Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, τα γεγονότα θα είναι θετικά αρκεί να μην τα αγνοήσετε, έρχονται συναντήσεις και επαφές που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής αλλαγής. Σας συμβουλεύω να βάλετε φρένο στις ανασταλτικές σκέψεις, περάστε σε πρακτική δράση, εκτοπίστε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Καταφθάνουν αλλαγές και για εσάς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, και για εσάς τους χωρισμένους. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα  αποτελέσει το έναυσμα να αλλάξετε την πορεία που πήρε η προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε καινούργιο άτομο.

Ταύρος

Αγαπητές μου Ταύροι, ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια η υπεροπτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσπαθήστε να μην είστε κάθετοι στις απόψεις σας,  προσοχή στην έκταση που θα πάρουν οι συζητήσεις με το ταίρι σας. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα δώσετε θετική απάντηση ή αν θα ενθουσιαστείτε. Σήμερα ίσως να εμφανιστούν παλιά απωθημένα ή πόθοι που για κάποιον λόγο έμειναν ανεκπλήρωτοι. Εσείς οι ελεύθεροι με αυτοπεποίθηση θα περάσετε σε τολμηρές προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Αξιοποιήστε τις απρόοπτες συναντήσεις που θα προκύψουν, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, με το ταίρι σας θα ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις με στόχο να βγάλετε στην επιφάνεια κρυμμένες καταστάσεις ίσως και καταπιεσμένα αισθήματα. Θα προκύψουν αποκαλύψεις που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν τους μελλοντικούς σας στόχους. Σήμερα κάτι θα αλλάξει στην καρδιά σας, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε συνάντηση με πρόσωπο που από καιρό αναμένατε κίνηση του. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε το ενδιαφέρον σας με σαφήνεια και αμεσότητα, θα είναι λάθος αν άλλα νιώθετε και άλλα αφήσετε να εννοηθούν.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, μέσα στη σχέση σας θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από δεσμεύσεις ή δυσκολίες που περιορίζουν τις κινήσεις σας.  Ενδεχομένως να γίνει κάπως ασυμβίβαστη η στάση σας, ισχυρό θα είναι το πείσμα σας, θα υπάρξει τάση πεισματικής ισχυρογνωμοσύνης. Με διάθεση αντιπαράθεσης θα αντιμετωπίσετε τις απόψεις που θα έχει το ταίρι σας, προσοχή στις εντάσεις. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις, ωστόσο αποφύγετε τις πιέσεις ή τις εμμονές. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να δώστε τέλος στα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκπλήξει με τις εξομολογήσεις του, θα μάθετε πράγματα που δεν τα γνωρίζατε.

Λέων 

Advertisements

Φίλες μου Λέοντες, στην καρδιά και στην σκέψη σας θα υπάρξουν εναλλαγές, διχασμοί, και αντιθέσεις. Σήμερα θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πιέζει ή σας οδηγεί σε ψυχαναγκαστικές ενέργειες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τις αναμνήσεις παρελθοντικών ζητημάτων να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας σχετικά με την πορεία της τωρινής σας σχέσης. Οι δύσκολες υποθέσεις θα χρειαστούν  χρόνο και υπομονή καλό θα είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο, η προσέγγιση σας θα πρέπει να είναι διακριτική. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να ∈ρωτευτείτε, δε θα υπάρξει κανένα είδος αναστολής, ωστόσο η έλξη που θα νιώσετε ενδεχομένως να είναι μικρής διάρκειας.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να κρατήσετε κλειδωμένα τα αισθήματα σας. Ανασταλτικές θα είναι οι φοβίες σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τον αποθαρρυντικό τρόπο σκέψης, προσανατολιστείτε στο παρόν και όχι στο παρελθόν. Εσείς που έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το πρώην ταίρι σας σήμερα θα κλείσουν οριστικά ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να μην βιαστείτε να τερματίσετε την υπόθεση. Θα υπάρξουν από την πλευρά σας αντιδράσεις και λοξοδρομήσεις, μείνετε μακριά από υποσχέσεις ίσως να μην είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Για εσάς τους συναισθηματικά κατασταλαγμένους καταφθάνει πρόταση που θα ανοίξει δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς οι ελεύθεροι κοινωνικοποιηθείτε και δραστηριοποιηθείτε θα υπάρξουν γνωριμίες που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, σήμερα θα προσπαθήσετε να λύσετε τα συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό, αν θέλετε θετικά αποτελέσματα κρατήστε στάση χαλαρή και όχι πιεστική. Στόχο θα έχετε να ξεσκεπαστούν καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες και αμφιβολίες, προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας. Αστάθεια θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, δε αποκλείεται να ενεργήσετε με πράξεις βιαστικές ή επιπόλαιες. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας τα αισθήματα σας ίσως να είναι κάπως συγκεχυμένα, αόριστος θα είναι ο τρόπος που θα εκφραστείτε. Η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής και απρόσμενης επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, θα υπάρξει ο κίνδυνος να αντιδράσετε παθιασμένα ή απολύτως παρορμητικά, προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες σας. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ανασφάλειες ή τις εσωτερικές σας φοβίες να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να καταλήξουν τελικά εναντίον σας. Προσπαθήσετε να πράξετε λογικά, χαλιναγωγήστε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τα αιχμηρά λόγια, στοχεύσετε στην ισορροπία και όχι στην αντιπαράθεση. Εσείς που είστε χωρίς σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αποκτήσετε σταθερό δεσμό. Πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας αποκαλύψει το θερμό ενδιαφέρον που από καιρό τρέφει για εσάς.

Τοξότης 

Advertisements

Αγαπητες μου Τοξότες, διεκδίκηση και ανάγκη για κυριαρχία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι κινήσεις σας θα έχουν παρόρμηση, δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί ούτε αναστολές. Στις διαφωνίες με το ταίρι σας καλό θα είναι να μην το παρατεντώσετε το σκοινί, θα υπάρχει κίνδυνος να σπάσει δημιουργώντας συνέπειες. Θα εναντιωθείτε σε πιέσεις, σήμερα ίσως να μην δεχτείτε καμία απολύτως συζήτηση για δεσμεύσεις. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που προσφάτως γνωρίσατε, ξεκαθαρίστε τη θέση σας για να μην υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Για εσάς τους ελεύθερους που θέλετε να διατηρήσετε την ελευθερία σας θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, χειριστείτε τις εξελίξεις κατά όπως νομίζετε και επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Φίλες μου Αιγόκεροι, οι ίδιες σας οι σκέψεις  θα σας φέρουν ανησυχία και συναισθηματικά μπερδέματα, ενδεχομένως να υπάρξουν απογοητεύσεις, προσοχή σε τάσεις πεσιμισμού. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η παρορμητικότητα που θα τη συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας. Καλό θα είναι για την ώρα να μην φορτώσετε τη σκέψη σας με ανυπόστατους προβληματισμούς, κρατήστε χαλαρή στάση. Θα υπάρχει αδυναμία αυτοσυγκράτησης, θα παρασυρθείτε από πάθη, δε θα λείψουν οι υπερβολές. Συμβουλή μου είναι να βάλετε τα αισθήματα σας σε τάξη, εστιάστε αποκλειστικά και μόνο στον αισθησιασμό σας. Απρόοπτα  συμβάντα θα αλλάξουν τις διαθέσεις σας. Αν δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού που θα σας κάνουν, θα ανανεωθεί για τα καλά η ψυχολογία σας.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, ανατροπές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, καχύποπτη θα είναι η στάση σας. Σήμερα προσοχή θα έχετε νευρικές και απότομες αντιδράσεις, αποφύγετε την ένταση και την επιμονή. Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν ανοίγματα για νέες κατευθύνσεις, εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό καλό θα είναι οι επιλογές σας να μην είναι παρορμητικές. Προσοχή στον τρόπο που θα συνομιλήσετε με το ταίρι σας, σήμερα θα είναι πολύ ισχυρό το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι, συνάντηση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αποκαλυπτικά λόγια θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις και ανυπόστατες καχυποψίες. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, ως προς το ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί και ξεκάθαροι. Μάλλον δε θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές τάσεις που θα σας διέπουν, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι αντιδράσεις σας δημιουργώντας μπλοκαρίσματα ίσως και συγκρούσεις. Σήμερα προσοχή στις συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσπαθήστε να εστιάσετε στις αισθησιακές σας στιγμές, επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα