Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα υποχωρήσει η συναισθηματική αστάθεια, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα η ασφάλεια και η ηρεμία. Διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα αποφύγετε εντάσεις και ακρότητες. Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα απ’ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν έντονα eρωτικά αισθήματα και μάλιστα αμοιβαία.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, στόχος σας θα είναι να κατασταλάξετε eρωτικά και να πορευτείτε με συναισθηματική ασφάλεια. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, με ανάγκη συμφιλίωσης θα πλησιάσετε eρωτικό ταίρι που τις τελευταίες μέρες είχαν παγώσει τα αισθήματα σας. Οξυδέρκεια και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα δείξτε την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Πρόταση – έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε μόνοι αρκετό καιρό τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη, θα αναζητήσετε ασφάλεια και κατοχύρωση. Οι έντονες eρωτικές σας διαθέσεις θα βρουν ανταπόκριση από το πρόσωπο που διατηρείτε στη σκέψη και στη καρδιά σας, προμηνύεται συνάντηση έντονης eρωτικής έλξης. Εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, να είστε προετοιμασμένοι θα κάνει το θερμό βήμα να σας πλησιάσει.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα είστε αρκετά ελκυστικοί, με στάση ζεστή και προσιτή. Θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και αντιδραστικά πείσματα, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να περάσετε ξέγνοιαστα μέσα σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Με τηλεφώνημα καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα, που θα φέρουν αισιοδοξία στη διάθεσή σας, αποκαλυπτικά λόγια θα ανοίξουν πορεία επανασύνδεσης με πρώην eρωτικό ταίρι. Θερμή συζήτηση θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητά σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, να βάλετε σε τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις και να ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην eρωτικό πρόσωπο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα γίνετε ιδιαιτέρως προσιτοί. Σήμερα ενδέχεται να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντί σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια και ψυχική ηρεμία, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες καταστάσεις και θερμές eρωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη σε υποθέσεις, που τον τελευταίο καιρό σας προκαλούσαν έντονη ανασφάλεια. Μια νέα γνωριμία -μέσω διαδικτύου- θα σας δημιουργήσει αισιόδοξα αισθήματα, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς, πιθανή θα είναι η έναρξη νέας eρωτικής σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα εμφανιστεί η διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για eρωτικές εξομολογήσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας. Εσάς τους eρωτικά μόνους, πρόσωπο γοητευτικό θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας -μέσω διαδικτύου-, προμηνύεται νέα γνωριμία. Αν αφήσετε αυτό το καινούργιο άτομο να εισχωρήσει στη ζωή σας, θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από ριψοκίνδυνα ρίσκα, αυτή τη φορά θα προτιμήσετε την ασφάλεια, θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε ένα σταθερό και σίγουρο μέλλον. Ώριμη και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, διαλλακτική η συμπεριφορά σας, θα σας διακρίνει αυτοσυγκράτηση και αναλυτική σκέψη. Πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα τολμήσει να περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερού δεσμού.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αβέβαιο, επιθυμία σας θα είναι να πορευτείτε πάνω σε σταθερές βάσεις, συναισθηματικές και eρωτικές. Δεκτικοί θα φανείτε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να τρέφει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας ανοίξει την καρδιά του. Δείξτε ευαισθησία και εμπιστοσύνη, σήμερα θα νιώσετε την δύναμη της έλξης και της αγάπης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είστε ειλικρινείς και ισορροπημένοι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε τάξη, βασική σας επιθυμία θα είναι η απόκτηση σοβαρών σχέσεων. Συμπονετική και ώριμη θα είναι η στάση σας, με δικές σας κινήσεις θα εδραιωθούν δεσμοί εμπιστοσύνης και αγάπης. Η eρωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν -μέσω διαδικτύου-, κάποιο από αυτά θα στοχεύει στο σταθερό δεσμό και θα σας το αποκαλύψει ξεκάθαρα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα βάλει σε τάξη τα αισθήματά σας, δε θα υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ζεστούς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς -μέσω διαδικτύου-. Η ξεκάθαρη στάση σας θα έχει θετικό αντίχτυπο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που από καιρό θέλει να εισχωρήσει στην eρωτική σας ζωή.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα