Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα, θα σας εφοδιάσει με δυναμικότητα, υπομονή και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να θεμελιώσετε τη σχέση σας, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση, θερμός διάλογος που θα προκύψει με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σας. Οι καινούργιες σας αποφάσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θέματα δέσμευσης θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσει το μέλλον της σχέσης σας. Δυναμική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα υπάρξουν θερμές eρωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν. Για τους eρωτικά μόνους έρχονται νέα ενδεχόμενα, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αλλαγές θα προκύψουν κυρίως από την απόφαση σας να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξει θερμή eρωτική συνάντηση, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν νέο eρωτικό ξεκίνημα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, ενέργεια και δραστηριοποίηση, σήμερα τερματίζουν στάσιμες καταστάσεις. Η μέρα σας θα είναι έντονη, κάποιοι από εσάς θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, παίρνετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή, σήμερα θα την κάνετε την τολμηρή κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Τυχαία συνάντηση με άτομο από τα παλιά θα δημιουργήσει άνοιγμα νέων εξελίξεων. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση καλό θα είναι να το δείξετε, κινηθείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα θα σας βγει σε καλό. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, επάνω στο θέμα της δέσμευσης θα υπάρξει απρόοπτο θετικό άνοιγμα.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα υπάρξουν αλλαγές στη στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε και να προσεγγίσετε eρωτικά. Περνάτε σε νέο κύκλο δράσης με διαφορετικό τρόπο σκέψης, τώρα θα θελήσετε να ανανεώσετε τις eρωτικές σας γνωριμίες, θα δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς που είστε σε σχέση, ένταση θα υπάρξει σε μια eρωτική σας συζήτηση, αν θέλετε να δώσετε οριστική λύση σε ζήτημα που σας ταλαιπωρεί, καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τα παρατραβηγμένα πείσματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο δυναμικός τρόπος αντιμετώπισης σας θα σας βγάλει από την αδράνεια. Σήμερα θα το διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, είτε επρόκειτο για πρώην ταίρι, είτε για άτομο που προσφάτως έχετε ερωτευτεί. Για όσους από εσάς είστε μόνοι, ετοιμαστείτε ένα ελκυστικό άτομο θα εισβάλει στη ζωή σας. Απρόοπτη θα είναι η πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια την ζηλιάρικη και κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο eρωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική ή εμμονική στάση. Είναι πολύ πιθανό να σας εξιτάρει ή ακόμα και να ερωτευτείτε, πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αν κρατήσετε πεισματική και αδιάλλακτη στάση θα υπάρξουν στη σχέση σας επικοινωνιακές αναποδιές, η κατάληξη των συζητήσεων σας θα είναι ανάλογη με τις προθέσεις σας. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να επικεντρωθείτε στην eρωτική χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, εστιάστε στη μεταξύ σας έλξη. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα έχει τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση, δε θα σας δει σαν μια εφήμερη περιπέτεια.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας, φέρνει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την eρωτική σας ζωή, να δεσμευτείτε ή να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που υπάρχουν αληθινά αισθήματα μεταξύ σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, με αποφασιστικό τρόπο θα περάσετε σε προσεγγίσεις. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δε θα είναι εύκολη η συνεννόηση με το ταίρι σας, καλό θα είναι να μην παρατραβηχτεί το σκοινί λόγω πείσματος. Εσείς οι από καιρό χωρισμένοι ή μόνοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις νέες γνωριμίες. Μια απρόσμενη πρόταση θα αλλάξει το eρωτικό σας κατεστημένο, η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος δίνοντας σας ευκαιρία νέας αρχής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή γιατί σήμερα θα υπάρξει το ενδεχόμενο οι συζητήσεις με το ταίρι σας να ανοίξουν πεδίο λεκτικών συγκρούσεων. Αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη στις κουβέντες σας, περιορίστε τάσεις κτητικότητας, ελέγξτε αισθήματα ζήλιας. Σας δίνω τη συμβουλή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά να εμφανιστείτε διαλλακτικοί και όχι πεισματικά κάθετοι. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, θα αναζητήσετε νέα γνωριμία και θα την βρείτε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε τολμηρά και εκδηλωτικά σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε γι αυτό πράξτε άμεσα, αυθόρμητα και χωρίς καθυστερήσεις. Θα γυρίσετε την πλάτη σε αρνητικές καταστάσεις και σε ανούσια eρωτικά πρόσωπα, τώρα επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και η δέσμευση.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα