Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-10-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα στοχεύσετε στον σταθερό δεσμό. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με άτομο από το παρελθόν, κάντε το απαιτούμενο βήμα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης. Eρωτικές και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, μια ευχάριστη συνάντηση θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας eρωτικής σχέσης. Πρόσωπο που ως τώρα το βλέπατε φιλικά, θα σας κάνει να αλλάξετε οπτική γωνία.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, έντονη θα είναι αυτοπεποίθηση σας, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με αμεσότητα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σήμερα θα μείνετε σταθερά στους στόχους σας, δε θα παρεκκλίνετε από τις επιθυμίες σας, η επιμονή και η ψυχραιμία θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.  Εσάς τους eρωτικά μόνους, η μέρα θα σας ανοίξει νέα eρωτικά ενδεχόμενα

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια που μάλλον δε θα τα περιμένετε. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας, με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε, θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε δημιουργική κατάληξη. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει άνοιγμα για να προχωρήσετε στην eρωτική σας ζωή με βλέψεις σοβαρές ίσως και δεσμευτικές. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας, τώρα θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, η eρωτική σας στάση θα είναι σκεπτόμενη και ώριμη, στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Θα υπάρξει προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Σήμερα οι  προσεγγίσεις σας θα έχουν ιδιαιτέρως θερμή κατάληξη.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει αισιόδοξα συμβάντα και ευχάριστες συζητήσεις που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί, με αποφασιστικότητα θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά eρωτικά ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Η ώριμη στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε το πρώην ταίρι σας θα οδηγήσει σε επανασύνδεση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, στις eρωτικές σας συναντήσεις θα προκύψουν ουσιαστικά και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σας πείσουν πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Εκτιμήστε τη θερμή και ειλικρινή συμπεριφορά του, στη στάση του δε θα υπάρξει υποκρισία. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα έχετε τη δυνατότητα νέας eρωτικής αρχής.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχονται τυχαία συμβάντα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εσείς οι eρωτικά άνευ σχέσης δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με το πρόσωπο που θα σταθμεύσει στην eρωτική σας ζωή. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε δεδομένα που μένουν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας προφυλάξουν από λάθος συμπεράσματα κατά συνέπεια και λάθος αποφάσεις. Απρόοπτη πρόταση θα σας ανοίξει πορεία δέσμευσης.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, θα θελήσετε να σταθεροποιήσετε την eρωτική σας σχέση, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια και η μακροχρόνια διάρκεια. Σε ανοιχτές eρωτικές υποθέσεις θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε συναισθηματική ανταπόκριση. Σε προσωπικό ραντεβού θα ακουστούν λόγια αγάπης, ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξομολογήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσετε παρεξηγήσεις, θα απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις. Σήμερα θα τα βρείτε με παλιό eρωτικό σας ταίρι, θα υπάρξει μεταξύ σας ξαφνική μη αναμενόμενη συνάντηση, που θα κλείσει με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε νέα γνωριμία, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο, που δε θα έχετε κανέναν λόγο να αδιαφορήσετε στο ενδιαφέρον του.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάστε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα σημειώσετε επιτυχίες, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη, προμηνύεται καινούργια γνωριμία. Η ξεκάθαρη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από αβέβαιες eρωτικές καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και η σοβαρή εξέλιξη. Τώρα θα είστε σε θέση να λήξετε ανούσιες eρωτικές σχέσεις, δεν επρόκειτο να σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο με πρόσωπα που δεν ικανοποιούν τις μελλοντικές σας βλέψεις. Αυτή τη φορά θα κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως θα μπορεί να γεμίσει με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή σας, τα απρόοπτα συμβάντα θα υποστηρίξουν τις αποφάσεις σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα