Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε από τη ζωή σας καταστάσεις ή πρόσωπα που πλέον έχουν κάνει τον δημιουργικό τους κύκλο και δεν έχουν τίποτα άλλο να σας προσφέρουν. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, οι eρωτικές σας επαφές θα κλείσουν με επιτυχημένη κατάληξη. Δεν θα απορρίψετε πρόταση από γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας με τρόπο ιδιαιτέρως eρωτικό.

Ταύρος 

Αγαπητοί μου Ταύροι δυναμική θα είναι η αντιμετώπιση σας, θα αναζητήσετε την αλήθεια, θα διαλευκανθούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε κρυμμένα γεγονότα. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας απεγκλωβίσουν από πιεστικές συνθήκες και από ασφυκτικές ή στάσιμες eρωτικές σχέσεις. Κινηθείτε με οδηγό την καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, βραδινή ώρα θα προκύψει αιφνιδιαστική eρωτική συνάντηση!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η σeξουαλικότητα σας, ριψοκίνδυνες θα είναι οι επιλογές σας, δυναμικά θα αρπάξετε την ευκαιρία να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Ενδεχομένως να φανείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για eρωτική ποικιλία θα σας κάνει επιρρεπείς σε καταστάσεις απιστίας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε άνευ ορίων και περιορισμών.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, ίσως να εμφανιστούν τάσεις πεσιμισμού. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, προβείτε στα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα μόνο έτσι θα καταφέρετε να βγείτε από τις προσωπικές σας ψευδαισθήσεις. Για τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας!

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στον συναισθηματικό σας κόσμο, μπερδεμένες σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις αδιαφορώντας για συνέπειες και κινδύνους. Παρορμητικά θα βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις αποφάσεις σας, το νου σας σε ψυχαναγκαστικές πράξεις και σε τάσεις αυτοκαταστροφής. Eρωτική συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι eρωτικές σας ενέργειες και επιλογές θα φέρουν ουσιαστικές ανατροπές. Με δυναμικό ίσως και κάπως εξτρεμιστικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν,  ξεμπερδεύετε με πιέσεις και καταναγκαστικές δεσμεύσεις. Για τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο σταθερής eρωτικής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δεν επρόκειτο να κρύψει την έλξη του για εσάς.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δε θα σας ικανοποιήσει η επιφάνεια, θα θελήσετε να φτάσετε στο βάθος των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να ανακαλύψετε αυτά που δεν φαίνονται. Χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας, ισχυρή θα είναι η διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε στοιχεία ή γεγονότα που κάποια πρόσωπα προσπαθούσαν να σας κρύψουν. Δεν θα γλυτώσετε από eρωτικές εντάσεις, ένα άτομο θα βρείτε τρόπο να σας κάνει να το ερωτευτείτε χωρίς αναστολές ή επιφυλάξεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από τα υποχρεωτικά και τα αναγκαστικά. Αντιδραστικές θα είναι οι απόψεις σας και οι κινήσεις σας, προσοχή στις ψυχικές και συναισθηματικές σας εξάρσεις. Οι ενέργειες σας ενδεχομένως να κρύβουν καταπιεσμένη σeξουαλικότητα, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας φλερτάρει, δείξτε ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ωστόσο σε περίπτωση που ήδη υπάρχει πρόσωπο στη ζωή σας προσοχή να μην φέρετε μπερδέματα.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα νιώσετε την ανάγκη να λύσετε κάποια συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταφέρετε να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια, τώρα θα απαλλαγείτε από αυταπάτες. Με δικές σας κινήσεις θα ξεσκεπαστούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική και ορμητική δράση, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις ή επιλογές.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει από εσάς να του συμπεριφερθείτε με ξεκάθαρο τρόπο, ενδέχεται να σας θέσει όρους , σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με ειλικρίνεια. Αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, καλό θα είναι να μην τρενάρετε καταστάσεις που ξέρετε πως καθυστερούν την εξέλιξη. Εσείς η eρωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο εκκεντρικής και μυστήριας προσωπικότητας, θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας σeξουαλικό ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσετε σε ώριμες προτάσεις δέσμευσης, είναι πολύ πιθανό εσείς και το ταίρι σας να προχωρήσετε σε σχέδια επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Εσείς που είστε άνευ δεσμού ή σχέσης θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει μεγάλη eρωτική πρόκληση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να σταθμεύσετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν εσωτερική ένταση ίσως και κάποια συναισθηματικά μπερδέματα, ενδεχομένως να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και εκρηκτικές αντιδράσεις. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η παρορμητικότητα που θα τη συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας κατά συνέπεια και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να μην φορτώσετε τη σκέψη σας με ανυπόστατους προβληματισμούς, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από ψευδαισθήσεις.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα