Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-6-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, σήμερα θα τα πείτε και θα τα συμφωνήσετε με το ταίρι σας, ορθολογισμός θα σας διακρίνει, κλείνουν με επιτυχία τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις των τελευταίων ημερών. Η λύση που θα προτείνετε σχετικά με ζήτημα που σας δημιουργεί αμφιβολίες θα τερματίσει τις εντάσεις ή τις ζήλιες, τώρα θα βρείτε μεταξύ σας συνεννόηση, θα καταφέρετε να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον. Εσείς που είστε σε περίοδο χωρισμού αλλάζουν τα δεδομένα, θα επανασυνδεθείτε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, ένα γεγονός θα στρώσει έδαφος για εξομολογήσεις. Για τους ελεύθερους θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο και μάλιστα σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, καταφθάνει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα δημιουργώντας προοπτική για δεσμευτικές εξελίξεις. Εσείς οι ∈ρωτευμένοι θα περάσετε τη χαλαρή σας σχέση σε στάδιο σταθερότητας, η συζήτηση που θα κάνετε και το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει θα έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν ώριμων αποφάσεων, τώρα αφήνετε στην άκρη τα πείσματα και τους ανούσιους εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματα στην ειλικρίνεια και στη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Ειλικρινής κουβέντα που θα ανοίξετε θα δημιουργήσει νέες προοπτικές, είναι πολύ πιθανόν να συγκατοικήσετε ή να περάσετε σε επισημοποίηση. Οι χωρισμένοι αλλάζετε σκεπτικό, αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στην απόσταση.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, αλλάζουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σας, τώρα θα θελήσετε να βάλετε τάξη στην προσωπική σας ζωή, να οργανωθείτε και να σταθεροποιηθείτε σε σταθερές συναισθηματικές βάσεις. Σήμερα θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις με το ταίρι σας καταφέρνοντας να κλείσετε επίμαχα ζητήματα, θέματα μελλοντικής εξέλιξης θα έχουν αίσια κατάληξη. Πρόσωπο από το παρελθόν σας θα κάνει την προσπάθεια να ανοίξει και πάλι δίοδο επικοινωνίας, το τηλεφώνημα που θα γίνει στόχο θα έχει την επανένωση, η κατάληξη θα οριστεί από τις δικές σας αποφάσεις. Η διάθεση σας θα είναι συγκαταβατική, δεν θα θελήσετε να σταθείτε στις αρνητικές στιγμές, σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία δεν θα είναι απογοητευτική.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε, καταφθάνουν αλλαγές, θα αλλάξουν τα δεδομένα, ο δεσμός που διατηρείτε παίρνει πλέον μια τελείως διαφορετική όψη πιο σοβαρή ίσως και πιο επίσημη. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, συγκαταβατικές διαθέσεις θα υπάρξουν και από εσάς και απ το πρώην ταίρι σας, τώρα θα μπει μπροστά η ωριμότητα και όχι ο εγωισμός. Για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείτε αυτή την καινούργια περίπτωση με σοβαρές βλέψεις. Εσείς που είστε σε συναισθηματικό δίλλημα ή περιμένετε κάποια ξεκάθαρη απάντηση θα καταφέρετε να ηρεμήσετε, έρχονται άμεσες προτάσεις. Καταφθάνουν ουσιαστικές συναντήσεις ευχάριστες και δημιουργικές με αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει.

Λέων 

Advertisements

Αγαπητές μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, θα μείνετε μακριά από ψυχοφθόρους ανταγωνισμούς και ανούσιους καβγάδες. Σήμερα ο εγωισμός σας θα είναι συνειδητά περιορισμένος, η ηρεμία στην συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης εξομολόγησης, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα ακούσετε. Έρχεται προοπτική για νέο ξεκίνημα, τώρα όλα θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς, ο έλεγχος της πορεία σας περνά στα δικά σας χέρια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, σήμερα οι συζητήσεις σας θα τονώσουν την ψυχολογία σας, πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που σας διακατέχει. Ευχάριστες συναντήσεις θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν συναισθηματικές αναστατώσεις. Με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας στο ραντεβού που θα έχετε θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση. Θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε. Για εσάς τους ελεύθερους την εμφάνιση τους θα κάνει πρόσωπο-έκπληξη, αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, ώριμες σκεπτόμενες και δημιουργικές θα είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας, σήμερα στο ταίρι σας θα φανερώσετε τα αισθήματα σας με ειλικρίνεια χωρίς εγωισμούς ή καμουφλαρίσματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περιμένει άμεση απάντηση στην ξεκάθαρη πρόταση που θα σας κάνει, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερού δεσμού. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ, θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δεν θα έχετε λόγο να αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, σταθερό και ήρεμο κλίμα θα θελήσετε να δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει στη σκέψη του. Τυχαία συμβάντα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν τις μεταξύ σας επαφές. Προτάσεις και εξομολογήσεις θα ανοίξουν πορεία σχέσης, τα αισθήματα που θα εκδηλωθούν θα είναι απολύτως ειλικρινά. Έρχονται συναντήσεις, τηλεφωνήματα και ριζικά αποτελέσματα που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι δρόμοι σας, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, σήμερα θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Συγκαταβατική και υποχωρητική θα είναι η διάθεση σας, με το ταίρι σας δε θα υπάρξουν διαφωνίες, θερμή θα είναι η ατμόσφαιρα ιδανική για υποσχέσεις και νέες συναισθηματικές συμφωνίες. Για τους τσακωμένους λύνονται οι παρεξηγήσεις, στόχος σας θα είναι να επουλωθούν οι ψυχικές πληγές και να μη δημιουργηθούν νέες για λογούς ανούσιους ή ανώριμους. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα υπάρξει συνεννόηση, τα μεταξύ σας θερμά και ειλικρινά λόγια θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, το πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στην καρδιά σας θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν μιλήσετε χωρίς υπεκφυγές και μισολόγα θα καταφέρετε να ανοίξετε πορεία σταθερού δεσμού. Για εσάς τους τελείως μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας ενθουσιάσει, οι συγκυρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωριστείτε μεταξύ σας σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σταθεροποιηθείτε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε, τώρα θα αντιμετωπίσετε το ταίρι σας με ωριμότητα και σοβαρές βλέψεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας εκπλήξει.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει στη σχέση σας, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει την απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις που θα σας φέρουν ευχάριστες ταραχές, τα λόγια που θα ακούσετε θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι λόγια του αέρα. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, η συνάντηση θα εξελιχτεί με εκπλήξεις θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα βρείτε ισορροπία και συναισθηματική αρμονία.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θετικές εξελίξεις θα φέρουν ευχάριστες καταστάσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί, εκδηλωτικοί θα είστε, θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή τη φορά θα αφήσετε στην άκρη τις άτοπες καχυποψίες, τα συμπεράσματα σας θα είναι λογικά και σωστά. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα