Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-9-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις συνθήκες της εpωτικής σας ζωής. Σήμερα θα νιώσετε αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, με θερμό μάτι θα δείτε τα καινούργια ενδεχόμενα. Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα είναι εξίσου ελκυστικό όσο εσείς, θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο εpωτικής σχέσης. Eσείς που είστε σε δεσμό περνάτε σε στάδιο εpωτικής ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες δεσμευτικές υποσχέσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα γίνετε πιο άμεσοι και πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα αναζητήσετε ριζικές λύσεις προκαλώντας αναλυτικούς διαλόγους. Εσείς οι εpωτικά ελεύθεροι θα είστε αρνητικοί ως προς το περιστασιακό, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι ανάλογο των προσόντων σας. Αυθόρμητοι θα φανείτε ως προς τις εpωτικές σας εκδηλώσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθούν οι επαφές σας σε σταθερή σχέση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, από σήμερα θα υποχωρήσει η συναισθηματική αστάθεια, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα η ασφάλεια και η ηρεμία. Διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας θα αποφύγετε εντάσεις και ακρότητες. Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα απ’ μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Σε προσωπικό ραντεβού θα εμφανιστούν έντονα εpωτικά αισθήματα και μάλιστα αμοιβαία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επιτυχημένη κατάληξη θα δοθεί στις επαφές σας. Συνάντηση και συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά θα καταφέρει να σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, λυγούν εμπόδια, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για θερμή επικοινωνία, θα σας δοθεί άνοιγμα να επανορθώσετε για λάθη του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή εpωτικών αλλαγών, εκδηλώστε τα αισθήματα σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σε προσωπικό ραντεβού θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Σήμερα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας θα είναι ελκυστική, οι διαθέσεις σας θερμές ίσως και κάπως συμβιβαστικές. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει με το ταίρι σας συζήτηση για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που επιθυμείτε. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική δεσμευτικής απόφασης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο στόχος σας θα είναι να κατασταλάξετε εpωτικά και να πορευτείτε με συναισθηματική ασφάλεια. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, με ανάγκη συμφιλίωσης θα πλησιάσετε εpωτικό ταίρι που τις τελευταίες μέρες είχαν παγώσει τα αισθήματα σας. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα δείξτε κατανόηση και αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με ευγενικό και ελκυστικό πρόσωπο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα είστε ελκυστικοί με στάση ζεστή και προσιτή. Θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και αντιδραστικά πείσματα, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να περάσετε ξέγνοιαστα μέσα σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Με τηλεφώνημα καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα που θα φέρουν αισιοδοξία στη διάθεση σας, πρόταση συνάντησης θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην εpωτικό ταίρι. Θερμή συζήτηση θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα φέρει αισιοδοξία στη σκέψη σας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις. Η εpωτική σας σχέση περνά σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να επικοινωνήσετε όσο το δυνατόν γίνεται με ειρηνικό τρόπο. Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους εpωτικά μόνους θα ανοιχτεί ενδεχόμενο νέας εpωτικής γνωριμίας. Σε διάλογο σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα υπάρξουν απρόοπτες εξομολογήσεις που θα ανοίξουν πορεία σχέσης.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, σήμερα θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα εpωτικά σας δεδομένα. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα βρείτε μεταξύ σας ηρεμία και συνεννόηση.

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει την εpωτική σας διάθεση. Για τους εpωτικά μόνους προμηνύεται νέα εpωτική γνωριμία που θα σας δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, σήμερα σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα φέρει συναισθηματικά γυρίσματα και αισιόδοξες αναστατώσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη, θα αναζητήσετε ασφάλεια και κατοχύρωση. Οι θερμές εpωτικές σας διαθέσεις θα βρουν ανταπόκριση από το πρόσωπο που διατηρείτε στη σκέψη και στη καρδιά σας, προμηνύεται συνάντηση έντονης εpωτικής έλξης. Εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, να είστε προετοιμασμένοι θα κάνει το θερμό βήμα να σας πλησιάσει.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις, τώρα θα αναζητήσετε ασφάλεια και σιγουριά. Για εσάς τους εpωτικά μόνους ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, ένα συγκεκριμένο άτομο θα αναζητήσει τρόπο να περάσει στη ζωή σας στοχεύοντας στη σταθερή εpωτική σχέση. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν έχετε ξεπεράσει το πρώην ταίρι σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε σε πράξεις επανασύνδεσης.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα