Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε δυνατή διαίσθηση, εμπιστευτείτε το προαίσθημα σας. Λόγια που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα χτυπήσουν ευαίσθητη χορδή στην καρδιά σας, η συγκαταβατικότητα που θα δείξετε θα αποτελέσει γέφυρα ένωσης. Σήμερα θα τακτοποιήσετε δύσκολα θέματα δίνοντας οριστικές λύσεις, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποστασιοποιηθείτε. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θερμή θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα απαλλαγείτε απ’ ένα συναισθηματικό βάρος κατόπιν μιας θερμής συζήτησης που θα έχετε με πρόσωπο eρωτικό. Φεύγουν ανασφάλειες και απαισιόδοξες εικασίες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία, αφεθείτε στα γεγονότα των τυχαίων συμβάντων θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη. Ενθουσιασμό θα νιώσει η καρδιά σας στο άκουσμα της εξομολόγησης που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η επικοινωνία σας θα είναι θερμή, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποκύψει στο eρωτικό σας ταπεραμέντο, η γοητεία του δε θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε. Ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε οι επαφές σας θα πάρουν πολύ γρήγορα eρωτική διάσταση. Ετοιμαστείτε για ξαφνικό ξεκίνημα σταθερής σχέσης!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα αναζητήσετε νέο eρωτικό ξεκίνημα, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέση που πλέον έχει κάνει τον δημιουργικό της κύκλο. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, οι eρωτικές σας επαφές θα κλείσουν με επιτυχημένη κατάληξη. Ανέμελη και η eρωτική θα είναι η στάση σας δε θα απορρίψετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεστε, αν χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα τολμήσετε να προσεγγίσετε, θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον ένα καινούργιο πρόσωπο. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα γοητευτικό άτομο θα ανοίξει δίοδο νέας eρωτικής σχέσης, έρχεται eρωτική προοπτική μελλοντικής εξέλιξης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αισθαντικούς διορατικούς και εξωστρεφείς. Τις συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι θα καταφέρετε να τις κλείσετε με ισορροπία συνεννόηση και ουσιαστικές υποσχέσεις. Για τους eρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες eρωτικές συναντήσεις που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, σήμερα με σωστή κρίση θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα σας πλησιάσει με τολμηρή πρόταση, κατά πάσα πιθανότητα θα τη δεχτείτε χωρίς αναστολές. Σήμερα- θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για επανασυνδέσεις ή για νέες γνωριμίες, εκδηλώστε τη θερμή και eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα θελήσετε να δώσετε τέλος σε ανιαρές καταστάσεις ή σχέσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βάλετε μπρος για νέο eρωτικό ξεκίνημα. Με τις κινήσεις σας και τις επιλογές σας θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από πιεστικές συνθήκες ή στάσιμες eρωτικές σχέσεις. Έρχονται συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, βραδινή ώρα θα προκύψει αιφνιδιαστική eρωτική συνάντηση!

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τον eρωτισμό σας, την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητα σας, φεύγουν τυχόν αναστολές περνάτε σε προτάσεις. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος. Η μέρα θα σας βοηθήσει να ελευθερώσετε την eρωτική σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο που ήδη γνωρίσετε θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα σας ανοιχτεί eρωτικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι eρωτικές σας ενέργειες και επιλογές θα φέρουν ουσιαστικές ανατροπές. Με δυναμικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν, ξεμπερδεύετε με πιέσεις και καταναγκαστικές δεσμεύσεις. Για τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο σταθερής eρωτικής σχέσης με νέα γνωριμία. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δε θα να κρύψει την έλξη του για εσάς.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, ανέμελοι και διαισθητικοί. Απελευθερωμένο eρωτισμό θα αναζητήσετε στις προσωπικές σας επαφές, αυτή τη φορά θα εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που αισθάνεστε. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα αποτελέσουν eρωτική πρόκληση που δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξει άνοιγμα να περάσει καινούργιο eρωτικό πρόσωπο στη ζωή σας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα