Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε εξοπλισμένοι με eρωτική γοητεία και τολμηρή διάθεση. Δυνατό eρωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η eρωτική σας καθημερινότητα. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα την κάνετε τη νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σας θα καταφέρει να σας γοητεύσει. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει θερμός διάλογος που θα καταλήξει σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, αν επιλέξετε την ειλικρίνεια τότε θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας καθώς και τις μεταξύ σας επαφές. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κρατήστε στάση οικεία και θερμή, και θα δείτε πως η μέρα σας θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς και πιεστικές ή αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δε θα κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στο εαυτό σας, θα θελήσετε να βγείτε, να παρουσιαστείτε, και να φλερτάρετε. Καταφθάνει δυνατή eρωτική έκπληξη, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, οι περεταίρω επαφές σας θα φέρουν έναρξη σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η eρωτική σας γοητεία θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Διάχυτες και πολύ eρωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας και αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση, τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας eρωτικής σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά λύνονται παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπική συνάντηση τερματίζει χωρισμός ή τσακωμός.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τολμηρή θα είναι η στάση σας, απαλλάσσεστε απ τυχόν αναστολές. Σήμερα οι προσεγγίσεις σας θα βρουν στόχο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει τα eρωτικά σας δεδομένα, αναστάτωση θα νιώσει η καρδιά σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και άτομο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό. Καταφθάνουν επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις, τα γεγονότα θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμωμένη θα είναι η διάθεση σας, θα ανοιχτείτε eρωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κινηθείτε με σταθερότητα και απελευθερώστε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές ή προκαταλήψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Για εσάς τους eρωτικά μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσει η eρωτική σας ζωή πορεία σταθερή, δεν αποκλείεται και δεσμευτική.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε, να βγάλετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας. Ζωηρή θα είναι η καρδιά σας, θα επιχειρήσετε να αποτινάξετε ταμπού και δεσμά. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας, σε περίπτωση που αισθάνεστε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει eρωτικούς, απρόβλεπτους, και τολμηρούς. Η ελκυστικότητα στην εμφάνιση σας σε συνδυασμό με την καλά μελετημένη σας προσέγγιση, θα σας οδηγήσει σε νέο eρωτικό ξεκίνημα, εσείς οι χωρισμένοι θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει eρωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις.  Εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε, θα έχει για εσάς θέρμες και ειλικρινείς βλέψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε ελεύθερο τον ρομαντισμό σας ταυτόχρονα και τον δυναμισμό σας. Eρωτικά αναστατωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε, θα έχετε την επιθυμία να δώσετε τέλος σε στάσιμες καταστάσεις με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε ιδιαιτέρως τολμηροί στις προτάσεις σας. Περάστε σε προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού θα δώσετε πολύ μεγάλη χαρά στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική και απρόβλεπτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε και να επανασυνδεθείτε, θα δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο που θα σας τηλεφωνήσει. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και eρωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο eρωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα την αναζητήσετε την περιπέτεια. Γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, ελκυστικό το στυλ σας, αν βάλετε στόχο την νέα γνωριμία να είστε σίγουροι πως δε θα απογοητευτείτε. Σήμερα εντελώς απρόοπτα δεν αποκλείεται πρόσωπο απ τα παλιά να επικοινωνήσει μαζί σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από τα παλιά, καλό θα είναι το δηλώσετε χωρίς υπεκφυγές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα φέρει ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας,  θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή.  Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό περνάτε σε περίοδο eρωτικής ισορροπίας, εξομολογήσεις καρδιάς θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφωνίες, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Σε οικείο σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα