Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη σάς φέρνει μια eρωτική έκπληξη, που όχι μόνο θα αναστατώσει την καρδιά σας, αλλά θα καταφέρει να κλείσει αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Θα συναντηθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, ξεκάθαρα και ειλικρινή λόγια θα αλλάξουν την εντύπωση που διατηρούσατε, έρχονται αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις. Ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας οι επαφές σας να κλείσουν με επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε συγκαταβατικά, αυτό το άτομο τρέφει για εσάς αληθινά αισθήματα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε μέσα σε κλίμα θερμό, ίσως και ρομαντικό. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να εισχωρήσει στη ζωή σας πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η διάθεσή σας θα είναι ειρηνική, θα σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε και να κατανοήσετε το ταίρι σας. Θα προτιμήσετε τις ήσυχες και συμφιλιωτικές συζητήσεις, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης, το αποτέλεσμα θα είναι ραντεβού θερμής κατάληξης. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό eρωτική στασιμότητα, τώρα τα γεγονότα θα κινητοποιήσουν τα κατάλληλα νήματα. Απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών eρωτικών εξελίξεων.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συγκαταβατικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις σας, κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, οι διάλογοι με το ταίρι σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Έρχεται συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η eρωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη eρωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο. Θα σας μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχυθεί μέσα σας το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης και της συμπόνιας. Για σήμερα τουλάχιστον θα αποβάλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφασή σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια συναισθηματικά ανοίγματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα έχετε τη διάθεση να αξιοποιήσετε με θερμό τρόπο την αγάπη και τη συντροφικότητα που θα σας δείξει το eρωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Στις επαφές σας θα αναζητήσετε ηρεμία, eρωτισμό και οικειότητα, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τη ζεστή και eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε φιλική συνάντηση θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη!

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματική ηρεμία θα υπάρξει στην καρδιά σας, προσιτή θα είναι η στάση σας, eρωτικές οι διαθέσεις σας. Ξαφνική αντάμωση θα κλείσει τη μέρα σας με ένα πολύ θερμό και έντονο eρωτικό γεγονός. Σε εσάς τους eρωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο eρωτικό πρόσωπο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, σήμερα η διορατικότητά σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αλήθειες, να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τις διπλωματικές σας ικανότητες, ειρηνικά θα θελήσετε να κλείσετε τις διαφορές ανάμεσα σας εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα θα λυθούν παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα δοθεί κατάληξη επανασύνδεσης. Η στάση σας θα είναι διαλλακτική, με θερμό τρόπο θα εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, σχέσεις και υποθέσεις θα θελήσετε να τις κινήσετε με τρόπο δημιουργικό. Κομψό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα αφεθείτε στον eρωτισμό που θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, χωρίς επιφύλαξη θα δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θετική εξέλιξη θα έχει η καινούργια eρωτική γνωριμία που θα κάνετε, θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας, θα διαφοροποιήσει το ρυθμό της καθημερινότητάς σας. Διαλλακτική θα είναι η στάση σας σε άτομο απ’ το παρελθόν, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι eρωτικές σας διαθέσεις. Η όψη της ημέρας θα λήξει τη συναισθηματική απόσταση ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο της καρδιάς σας. Σε προσωπική σας συνάντηση θα καταφέρετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις, θα αποκατασταθεί η αλήθεια, βάζετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που επιθυμείτε eρωτικά εδώ και αρκετό καιρό, προμηνύεται νέα eρωτική αρχή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστούν γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν καινούργια eρωτικά ανοίγματα, σήμερα δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε άνευ αναστολών. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, σωστή θα είναι η απόφασή σας να το προσεγγίσετε, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην eρωτική σας ζωή. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα φέρουν μόνιμη και πολύ ευχάριστη eρωτική κατάληξη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα διεγείρει τη φαντασία σας, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, αισιόδοξοι και τολμηροί στις eρωτικές διεκδικήσεις. Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, σήμερα θα ζήσετε ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας, ταχτοποιούνται τυχόν διαφωνίες. Ο θερμός αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε πράξεις, που θα ξεμπλοκάρουν την αμοιβαία eρωτική σας έλξη. Σε προσωπικό ραντεβού αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε σταθερή eρωτική σχέση.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα