Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-9-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, καινούργιες eρωτικές καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε απ’ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την eρωτική σας ζωή, εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα κερδίσετε την προσοχή του. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αποκτάτε ζωτικότητα και ανάγκη για ελευθερία κινήσεων, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύση σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Μια αποκαλυπτική σας κίνηση θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην eρωτική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Τα eρωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ετοιμαστείτε για δεσμευτικές αλλαγές με σοβαρές υποσχέσεις. Ό,τι σας υποσχεθούν θα το τηρήσουν, γεγονός που θα απαιτεί και την αξιοπιστία των δικών σας υποσχέσεων.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε ευδιάθετοι και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας ανοίξει δίοδο προσέγγισης. Η παρορμητικότητά σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες eρωτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι κουβέντες σας θα είναι τολμηρές και αποκαλυπτικές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρό σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανακερδίσετε και μάλιστα οριστικά. Η μέρα σας θα κλείσει με έντονη eρωτική ένωση, που θα αποτελέσει βάση για μακροχρόνιο δεσμό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε τα καινούργια eρωτικά ενδεχόμενα με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η eρωτική σας γοητεία, σήμερα δε θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας. Δυναμική θα είναι η προσέγγισή σας, θα πλησιάσετε το πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ’ τα παλιά, προμηνύεται θερμό eρωτικό ραντεβού!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, απελευθέρωση και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα φανείτε προσιτοί, θερμοί και ιδιαιτέρως eρωτικοί. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η μέρα θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τη στασιμότητα και να ξεκινήσετε έναν νέο και κάπως διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση, που καλό θα είναι να μην την απορρίψετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα έχετε ευχάριστους eρωτικούς διαλόγους. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε ένα είδος eρωτικής εξομολόγησης, αν ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε πολύ σύντομα θα αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα ανοίξουν ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Επανέρχονται παλιά, θερμά αισθήματα, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση, ανοίγεται δρόμος σταθερού δεσμού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για καινούργια eρωτικά ανοίγματα, σήμερα θα θελήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και θα το καταφέρετε. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, θα φανερωθούν καταστάσεις και αισθήματα που θα λύσουν εμπόδια και φραγμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι πάει μια χαρά, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, κλείνουν υπέρ σας τυχόν αρνητικές eρωτικές υποθέσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ορμητικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας απασχολεί, αν σκέπτεστε να περάσετε σε εξομολογήσεις να το κάνετε, όσο πιο άμεσοι γίνετε, τόσο πιο γρήγορα αυτό το άτομο θα σταθεροποιηθεί στο πλάι σας. Εσάς που είστε σε δεσμό, ένα απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει μεγάλη χαρά, κλείνει εμπόδιο που σας αποδυνάμωνε.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εμφανιστείτε δραστήριοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε και να διεκδικήσετε, οι προσπάθειές σας δεν πρόκειται να πέσουν στο κενό. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, τολμηροί θα φανείτε στα νέα eρωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δε θα απορρίψετε προτάσεις, με θερμό μάτι θα δείτε τις νέες eρωτικές προκλήσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε εκφραστικοί, παρορμητικοί, και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δε θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα eρωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για νέα eρωτική σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η καινούργια γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής, με ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ανέμελους και ζωτικούς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές eρωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας και οι συζητήσεις σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα. Οι eρωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα