Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε eρωτικοί, αισθησιακοί, και ρομαντικοί. Πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το eρωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με ζήτημα επανασύνδεσης, εσείς που επιθυμείτε να ξανά κερδίσετε το πρώην ταίρι σας τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φανερώσετε επιθυμίες και αισθήματα, προμηνύεται θερμή eρωτική κατάληξη!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, ανανεώνετε η ψυχολογία σας, ισορροπεί ο συναισθηματικός σας κόσμος. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, τα αισθήματα του, και τις βλέψεις του, καταφθάνει έναρξη σταθερής σχέσης. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για θερμές εξελίξεις και ριζικές αλλαγές, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξει σταθερότητα στα συναισθήματα σας αλλά και στους eρωτικούς σας στόχους. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα θα δώσει νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν αισιοδοξία στην σκέψη και στη καρδιά σας. Τετ α τετ συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που διατηρείτε στο eρωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη την στερέωση μόνιμου eρωτικού δεσμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το eρωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για τους eρωτικά μόνους ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι. Μια συνάντηση θα ανεβάσει τις διαθέσεις σας, καταφθάνει ευχάριστο eρωτικό ραντεβού, θα σημειωθούν ευνοϊκές ανατροπές.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αισιόδοξη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν επαφές που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα βοηθήσει στο να υπάρξει σταθερή και σοβαρή εξέλιξη στην eρωτικής σας σχέση. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο γεγονός που ίσως να σας προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, θα γίνει συνάντηση που θα δώσει νέα τροπή στην eρωτική σας πορεία. Για εσάς τους ελεύθερους, κοντοζυγώνει η στιγμή να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μια σταθερή eρωτική σχέση, θα αποφύγετε πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Το eρωτικό σας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη σχέση που αυτή τη στιγμή έχετε, κύρια επιδίωξη σας θα είναι να σταθεροποιηθούν τα αισθήματα σας, να εδραιωθεί η μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Θα αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα νιώσετε για συναισθηματικές εξομολογήσεις, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμή κατάληξη.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια, η ηρεμία και η σταθερή πορεία. Στις επαφές με το ταίρι σας θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ομαλότητα, θα φανείτε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να εκφράσετε την επιθυμία να προχωρήσετε σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Αυθόρμητη και ευαίσθητη θα είναι η στάση σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας, να λύσετε με το ταίρι σας διαφορές ή παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στο στυλ και στην εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το eρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε, και να βρείτε την eρωτική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι αυθόρμητοι θα είστε στις προσεγγίσεις σας. Η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε eρωτικά.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, eρωτική σταθερότητα θα θελήσετε στη σχέση σας, θα επιδιώξετε ισορροπία και θα τα πάτε μια χαρά. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, η σκέψη σας θα είναι ανέμελη, απαλλάσσετε από αβάσιμες φοβίες. Επικοινωνία θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αλλαγμένη θα δείτε τη στάση του, επανεκτιμά τον χαρακτήρα σας, έρχεται συνεννόηση σε θέμα που αποτέλεσε αιτία χωρισμού. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, το στυλ του θα σας γοητεύσει.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, αυθόρμητοι και αποκαλυπτικοί θα είστε στους διαλόγους σας, θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε το ταίρι σας να σας κατανοήσει, θα καταφέρετε να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εσείς που δεν έχετε σταθερό ταίρι, σήμερα θα συναντηθείτε με πρόσωπο που θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα είναι στο χέρι σας αν θα εξελιχτεί σε γνωριμία με κατάληξη τον σταθερό δεσμό.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα ειλικρινά λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη eρωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα