Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα αναδιοργανωθείτε, θα επαναπροσδιορίσετε και θα περάσετε σε άμεση δράση. Θετική κατάληξη θα δώσετε σε ζήτημα επανασύνδεσης, θα τερματίσετε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν. Αναλυτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα κλείσει ανοιχτά μέτωπα, θα υπάρξει ομαλή επικοινωνία με συναισθηματικές αποκαλύψεις. Η μέρα σας θα έχει ενδιαφέρουσες συνομιλίες!!

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να προγραμματίσετε, να βάλετε σε μια σειρά τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Με επιτυχία θα ολοκληρώσετε eρωτικές συζητήσεις, σήμερα δεν αποκλείεται να μιλήσετε για θέματα μελλοντικής δέσμευσης. Ενισχυμένη θα είναι η θέλησή σας για αποκαλύψεις και οριστικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η ομαλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσω συζητήσεων και αναλυτικών διαλόγων θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη, θα αναζητήσετε αποτελεσματική κατάληξη. Δεν αποκλείεται να προκύψει eρωτικό ξάφνιασμα. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας μέσω social media, διοχετεύστε τον eρωτισμό σας, θα υπάρξει θερμό αποτέλεσμα. Δείξτε ενδιαφέρον στο ευχάριστο και καλοπροαίρετο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, οι περεταίρω επαφές σας θα δημιουργήσουν οικειότητα και αμοιβαία eρωτική έλξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει οργανωτικούς, σήμερα θα είναι κατάλληλη μέρα για να κλείσετε ανοιχτούς eρωτικούς λογαριασμούς, θα προκύψει δυνατότητα επανασύνδεσης. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ανοιχτά με απόλυτη ειλικρίνεια, θετική κατάληξη θα έχει η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό άτομο μέσω social media, δίνοντας στις επαφές σας eρωτική έκταση.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα φροντίσετε την εμφάνισή σας, προσεγμένο θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες γνωριμίες μέσω social media. Εποικοδομητικές συνομιλίες θα σας δημιουργήσουν προσοδοφόρα ανοίγματα, το απλό φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως eρωτική, έντονες συζητήσεις που θα υπάρξουν στις eρωτικές σας επαφές θα φέρουν ριζικές λύσεις, κλείνουν ζητήματα καχυποψίας και ανασφάλειας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, κεφάτη και αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα κάνει την εμφάνισή του τελείως απρόσμενα μέσω social media, ο ερχομός του θα σας αιφνιδιάσει. Απρόοπτα συμβάντα θα έχουν θετική κατάληξη, σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε χωρίς ενδοιασμούς αυτό ακριβώς που θα νιώσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόσμενες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω social media, θα φέρει συναισθηματικό άνοιγμα στην καρδιά σας και μια ολοκαίνουργια προοπτική στην eρωτική σας ζωή. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα όρια της καθημερινής ρουτίνας, θα εμφανιστούν καινούργια πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε σε επίπεδο eρωτικό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, τηλεφωνήματα θα σας δώσουν την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία. Αν είστε σε στάδιο χωρισμού, θα διαλευκανθεί η αίτια της απόστασής σας, αναλυτικές συζητήσεις θα κλείσουν με αποτέλεσμα επανένωσης. Η σημερινή όψη θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, γοητεία στο παρουσιαστικό σας, στοιχεία που θα σας κάνουν ιδιαιτέρως προσιτούς σε πρόσωπα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Κινηθείτε αυθόρμητα, εκφράστε επιθυμίες και αισθήματα.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει την eρωτική σας διάθεση. Για τους eρωτικά μόνους προμηνύεται νέα eρωτική γνωριμία μέσω social media, που θα σας δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, σήμερα σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα φέρει συναισθηματικά γυρίσματα και αισιόδοξες αναστατώσεις.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κύριο μέλημά σας θα είναι η οργάνωση και ο προγραμματισμός, αναλυτικοί θα είστε στις συζητήσεις σας, ερευνητικοί πριν από οποιαδήποτε απόφαση σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά με σαφήνεια θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Θα υπάρξει επικοινωνιακή ισορροπία και πολύ καλή συνεννόηση, καταλήγοντας σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Μη περιορίσετε τη διάθεσή σας για διαφόρων ειδών συναναστροφές…

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οργάνωση, διορατικότητα και ευφράδεια λόγου θα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά σας. Αποτελεσματική και αποδοτική θα είναι η eρωτική σας στάση, σήμερα με το ταίρι σας θα έχετε μια ήρεμη και ευχάριστη μέρα. Η ζωτική σας ενέργεια θα είναι ανεβασμένη, εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι, δεκτικοί και τολμηροί θα φανείτε στις νέες προκλήσεις. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συνομιλίες μέσω social media.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας φέρει τυχερά συμβάντα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, σήμερα θα μιλήσετε, θα αποκαλύψετε και θα ξεκαθαρίσετε. Αίσιο τέλος θα δοθεί σε συνάντησή σας με πρώην eρωτικό σας ταίρι, τερματίζει ο χωρισμός, περνάτε σε καινούργιο ξεκίνημα. Κρατήστε θερμά τα αισθήματα σας, διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια, οι υποθέσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα