Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις, θα υπάρξουν νέες προτάσεις, η διάθεσή σας θα είναι έτοιμη να αξιοποιήσει οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό σας προκύψει. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα κινηθούν υπέρ σας, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία μέσω διαδικτύου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσκολλήσει το βλέμμα του επάνω σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται σήμερα να βρείτε το ταίρι σας.

Advertisements

Ταύρός

Φίλοι μου Ταύροι, οι κόποι σας μπαίνουν σε πορεία ανταμοιβής, οι προσπάθειές σας θα βρουν προσδοκώμενη ικανοποίηση. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, θα εισπράξετε αυτό που σας αναλογεί. Έρχεται προοπτική νέου eρωτικού ανοίγματος, θα σας δώσω την συμβουλή να φανείτε δεχτικοί, τώρα θα καταφέρετε να βελτιώσετε την eρωτική σας ζωή. Γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, ελκυστικό θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσετε!

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη σας φέρνει νέες ευκαιρίες, καινούργιους eρωτικούς δρόμους και ένα τυχαίο συμβάν θα δώσει διαφορετική έκταση στην eρωτική σας ζωή. Σήμερα ό,τι τολμήσετε και ό,τι επιχειρήσετε, θα έχει θετικό αποτέλεσμα, είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε δράση. Η ελκυστική γοητεία που θα σας διακρίνει, θα σας ανοίξει δρόμο νέων eρωτικών κατευθύνσεων. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τυχαία γεγονότα και ξαφνικές προτάσεις, που θα σας βγάλουν από διλήμματα, σήμερα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα ειπωθούν πολλά, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν απόψεις και δεδομένα. Καταφθάνουν αλλαγές στις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, ερωτευτείτε άφοβα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα απρόσμενες αλλαγές θα φέρει στη ζωή και στην καρδιά σας η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου. Η γοητεία του δε θα σας αφήσει αδιάφορους, αν βρει από εσάς πρόσφορο έδαφος, τότε θα εισχωρήσει δυναμικά και ριζικά στην eρωτική σας καθημερινότητα. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας θα εξαφανιστούν κατόπιν συνάντησης με το πρώην ταίρι σας. Βραδινή ώρα θα τολμήσει να σας εξομολογηθεί αυτό που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ευνοούνται τα τολμηρά βήματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε τα eρωτικά σας σχέδια πράξη. Για όσους θέλετε να προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια, λύνονται παρεξηγήσεις, φανερώνονται κρυμμένα αισθήματα. Ο τρόπος προσέγγισής σας θα είναι διορατικός και έξυπνος, εφαρμόστε άφοβα ό,τι ακριβώς σκεφτείτε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται γεγονότα που η κατάληξή τους θα είναι ανάλογη των προσπαθειών σας. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας τη στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, σε περιβάλλον γνώριμο, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο μέσω διαδικτύου που δεν αποκλείεται να σταθμεύσει οριστικά στην eρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ευνοϊκές συνομιλίες θα έχει η σημερινή μέρα, θα πάρετε ψυχολογικά τα πάνω σας. Θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους και σχέδια που διατηρείτε στη σκέψη σας εδώ και πολύ καιρό. Η αρμονική σας διάθεση θα φέρει ισορροπία μέσα στην eρωτική σας σχέση, θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, θα φανερωθούν ισορροπημένα αισθήματα αγάπης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα eρωτική γνωριμία, τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει μέσω διαδικτύου!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα φανείτε δυνατοί και αισιόδοξοι. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, να διεκδικήσετε χωρίς αναστολές. Με έντονη την ανάγκη για eρωτική σταθερότητα, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται να συνδεθείτε eρωτικά με πρόσωπο, που ως τώρα το βλέπατε μόνο φιλικά.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δε θα λείψουν οι καινούργιες eρωτικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να φλερτάρετε και να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως μπορεί να φέρει νέα εξέλιξη στην eρωτική σας ζωή, δε θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης. Είστε στην χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν οι διαθέσεις σας, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα και τις τυχερές συμπτώσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα προβείτε σε τολμηρές και απελευθερωμένες ενέργειες, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε και να διαλύσετε τυχόν αρνητικές εντυπώσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο συναισθηματικής ένωσης και eρωτικού σμιξίματος. Απρόσμενα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης, το πρόσωπο της καρδιάς σας θα φροντίσει να σας ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του, ό,τι ακούσετε θα είναι απολύτως ειλικρινές.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα είστε θετικοί σε διαφόρων ειδών προκλήσεις, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, οι συζητήσεις σας ξεκάθαρες. Απαισιόδοξες σκέψεις θα σας απασχολήσουν, ωστόσο όλα θα πάρουν θετική εξέλιξη. Πρόσωπο eρωτικό ίσως να σας μπερδέψει λίγο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζητήσετε εξηγήσεις, αν κρατήσετε στάση συγκαταβατική θα υπάρξει μεταξύ σας έναρξη σταθερού eρωτικού δεσμού.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα