Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-9-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η στάση σας θα είναι ευχάριστη και αρκετά εpωτική, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δώσει το άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε νέο εpωτικό κύκλο στη ζωή σας. Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεσή σας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μείνετε μακριά από παρέες και νυχτερινές διασκεδάσεις. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι ανήσυχη ίσως και άστατη θα είναι η διάθεσή σας, η σημερινή όψη είναι πολύ πιθανόν να σας ωθήσει σε πράξεις κάπως ασυνήθιστες, ενδεχομένως να δημιουργήσετε απορίες στο εpωτικό σας ταίρι. Σήμερα στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, θα εστιάσετε περισσότερο στον εpωτισμός σας, προτίμηση σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο και επειδή θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε θα σας δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η ανάγκη σας για ανανέωση θα σας οδηγήσει σε προτάσεις και κινήσεις που θα φέρουν αλλαγές στην εpωτική σας πορεία. Θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε, με δική σας πρωτοβουλία θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με άτομο που θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό ή αν θα αφήσετε τις επαφές σας απλά χαλαρές. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τις εpωτικές σας υποθέσεις στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ανήσυχη ίσως και αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται στον εσωτερικό σας κόσμο να υπάρξουν αντιθέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην εpωτική σας έλξη για το πρόσωπο που θέλετε και για την ώρα αποφύγετε θέματα περί δεσμεύσεων. Σήμερα θα εκπέμπετε έντονο εpωτισμό, εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία χειριστείτε την γοητεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σας.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με δυνατό εpωτισμό και ακαταμάχητη γοητεία, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε. Θα υπάρξουν δυνατές εpωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισάγετε νέο εpωτικό ταίρι στη ζωή σας ανοίγοντας ολοκαίνουργιες προοπτικές. Πρόσωπο εντυπωσιακής και αεράτης προσωπικότητας θα αναστατώσει την καρδιά σας, η έλξη που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Προετοιμαστείτε για ανατροπές, ενδέχεται να εpωτευτείτε!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα μια αεράτη και εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το εpωτικό σας ενδιαφέρον, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες εpωτικές συναντήσεις, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάποιο πρόσωπο από το εpωτικό σας παρελθόν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σας εντυπωσιάσει, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εpωτικές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της εpωτικής σας καθημερινότητας σας με χαλαρότητα και έντονο εpωτισμό. Η αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε εpωτικά ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι εpωτική, η διάθεσή σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις εpωτικές σας επαφές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενισχυμένο θα είναι το εpωτικό σας ταπεραμέντο, η θερμή σας στάση θα σας βοηθήσει να γίνετε προσιτοί και ιδιαιτέρως ελκυστικοί προς το αντίθετο φύλο. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να σας κάνει να το εpωτευτείτε, η γοητεία του θα είναι πόλος έλξης. Εσείς οι εpωτικά μόνοι διασκεδάστε και αξιοποιήστε την θερμή εpωτική πολιορκία που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μπείτε σε διαδικασία σχέσης να ξέρετε πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της εpωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που έχετε στο εpωτικό σας στόχαστρο, σήμερα δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τραπέζι αποκλειστικά και μόνο για δύο. Για εσάς που είστε σε νέα εpωτική αναζήτηση, θα υπάρξει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και μάλιστα το άνοιγμα θα προκύψει από δικές σας κινήσεις. Εστιάστε στο πρόσωπο που θα τραβήξει το βλέμμα σας, προχωρήστε άφοβα σε άμεσες προτάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμές θα είναι οι εpωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η εpωτική σας γοητεία, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και θα δείτε πώς θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Ευχάριστο εpωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα ‘ρθει για να μείνει οριστικά στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση, τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την εpωτική σας ενέργεια θα βελτιώσουν της συνθήκες της εpωτικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την εpωτική σας αύρα θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο εpωτικό συμβάν!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα όσο και αν προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από έpωτες, δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα τα καταφέρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας ξελογιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσμενα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε άνοιγμα για προσεγγίσεις, να είστε σίγουροι πως η ελκυστικότητα και η γοητεία σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Για εσάς τους εpωτικά μόνους, καταφθάνει γνωριμία που θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα