Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη ζωή από την χαρούμενη όψη της, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, θα απολαύσετε τις ανέμελες στιγμές που θα προκύψουν. Σήμερα θα φανταστείτε και θα ονειροπολήσετε. Σχετικά με μια συγκεκριμένη eρωτική σας υπόθεση, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο θερμός χειρισμός σας θα φέρει ευχάριστη κατάληξη.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα δώσει ανάσα στη σκέψη σας, θα σας ωθήσει σε περιπετειώδεις αναζητήσεις. Η eρωτική σας σχέση περνά σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να επικοινωνήσετε όσο το δυνατόν γίνεται με ειρηνικό τρόπο. Για τους eρωτικά μόνους θα ανοιχτεί ενδεχόμενο νέας eρωτικές γνωριμίας -μέσω διαδικτύου-. Σε διάλογο σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα υπάρξουν απρόοπτες εξομολογήσεις, που θα φέρουν θετική ανατροπή.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα κυριαρχήσει επάνω σας το συναίσθημα και κυρίως το δυνατό προαίσθημα. Η θετική σας ενέργεια θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θα παρατηρηθεί έντονη οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Ανοιχτή και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απελευθερωμένη σας διάθεση δε θα σας αφήσει να αρνηθείτε προτάσεις, μια εκ των οποίων θα οδηγήσει σε έναρξη eρωτικής σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστούν στη σκέψη σας ευχάριστες αναμνήσεις, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων και όχι στην αρνητική. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού ή απομόνωσης, τώρα θα συζητήσετε και θα εκφράσετε σκέψεις και αισθήματα με τρόπο απελευθερωμένο, που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Εκτιμήστε την εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, θα σας δώσει τη δυνατότητα νέα αρχής, με στόχο τη σταθερή σχέση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε το σε συζητήσεις που θα στοχεύουν σε τελεσίδικα αποτελέσματα. Ο απρόσμενος ερχομός ενός συγκεκριμένου προσώπου όχι μόνο θα ανανεώσει τις eρωτικές σας διαθέσεις, αλλά επιπλέον θα σας βοηθήσει να οδηγηθείτε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής γνωριμίας -μέσω διαδικτύου-, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, δεν πρόκειται να προδοθούν τα αισθήματα σας, η αισιοδοξία δε θα καταλήξει σε απογοήτευση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα απελευθερωμένοι από ανασφάλειες και περιοριστικά ‘‘πρέπει’’. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει πού πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και πού όχι, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή στην παρούσα φάση να το ακολουθήσετε τυφλά. Εγκάρδιες και ειλικρινείς εξομολογήσεις, τόσο από εσάς όσο και από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα φέρουν ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε διορατικοί, πνευματώδεις και ονειροπόλοι, τώρα θα βγει στην επιφάνεια το δυνατό σας ένστικτο. Θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να δώσετε εξήγηση και λύση σε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις, που αποτελούν αιτία στασιμότητας. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα της eρωτικής σας ζωής.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονο προαίσθημα θα σας διακατέχει, η διαίσθησή σας θα είναι ξεκάθαρη, δεν πρόκειται να σας μπερδέψει. Θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ίσως να ξεφύγετε από τα όρια της απλής διαίσθησης και να φτάσετε σε ικανότητες τηλεπαθητικές. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση κάντε το βήμα να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, ακολουθήστε το ένστικτό σας, θα σας οδηγήσει σε θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο -μέσω διαδικτύου-!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να απελευθερωθείτε. Θα ονειρευτείτε και θα κάνετε μελλοντικά σχέδια, ωστόσο περιορίστε την τάση που θα έχετε να βγείτε εκτός πραγματικών ορίων. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, φανείτε δεκτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει το eρωτικό σας ταίρι, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ανιαρές ή δυσάρεστες καταστάσεις.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, εξωστρέφεια και έντονη διαίσθηση. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα με απόλυτη ειλικρίνεια. Σε θέματα επανασύνδεσης, θα παραγκωνίσετε την αυστηρή, κάθετη λογική, η επιλογή σας να φανείτε κάπως πως συναισθηματικοί θα ανοίξει ενδεχόμενο επανένωσης. Η συγκατάβαση και ο ρομαντισμός σας θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν θερμές eρωτικές αποκαλύψεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα ανανεωθείτε ψυχικά, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε τέλος σε παλιές πικρές ιστορίες. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα δοθεί συνέχεια σε υπόθεση που είχε παραμείνει στάσιμη. Θα ειπωθούν εξομολογητικά λόγια, που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, χαρά καταφθάνει στην καρδιά σας Για εσάς τους eρωτικά μόνους, έρχεται ανανέωση και eρωτική ζωντάνια κατόπιν γνωριμίας με πρόσωπο -μέσω διαδικτύου-, που θα σας εντυπωσιάσει το στυλ και η στάση του. Θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη, το ένστικτό σας θα είναι ικανό να καθοδηγήσει σωστά τις αποφάσεις σας.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα