Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-9-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει το μαχητικό σας πείσμα, ωστόσο προσοχή να μην αναλωθείτε σε άτοπες ή ανούσιες διεκδικήσεις. Ευχάριστο εpωτικό γεγονός θα δώσει στην καρδιά σας πνοή χαράς και αισιοδοξίας, έκπληξη θα σας προκαλέσει η εμφάνιση προσώπου από το μακρινό σας παρελθόν. Σε ραντεβού που θα κλείσετε θα ανοιχτεί αποκαλυπτική εpωτική συζήτηση. Αναλυτικές εξηγήσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα βάλουν τάξη σε παρελθοντικά ζητήματα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, προχωρήστε άφοβα στις εpωτικές σας διεκδικήσεις, η ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση στους στόχους σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με κάπως πιο “θερμές” από τις συνηθισμένες βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οι επαφές σας να ξεφύγουν από το φιλικό πλαίσιο και να περάσουν στο εpωτικό. Προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης, οι εξελίξεις θα βρίσκονται στα δικά σας χέρια.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αυτοπεποίθηση οργάνωση και μεθοδικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες, δε θα πέσετε σε κινήσεις σπασμωδικές, θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε μια χαρά, εκφραστικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εpωτικές βλέψεις, δείξτε του εμπιστοσύνη, θα υπάρξει δυνατότητα δεσμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσείς που είστε πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε θέματα για δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει θετικές εξελίξεις, θα περάσετε σε νέα σχέδια που θα βρουν άμεσα υλοποίηση. Θερμή θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση και διαλλακτικότητα στο ταίρι σας. Έρχεται εpωτική ισορροπία μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες εpωτικές στιγμές με θερμές υποσχέσεις.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, οι εpωτικές προσδοκίες και επιθυμίες σας θα είναι σταθερές και συνειδητοποιημένες, δε θα υπάρξει υπερβολή ούτε στη στάση σας ούτε στις βλέψεις σας. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας οδηγήσει σε πράξεις συναισθηματικής απελευθέρωσης, θα καταφέρετε να εκφραστείτε ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας και επειδή θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, γι’ αυτό αφήστε το πεδίο ελεύθερο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Έρχονται γεγονότα που θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες μέσα στη σχέση σας, σήμερα δεν αποκλείεται να μιλήσετε με το ταίρι σας περί δέσμευσης. Προσπαθήστε να αποφύγετε πιέσεις και αγχωμένες κινήσεις, κινηθείτε με τάξη και πρόγραμμα, οι εξελίξεις θα δουλέψουν υπέρ σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα προβείτε σε ειλικρινείς συζητήσεις, τώρα θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε τις αυταπάτες. Θερμή και εpωτική θα είναι η στάση σας, η διορατικότητά σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, στόχος σας θα είναι η συναισθηματική σταθερότητα. Σας παροτρύνω να δεχτείτε προτάσεις φίλων ή εpωτικών προσώπων, κάποιος θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει με ξεκάθαρη εpωτική διάθεση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, μια απρόσμενη πρόταση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παρά πέρα, θα υπάρξουν δεσμεύσεις. Κυνηγήστε με ισχυρή θέληση τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως τελικά όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Εpωτική γοητεία θα υπάρχει στο παρουσιαστικό σας, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου. Για εσάς τους εpωτικά μόνους θα υπάρξει απρόοπτη γνωριμία, αν επιθυμείτε κάτι σταθερό στη ζωή σας τώρα θα δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, προσγειωμένα θα είναι τα ρίσκα που θα αναλάβετε, οι εpωτικοί σας στόχοι θα κυμαίνονται σε συνετά πλαίσια. Εσείς που είστε εpωτευμένοι και βρίσκεστε στην αρχή της γνωριμίας σας, αποφύγετε να φανείτε εσωστρεφείς, μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Ευχάριστο εpωτικό συμβάν έρχεται στη ζωή σας, θα αφορά πρόταση που η αποδοχή της από εσάς θα φέρει μόνιμη, δεσμευτική κατάληξη.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ανατρεπτικά γεγονότα θα φέρουν αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, στόχος σας θα είναι να διαγράψετε παλιές πληγές και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από ψευδαισθήσεις. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε την εpωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, δε θα λείψουν οι έντονες εpωτικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να προβείτε σε τολμηρές προτάσεις. Παραγκωνίζετε αναστολές και προκαταλήψεις, απαλλάσσεστε από πρόσωπα, καταστάσεις και θεωρίες, που μέχρι τώρα περιόριζαν την έκταση της δράσης σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε στοχευμένες διεκδικήσεις. Κινηθείτε αποφασιστικά και με πίστη τον εαυτό σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, έρχονται ανοίγματα και εpωτικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε προχωρώντας ένα βήμα πιο μπροστά. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη δεν πρόκειται να σας ξεγελάσει, εμπιστευτείτε την σε συζητήσεις και σε ενδεχόμενα επανασύνδεσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κατάματα φόβους και ανασφάλειες, τώρα θα αναζητήσετε την προσωπική σας αλήθεια διαλύοντας αυταπάτες. Περνάτε σε τολμηρές πράξεις, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να διεκδικήσετε δεσμεύσεις και τελικές υποσχέσεις. Αυτή τη φορά θα αλλάξετε τρόπο σκέψης, θα δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας με κύρια επιδίωξη να εκπληρώσετε κάποιες εσώψυχες σας επιθυμίες. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα