Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-10-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη μεθοδικότητά σας, και θα σας ωθήσει σε τολμηρές και ειλικρινείς συζητήσεις. Λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο eρωτικό σας πρόβλημα, η σχέση σας περνά σε στάδιο ισορροπίας και σταθερότητας. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα μιλήσετε και θα φλερτάρετε αυθόρμητα, καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει ή απειλεί την ανεξαρτησία σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε τρόπο δράσης, θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ανατρεπτικές πράξεις. Οι δυναμικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν στο να ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση συνάντησης από πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε eρωτική σχέση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα απελευθερωθείτε eρωτικά, θα περάσετε σε προσωπικές αποκαλύψεις, δε θα λείψουν οι στιγμές πάθους και έντονου συναισθηματισμού. Αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να αποφύγετε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό eρωτικό ραντεβού. Επειδή δε θα νιώσετε κανένα είδος eρωτικής αναστολής γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο eρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο και ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ψυχική κούραση που αισθανόσασταν σας εγκαταλείπει, οι εσωτερικές φοβίες οπισθοχωρούν, η αδράνεια μετατρέπετε σε μελετημένη δράση. Σε προσωπική συνάντηση θα λύσετε παρεξήγηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, ξεκινά πορεία σταθερής σχέσης. Για τους eρωτικά μόνους σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, πρόταση για συνάντηση δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε eρωτικό ραντεβού!

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, eρωτικές και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας. Η ανάγκη σας να προχωρήσετε την eρωτική σας ζωή ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας ωθήσει στο να κρατήσετε προσιτή στάση σε πρόσωπο που πολιορκεί από καιρό το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη μεταξύ σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα δώσετε εξηγήσεις και θα περάσετε σε αναλύσεις που θα τερματίσουν την απόσταση ή τον χωρισμό. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί, κατόπιν τυχαίου και ευχάριστου συμβάντος, θα ανανεώσετε τους eρωτικούς σας στόχους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θετική θα είναι η στάση σας στις καινούργιες eρωτικές προκλήσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα βρεθείτε σε παρέες, θα αναμειχτείτε σε συζητήσεις και μια τυπική χειραψία θα κλείσει με συμβάν νέας γνωριμίας. Θα ανανεώσει την καρδιά σας και τις eρωτικές σας διαθέσεις το πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη μελλοντικών διαστάσεων.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα σας θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν ένταση, θα προκληθεί ανεξέλεγκτη έλξη. Η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές και τυχαίες συναντήσεις, η ξαφνική εμφάνιση ενός καινούργιου ατόμου θα διευρύνει τις eρωτικές σας βλέψεις, αποκτάται καινούργιες επιθυμίες. Παλιά eρωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, αν δεν θέλετε να μπλεχτείτε με το παρελθόν τότε ολοταχώς βάλτε πλώρη για τα καινούργια.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, σωστή κρίση και αυτοπεποίθηση. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας, θα επιλέξετε κινήσεις οργανωμένες και μεθοδικές. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τις eρωτικές σας επαφές σε επίπεδο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Η συνάντηση σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά, θα έχει κατάληξη eρωτικής επανένωσης.

Αιγόκερως 

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε αποφασιστικοί, με ισχυρό πείσμα θα καταπολεμήσετε φοβίες και απαισιόδοξες σκέψεις. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, η προσέγγιση σας θα έχει θερμό αποτέλεσμα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει τις αναγκαίες και απαιτούμενες λύσεις. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να διώξετε εμμονές και συναισθηματικές εξαρτήσεις.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να εκτοπίσετε ανασταλτικούς παράγοντες και να περάσετε σε άμεση δράση. Συνάντηση με ένα συγκεκριμένο άτομο θα ανανεώσει την καρδιά σας, ενισχύεται η διάθεση σας να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα. Σήμερα η επιλογή σας να κρατήσετε ειλικρινή στάση στις συνομιλίες σας και η επιθυμία σας να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στην eρωτική σας ζωή, θα σας φέρει ευχάριστη και ανέλπιστη κατάληξη.

Ιχθύς 

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, διορατικούς και οξυδερκείς. Θα έχετε τη δυνατότητα να διεισδύσετε στη σκέψη και στην ψυχολογία του προσώπου που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες εξομολογήσεις, πρόσωπο με eρωτικές βλέψεις για εσάς θα περάσει σε αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που αγχωθείτε ή προβληματιστείτε, σας συμβουλεύω να αποβάλετε τις ανασφάλειες, δεν θα υπάρξει καμία απογοητευτική κατάληξη.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα