Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κυριαρχήσετε, θα το διεκδικήσετε το πάνω χέρι στη σχέση σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις, στόχος σας θα είναι οι ευχάριστες περιπέτειες, ίσως κάποιοι από εσάς να αρνηθείτε τις δεσμεύσεις. Ποικιλία και νέες εμπειρίες θα αναζητήσετε, τα συμβάντα δε θα σας απογοητεύσουν. Προσωπικό ραντεβού θα φέρει κατάληξη που θα σας αναζωογονήσει, προμηνύεται καινούργια eρωτική γνωριμία!

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ίσως να αλλάξετε eρωτικούς στόχους και επιθυμίες, η όψη της ημέρας, πρώτον θα σας δημιουργήσει καινούργια eρωτικά ενδεχόμενα και δεύτερον θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τη στασιμότητα. Αποφασιστικοί θα είστε στις eρωτικές σας προσεγγίσεις, τα συμβάντα θα σας δώσουν τα ανάλογα ανοίγματα, σήμερα θα πλησιάσετε, θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε. Εσείς οι χωρισμένοι, με μια τολμηρή πράξη που θα κάνετε, θα ανοίξετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Αναλαμβάνετε τα ηνία της eρωτικής σας πορείας, περνάτε σε νέο eρωτικό στάδιο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, τολμηρή θα είναι η δράση σας, η αποκαλυπτική και εκδηλωτική σας στάση θα σας βοηθήσει να εισάγετε σταθερά στη ζωή σας το πρόσωπο που έχετε στο eρωτικό σας στόχαστρο. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους που αναζητάτε σασπένς και περιπέτεια, θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα, μην εκπλαγείτε αν εντελώς ξαφνικά ερωτευτείτε ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στη ζωή σας καινούργιος, συναρπαστικός eρωτας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, στόχος σας θα είναι να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο, εξωστρέφεια και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα υπάρξει προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας, με ελκυστικό άτομο θα συνομιλήσετε, από τα πρώτα βλέμματα θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη. Εσείς που είστε σε σχέση, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να διαλευκανθούν σκοτεινές υποθέσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα. Καταφθάνει θερμό eρωτικό ραντεβού, παραδοθείτε στην έλξη που θα νιώσετε.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση δεν πρόκειται να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια. Με οργανωμένες κινήσεις και σταθερή αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να κατευθύνετε τις eρωτικές σας υποθέσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Τολμηρή, αποφασιστική και δυναμική θα είναι η στάση σας, με θερμό τρόπο θα πλησιάσετε πρόσωπο, που τελικά δε θα αρνηθεί να κάνει το βήμα να σας γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει τον eρωτισμό σας, καταφθάνουν νέα eρωτικά ανοίγματα, προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα, το γοητευτικό πρόσωπο που θα συνομιλήσετε, σας συμβουλεύω να μην το αφήσετε να σας ξεφύγει, θα σημειωθεί θερμό eρωτικό γεγονός. Εσείς οι eρωτικά μόνοι που αναζητάτε σταθερή σχέση, αν κρατήσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, ετοιμαστείτε για ξεκίνημα σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα σας δημιουργήσει ανοίγματα για νέες αναζητήσεις, καινούργια πρόσωπα θα εισχωρήσουν στη ζωή σας. Οι eρωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις με αποτέλεσμα να λύσετε πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη ψυχολογία σας. Επανασύνδεση θα προκύψει για τους χωρισμένους, άνοιγμα νέας γνωριμίας θα δοθεί στους ελεύθερους. Ανοίγεται για εσάς καινούργιο eρωτικό στάδιο, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν καθαρά από τις πράξεις και τις αποφάσεις σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ζωηρή, ενδεχομένως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, με έντονη την επιθυμία να ζήσετε δυνατές eρωτικές στιγμές. Τυχαίο συμβάν θα φέρει έντονα χτυποκάρδια, δεν αποκλείεται να ερωτοχτυπηθείτε. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα απελευθερώσει τον eρωτισμό σας, θα την κάνετε την υπέρβαση, θα είστε σε θέση να κινηθείτε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε σχέση, το νου σας στην κτητικότητά σας, προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε αισθήματα eρωτικής ζήλιας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, από σήμερα αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, ελκυστικότητα θα αναδύει η αύρα σας. Δυναμική και άμεση θα είναι η αντιμετώπισή σας, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ένα πρόβλημα με το eρωτικό σας ταίρι μπαίνει σε πορεία λύσης, οι χωρισμένοι θα επιτύχετε επανένωση. Για τους ελευθέρους και μόνους, έρχεται πρόσωπο που θα στρώσει έδαφος για σταθερή σχέση. Εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε προτάσεις που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα, αποκτά καινούργιο νόημα η ζωή σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε ψυχικά δυνατοί και ισχυροί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να κυνηγήσετε και να κερδίσετε. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε, θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική. Σήμερα το eρωτικό σας ταπεραμέντο θα είναι αρκετά ανεβασμένο, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεσή σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις, θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες eρωτικές περιπέτειες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, για εσάς που νιώθετε απογοήτευση τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αλλάξετε το ανιαρό eρωτικό σας κατεστημένο, οι νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις, που σας βλάπτουν ψυχολογικά. Εσείς που επιθυμείτε δέσμευση ή επανασύνδεση, κινηθείτε με αποφασιστικότητα, διεκδικήστε τις αλλαγές που θέλετε, το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. Ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, αν είστε ελεύθεροι και μόνοι τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πεδίο δράσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα πατήσετε πόδι σε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, θα είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε το eρωτικό σας κατεστημένο. Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, σήμερα δε αποκλείεται να αποκαλυφθεί η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Άτομο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως τα αισθήματά σας είναι ακόμα ζωντανά και έντονα. Προμηνύεται νύχτα αμοιβαίας έλξης, καταφθάνουν θερμές eρωτικές στιγμές.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα