Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-11-2020)

Κριός

Σήμερα φίλοι Κριοί είναι πιθανό να σας αναγκάσουν να ταξιδέψετε με τις σκέψεις σας στο προσωπικό και συναισθηματικό σας χθες, να αναπολήσετε σημαντικές στιγμές από την επαγγελματική σας πορεία, να φέρετε στο μυαλό σας την επανασύνδεση που περιμένετε. Κάντε δυναμικές και σοφές επιλογές, ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα σημαντικά και ουσιαστικά θέματα της σχέσης σας και όχι με τις ανούσιες εκρήξεις με το ταίρι σας

Ταύρος 

Οι σκέψεις, οι εικόνες και οι επιθυμίες σας γίνονται περισσότερο ενθουσιώδεις, ώριμες και σαφείς αγαπητοί Ταύροι και είναι πολύ πιθανό να αποστομώσουν τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες των κοντινών σας ανθρώπων και των συναδέλφων σας. Είναι μια ιδανική ημέρα για να επιβάλλετε τις απόψεις, τις ιδέες και τα εσωτερικά σας θέλω και να κερδίσετε την αποδοχή και την καταξίωση που προσδοκάτε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας, επιστρατεύοντας περισσότερη διπλωματία και επικοινωνιακή ευλυγισία.

Δίδυμοι

Κινηθείτε φίλοι Δίδυμοι με περισσότερη συναδελφικότητα, αισιοδοξία και ομοψυχία, παίρνοντας κοινές αποφάσεις με τους συνεργάτες και τα οικεία σας άτομα, έτσι ώστε να υπάρξουν θετικές, ευχάριστες ανατροπές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είστε δραστήριοι, έξυπνοι και ευρηματικοί, εκμεταλλευτείτε την μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες οι αδέσμευτοι με μια καινούρια γνωριμία, για να αγκαλιάσετε το άλλο σας μισό με έντονο πάθος και αφοσίωση οι ζευγαρωμένοι.

Καρκίνος

Δώστε σήμερα τις προσωπικές, επαγγελματικές μάχες που προγραμματίζετε εδώ και καιρό αγαπητοί Καρκίνοι και δρέψτε τους καρπούς των κόπων σας, είτε αυτοί αφορούν στην δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Οργανωθείτε και επενδύστε στο κοφτερό σας μυαλό και την ευστροφία της σκέψης σας, επικεντρωθείτε στις μικρολεπτομέρειες και τις ανάγκες του δεσμού σας που δημιουργούν αποστάσεις με το ταίρι σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Advertisements

Λέων

Επενδύστε σήμερα φίλοι Λέοντες στην εξυπνάδα, την ευστροφία σας και το κοφτερό σας μυαλό, για να δημιουργήσετε τις ευνοϊκές προϋποθέσεις στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή για να ευοδωθούν οι φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνετε για το κοντινό μέλλον. Είναι μια άκρως eρωτική ημέρα για τους αδέσμευτους, για να φλερτάρετε επιτυχημένα με το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι, απολαύστε την τρυφερότητα και την δοτικότητα του δεσμού σας.

Παρθένος

Γίνεστε περισσότερο μεθοδικοί και πρακτικοί σήμερα φίλοι Παρθένοι, δημιουργείτε κλίμα σταθερότητας και αξιοπιστίας στο περιβάλλον που κινείστε, συνεργάζεστε άριστα με τους συναδέλφους και τον eρωτικό σας σύντροφο, επιδιώκετε την ισορροπία και την γαλήνη στην συναισθηματική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πιθανό να ευνοήσει ένα δημιουργικό σας σχέδιο να πάρει σάρκα και οστά, να βοηθήσει σε μια συζήτηση με το ταίρι σας για να παρθούν κοινές, σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

Ζυγός

Σας περιμένει μια άκρως δραστήρια και δημιουργική μέρα αγαπητοί Ζυγοί. Η μέρα φωτίζει τις καινούριες σας ιδέες και τις επιδιώξεις σας για το άμεσο επαγγελματικό και προσωπικό σας μέλλον, φέρνοντας την επιτυχία και την χαρά στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει μια eρωτική σχέση του παρελθόντος, μια επανένωση που περιμένετε είτε με επικοινωνία, είτε με συνάντηση, γι’ αυτό μην αιφνιδιαστείτε, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Σκορπιός

Σήμερα είσαστε αρκετά αποδοτικοί στην δουλειά σας και πολύ παραγωγικοί σε ιδέες, προτάσεις και φιλοδοξίες που μπορούν να βρουν ανταπόκριση και υποστήριξη από τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα φίλοι Σκορπιοί. Σκέφτεστε αποκλειστικά και μόνο την ουσία μιας κατάστασης που σας απασχολεί στην συναισθηματική σας ζωή, γίνεστε περισσότερο ώριμοι από ποτέ, για να αντιμετωπίσετε τυχόν λάθη, προβλήματα ή μπερδέματα που ταλαιπωρούν τον δεσμό σας, κερδίζοντας το στοίχημα με τον eρωτα.

Advertisements

Τοξότης

Προσέξτε το υπεροπτικό σας ύφος σήμερα αγαπητοί Τοξότες, προς τους συναδέλφους και τα οικεία σας πρόσωπα, για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις που μπορεί να μην ισχύουν, για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις και εντάσεις που ίσως αποβούν μοιραίες σε μια σημαντική σας κοινωνική ή eρωτική σας σχέση. Ίσως είναι η πιο δημιουργική ημέρα του μήνα για σας, δείξτε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στα ταλέντα σας και τον eρωτισμό σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με εμπιστοσύνη και τρυφερότητα.

Αιγόκερως

Διαπρέπετε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι σε ένα σοβαρό και σημαντικό θέμα που αφορά κυρίως στην δουλειά σας και την κοινωνική σας καθημερινότητα, αποκτάτε την στήριξη και την συμπαράσταση συναδέλφων και αγαπημένων σας προσώπων, ισχυροποιείτε τη θέση σας στο περιβάλλον που κινείστε. Βρείτε μόνιμη λύση στα προβλήματα και τις δυσκολίες που μαστίζουν την eρωτική σας ζωή, βάλτε έντονα χρώματα πάθους, χαράς και συντροφικότητας στον δεσμό σας, απομακρύνετε την γκρίνια και τις εντάσεις.

Υδροχόος

Γίνεστε αρκετά εγκρατείς και ισορροπημένοι στην επικοινωνία σας σήμερα φίλοι Υδροχόοι με τους συνεργάτες και με τις διαπροσωπικές σας επαφές. Αποκτάτε περισσότερη υπευθυνότητα στην δουλειά σας, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή, συζητάτε με έντιμη και ειλικρινή διάθεση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια υπέροχη γνωριμία

Ιχθύς

Ασχοληθείτε αγαπητοί Ιχθύες με οικονομικά και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δείτε περισσότερο με την λογική και τον ρεαλισμό σας τα ζητήματα που σας απασχολούν με τον eρωτικό σας σύντροφο ή με μια σημαντική σας προσωπική σχέση και απαλλάξτε τη ζωή σας από διλήμματα και σύνθετες παγίδες. Αφιερώστε χρόνο και χώρο από τον εαυτό σας για να διευθετήσετε τις αδικίες και τα παράπονα με το ταίρι σας, χωρίς να εκρήγνυστε και να υπερβάλλετε, ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα