είναι η εμφάνισή σας, η παρουσία σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα εμφανιστεί η παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, ό,τι νιώσετε, θα το αισθανθείτε στο βάθος της ύπαρξής του. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει την όρεξη να διεκδικήσετε παλιές, ξεχασμένες σας επιθυμίες και θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην eρωτικό ταίρι. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα αποκαλυφθούν αλήθειες, θα βγουν στην φορά κρυμμένα μυστικά, δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί παλιά αγάπη!

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διορατική σκέψη, ένστικτο και μελετημένη στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση, τώρα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια άλματα, σε περίπτωση που ρισκάρετε να ξέρετε πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Eρωτικό πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, ίσως αρχικά να το δείτε σαν μια απλή περιπέτεια, ωστόσο οι εξελίξεις θα σας πείσουν πως θα πρόκειται για κάτι βάσιμο και ουσιαστικό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας συνεπάρει το συναίσθημα, ουσιαστικά θα παρασυρθείτε από αυτό που νιώθετε, δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε αισθήματα πάθους. Σήμερα δε θα πέσετε στην παγίδα των αρνητικών αναμνήσεων, δε θα επιτρέψετε τη σκέψη σας να κολλήσει σε αποτυχημένες καταστάσεις του παρελθόντος. Σας συμβουλεύω να αφήσετε ελεύθερη την eρωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον, ανοίγοντας προοπτική eρωτικού δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα ‘ρθουν στη μνήμη σας ξεχασμένες σας επιθυμίες και σε περίπτωση που παγιδευτείτε σε κακές αναμνήσεις, τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ό,τι σας πλήγωσε. Θα σας δοθεί ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους που σας πνιγούν ψυχολογικά και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που φράζουν την εξέλιξή σας. Δυνατή eρωτική αυτοπεποίθηση θα είναι το σημερινό χαρακτηριστικό σας, θα σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε καταλλήλως.

Πηγη: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα