Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες eρωτικές εκδηλώσεις. Σήμερα ευχάριστες αναμνήσεις θα έρθουν στη σκέψη σας, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να μιλήσει ή να συναντηθεί μαζί σας. Θερμές και eρωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε δεσμό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, η στάση του θα είναι θετική, δε θα νιώσετε καμία απολύτως απογοήτευση. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, καλοδεχτείτε το άτομο που θα σας πλησιάσει, πίσω από την τυπική του στάση θα κρύβετε eρωτικό ενδιαφέρον. Ευαισθησία και κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, σήμερα  θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα και θα δείτε πως θα σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας, θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια παρελθοντικά σας ζητήματα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Σήμερα συζητήσιμη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε χωρίς αναστολές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, θα αποκτήσετε καινούργιο eρωτικό ενδιαφέρον, έρχεται απρόσμενη γνωριμία με πρόσωπο οικείας και θερμής συμπεριφοράς.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, απρόοπτες επαφές θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ελπιδοφόρα θα αποδειχτεί η συνάντηση που θα έχετε με eρωτικό πρόσωπο. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα στρώσουν το έδαφος για αρχή σταθερής eρωτική σχέσης. Τώρα θα ξεκινήσετε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης. Εσείς που αιωρείστε eρωτικά, κάντε το τολμηρό βήμα να περάσετε σε διεκδικήσεις, προσεγγίστε με αμεσότητα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως αισθησιακό, μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε δεν θα σας απογοητεύσει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας σας φέρνει συναισθηματικό άνοιγμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλάζει στάση απέναντι σας. Κατόπιν ενός τυχαίου συμβάντος θα περάσει σε εξομολογήσεις, οι επαφές σας από εδώ και πέρα θα πάρουν eρωτική μορφή. Με λίγα λόγια προμηνύεται έναρξη σταθερής eρωτικής σχέσης με άτομο που το γνωρίζετε πολύ καλά. Αυθόρμητες εκδηλώσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, παρελθοντικές μνήμες θα κυριαρχήσουν στη σκέψη σας, σήμερα θα θυμηθείτε παλιές καλές ευτυχισμένες στιγμές. Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για να εκδηλώσετε τον eρωτισμός σας, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, διώξτε τις αναστολές, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα δώσει στην πραγματικότητα σας διαφορετική όψη και μορφή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας, σας φέρνει απρόοπτες eρωτικές εξελίξεις που θα αλλάξουν την παραπέρα eρωτική σας πορεία. Έρχεται eρωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας ποτέ δεν υπήρξε απόρριψη. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, η επανένωση σας θα στηριχτεί σε καινούργιες βάσεις και δεδομένα.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα και τις προτιμήσεις σας χωρίς τον φόβο της απόρριψης, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε χωρίς περιορισμούς. Καταφθάνουν θερμές συναισθηματικές αποκαλύψεις με πρόσωπο από το παρελθόν. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή αν θα προχωρήσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναπτυχθεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει eρωτικές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά συμβάντα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας να eρωτευτεί και να αγαπήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιτρέψετε σε τυχόν αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Εμπιστευτείτε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε, προχωρήστε ανεπηρέαστοι απο παρελθοντικές αποτυχίες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει πορεία νέας eρωτικής αρχής, τώρα θα αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά παρελθοντικά γεγονότα. Με πρώην eρωτικό σας ταίρι ανοίγεται ολοκαίνουργια προοπτική. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε, σήμερα θα εκδηλωθείτε και θα σας βγει σε καλό. Έρχεται eρωτικό άνοιγμα με πρόσωπο που η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια διάρκεια, τα αισθήματα σας θα είναι ειλικρινά και αμοιβαία.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμβαθύνετε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας, η συγκαταβατική σας στάση θα φέρει συμφιλιωτική κατάληξη, τώρα θα δοθεί οριστική λύση σε πρόβλημα που δημιουργούσε αρνητισμό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για όσους από εσάς βιώνετε χωρισμό, ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σας επανέρχεται με σοβαρές και ειλικρινείς βλέψεις.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα