Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις ρουτίνας, η διάθεσή σας για διαφυγή θα σας κάνει δεκτικούς στο ενδεχόμενο νέων eρωτικών γνωριμιών. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα φέρει η συνάντηση σας με πρόσωπο, που θα καταφέρει να σας αναστατώσει, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Γεγονότα και τυχαία συμβάντα θα σας ωθήσουν σε καινούργιες αναζητήσεις, τώρα θα πολεμήσετε το στάσιμο και το σκοτεινό, θα εναντιωθείτε και θα καταφέρετε να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας, θα προκαλέσει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις eρωτικές σας επαφές. Προσοχή να μην πιέσετε το ταίρι σας, σήμερα δε θα αρκεστείτε μόνο στις κουβέντες, θα αναζητήσετε πράξεις που να αποδεικνύουν τα πραγματικά αληθινά αισθήματα. Στις συνομιλίες σας θα έχετε τη διάθεση να τα πείτε έξω από τα δόντια, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση, όχι βιαστικές κινήσεις, δείξτε εμπιστοσύνη στο χρόνο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει αντιδραστικούς, ίσως και κάπως απαιτητικούς, ανταγωνιστική θα είναι η στάση σας απέναντι στο ταίρι σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές, δείτε το πρόσωπο που αγαπάτε ως σύμμαχο και όχι ως eρωτικό αντίπαλο. Για εσάς τους eρωτικά μόνους καταφθάνουν θερμές αναστατώσεις. Καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνισή του, οι δυναμικές και απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα ανοίξουν πορεία eρωτικής σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα δράσετε χωρίς ταμπού και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα πείτε ‘‘ναι’’ στην πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε από ένα καινούργιο πρόσωπο. Χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις, θα διαγράψετε οριστικά eρωτικό άτομο που δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στα αισθήματά σας. Το καινούργιο πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν το eρωτικό σας κατεστημένο. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα νιώσετε ελεύθεροι να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες eρωτικές προοπτικές. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, που αν το αξιοποιήσετε, θα αποκτήσετε καινούργια eρωτική σχέση. Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να περάσετε σε νέο eρωτικό στάδιο. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή σχέση, η πορεία σας περνά στα δικά σας χέρια.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, εξωστρεφείς και τολμηρούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, θα έχετε ανάγκη να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, χωρίς περιοριστικά πρέπει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης. Έρχονται απρόοπτα eρωτικά ανοίγματα, που δεν αποκλείεται να φέρουν σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις, ριζοσπαστικές αλλαγές θα έχει η στάση σας, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό δυναμισμό. Επιθυμία σας θα είναι να τακτοποιήσετε τα αιωρούμενα θέματα μέσα στη σχέση σας, όμως θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Κινηθείτε αποφασιστικά, με στόχο να δώσετε στο ταίρι σας να καταλάβει τι θέλετε, σας συμβουλεύω όμως ο τρόπος σας να είναι χαλαρός και όχι ανυπόμονος.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, απελευθερωμένη θα είναι η eρωτική σας στάση, θα ρισκάρετε, θα φανείτε δεχτικοί στις eρωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Αυτή τη φορά δε θα κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, αυθόρμητοι και πρόσχαροι θα είστε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα φανείτε τολμηροί και αποκαλυπτικοί. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, προσοχή στις παγίδες και στις εντάσεις που δημιουργούν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ενισχύσει με αυτοπεποίθηση, ωστόσο η μέρα θα σας κάνει επιρρεπείς στις υπερβολές. Στόχος σας θα είναι τα άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα, δε θα δείτε με αρνητισμό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο, τώρα θα βρείτε στόχο, θα κάνει την εμφάνισή του άτομο όμορφης εμφάνισης, έντονης προσωπικότητας. Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να ξεκινήσει μεταξύ σας eρωτική σχέση

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ταράξει τις ισορροπίες σας, θα σας φέρει ψυχική ένταση, ανυπομονησία, ίσως να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολικές ανησυχίες. Φανείτε ειλικρινείς στο πρόσωπο που αγαπάτε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας. Η μέρα θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να εκφράσετε ελεύθερα τις επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για αλλαγές και συναισθηματικές επαναστάσεις ή αποκαλύψεις. Με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος eρωτικής σχέσης με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης, που εδώ και καιρό στριφογυρίζει στο οπτικό σας πεδίο. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Θα είστε εφοδιασμένοι με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα, εκδηλωθείτε και δε θα χάσετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα πάρετε την απόφαση να κυνηγήσετε δυναμικούς στόχους. Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις θα προκύψουν από τις συζητήσεις που θα κάνετε, ωστόσο προσοχή στις πιέσεις. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα υπάρξουν με πρώην eρωτικό σας ταίρι, σε προσωπική σας συνάντηση θα μιλήσετε για τα λάθη σας, ξεκινάτε δεύτερη αρχή.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα