Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, ώριμη θα είναι η σκέψη σας, με το eρωτικό σας ταίρι θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Ανοίγεται προοπτική σταθερού eρωτικού δεσμού με πρόσωπο που αδυνατείτε να βγάλτε από την σκέψη και απ την καρδιά σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης. Με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε eρωτικό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά εδώ και πολύ καιρό. Θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε όλα τα κακώς κείμενα, και να αρχίσετε ένα δεύτερο και πιο ουσιαστικό ξεκίνημα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους σκοπούς και τα κίνητρα των πρόσωπων που σας ενδιαφέρουν eρωτικά. Εσείς που είστε σε σχέση οι απόψεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω στο ταίρι σας, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη, ελκυστικοί θα φανείτε στο πρόσωπο θα που θα προσεγγίσετε, περάστε σε άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα οι συζητήσεις σας θα πιάσουν τόπο, κερδισμένοι θα βγείτε μέσα από τους διαλόγους σας. Ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία με το ταίρι σας, αυτή τη φορά θα βρείτε την χρυσή οδό, δε θα υπάρξουν διαφωνίες. Η διορατικότητα που θα σας διακατέχει θα σας ανοίξει δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε ζητήματα που σας προβληματίζουν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, κρατήστε θερμή και οικεία στάση στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα κλείσουν με ουσιαστικές κουβέντες, στόχος σας θα είναι το δημιουργικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Ειλικρινά λόγια και θερμές αποκαλύψεις θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο, κλείνουν οριστικά αρνητικές ή στενάχωρες υποθέσεις. Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το eρωτικό σας ταίρι θα ανοίξει νια προοπτική στο μέλλον σας, σήμερα θα περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν την πορεία της eρωτικής σας ζωής.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αν διατηρείτε ήδη κάποια eρωτική σχέση, θα θελήσετε να περάσετε σε πιο οικείες και πιο ουσιαστικές καταστάσεις, ενδέχεται από μόνοι σας να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι, η απόφαση σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην eρωτική σας ζωή. Η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα κλείσει την μέρα σας με ένα θερμό eρωτικό ραντεβού, θα αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα, δε θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες, ικανές να ξεμπλοκάρουν αισθήματα, θα δοθεί eρωτική έκταση στις επαφές σας. Με λίγα λόγια σήμερα θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευθύτητα, ειλικρίνεια και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές eρωτικές υποθέσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τυχαία συμβάντα, ένα eρωτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε για πολλά. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής δε θα απογοητευτείτε.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε το υπερβολικό ή το ανεξέλεγκτο. Δοτική και οικεία θα είναι η eρωτική σας στάση, εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας αν θα προκύψει μόνιμη επανασύνδεση ή όχι.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις eρωτικές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση περάσετε σε άμεσες πράξεις. Έντονη eρωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δε θα υπάρξει κανένα απολύτως ψέμα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και συζητήσεις σχετικά με θέματα που δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Για τους eρωτικά μόνους σήμερα θα καταφέρει να ανανεώσει την καρδιά σας και τις eρωτικές σας διαθέσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε για εσάς, σας συμβουλεύω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της eρωτικής σας ζωή, θα περάσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα σοβαρών και δυνατών προδιαγραφών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα