Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-9-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματισμό, συμπόνια και ρομαντισμό θα έχουν οι ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, η κρίση σας θα είναι σωστή, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση με το ταίρι σας, δεν θα υπάρξουν κόντρες για ανούσιους λογούς. Για εσάς τους ελεύθερους ένα απρόοπτο τηλεφώνημα θα είναι η έκπληξη της μέρας, χαρά και ενθουσιασμό θα νιώσετε, η πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε θα διαφοροποιήσει το τρόπο σκέψης σας κατά συνέπεια και τις προσδοκίες σας. Το πρόσωπο που θα συναντήσετε θα περάσει σε εξομολογήσεις καταφέρνοντας να τονώσει τα μεταξύ σας αισθήματα. Τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσετε σχέση με σταθερά αισθήματα, ειλικρίνεια, και ξεκάθαρες βλέψεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, εύστοχη θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, θα λυθούν προβλήματα που έχετε μέσα στη σχέση σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρώην ταίρι σας, ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ζήτημα που εδώ και καιρό βαραίνει την ψυχολογία σας. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη που θα δώσει νέες διαστάσεις στην πορεία σας. Εσείς οι ελεύθεροι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, θα προκύψει συμβάν νέας γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε την ευθύνη κάποιων επιπόλαιων κινήσεων σας. Τώρα θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα το πρώην ταίρι σας, παίρνει την απόφαση να ζητήσει ξεκάθαρες εξηγήσεις, οι συζητήσεις σας θα απαιτούν ειλικρίνεια. Θα αναγνωριστούν τα λάθη, περνάτε σε αναθεωρήσεις, ανατρέποντα τα αρνητικά δεδομένα. Ουσιαστικά θα έχετε ευκαιρία επανόρθωσης και επανένωσης, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις τοποθετήσεις σας, οι εξομολογήσεις θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα. Για εσάς που διατηρείτε σταθερή σχέση, για το θέμα της δέσμευσης αποφύγετε τις πιέσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με αρνητικές εικασίες, αποβάλλετε το άγχος.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ωστόσο προσοχή στις άτοπες ανασφάλειες, μείνετε προσηλωμένοι στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις φανταστικές εικασίες. Καταφθάνει πρόταση συνάντησης, ετοιμαστείτε για επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας. Εσείς οι τελείως ελεύθεροι δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, οι διαθέσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα αρχή. Μην κάνετε πίσω στις διεκδικήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις επιθυμίες σας. Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικές απογοητεύσεις.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συναισθηματικές ενέργειες. Σας συμβουλεύω να προχωρήσετε άμεσα στις κινήσεις που ήδη έχετε σκεφτεί ή σχεδιάσει, εκφραστείτε και προσεγγίστε με αμεσότητα όλα θα πάνε μια χαρά. Μέσα στη σχέση σας επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν εκφραστούν αντιθέσεις ή διχογνωμίες θα καταφέρετε να βρείτε την χρυσό οδό, με το ταίρι σας καταλήγετε σε κοινές αποφάσεις. Σε ξαφνική απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί άτομο που θα καταφέρει να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία. Ανταποκριθείτε στο γοητευτικό πρόσωπο που με εμφανή τρόπο θα προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τυχερά θα είναι τα γεγονότα, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις και εκπλήξεις, ανατρεπτικός θα αποδειχτεί ο διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα συγκεκριμένο άτομο ελκυστικής εμφάνισης θα κερδίσει την προσοχή σας, θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να κλέψει την καρδιά σας. Έρχονται χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που σας έχουν απογοητεύσει ή απορρίψει. Προσιτή θα είναι η στάση σας, διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε, σήμερα σε συνάντηση που θα γίνει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει μεταξύ σας ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα φρενάρετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, τώρα θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με αμεσότητα και πρακτική δράση. Η συνομιλία που θα έχετε με το πρώην ταίρι σας θα σας ανανεώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον ανασφαλή τρόπο σκέψης. Για εσάς τους ελεύθερους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να περάσει στην καθημερινότητα σας, τυχαία θα είναι η γνωριμία σας, ωστόσο ο χώρος στον οποίο και οι δυο θα κινήστε, θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε στενές επαφές που πολύ γρήγορα θα γίνουν προσωπικές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα ενισχυθεί η μεθοδικότητα σας, ο πρακτικός τρόπος σκέψης σας θα σας δημιουργήσει την διάθεση να δράσετε γρήγορα και αποφασιστικά. Λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που έχετε με το ταίρι σας, θα εκφραστούν ξεκάθαρα επιθυμίες και παράπονα, έρχονται ξεκαθαρίσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, απαλλάσσεστε από ανασφάλειες και ηττοπάθειες. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, η δεκτικότητα που θα εκπέμπετε θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε καταστάσεις που χρήζουν αλλαγές, η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να τερματίσετε και να οδηγηθείτε σε νέα αρχή. Ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε οικείο περιβάλλον, η δεχτική σας στάση σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό σας θα ανοίξουν δίοδο νέας σχέσης. Δεν αποκλείεται να ακούσετε λόγια συγγνώμης από το πρώην ταίρι σας, καταφθάνει άμεση πρόταση επανασύνδεσης. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης, τα γεγονότα θα διαψεύσουν τις ανησυχίες σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, λύνεται συναισθηματικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε ή σας μπέρδευε, μπαίνουν σε μια σειρά οι επιθυμίες σας. Σήμερα μην αρνηθείτε προτάσεις που θα λάβετε, αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ανατροπές. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ομαλή έκβαση στην επικοινωνίας σας. Θετική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση, εσείς οι χωρισμένοι ετοιμαστείτε για ραντεβού επανασύνδεσης. Ελκυστικοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν, προμηνύεται νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, ζωηρή και αρκετά κεφάτη θα είναι η συμπεριφορά σας. Η επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συναναστροφές θα διευρύνουν τις γνωριμίες σας ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ποικιλία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, η καρδιά σας δε θα μείνει κλειστή, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική. Με απρόοπτη πρόταση ανοίγεται ευκαιρία σχέσης, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε δυναμικά, θα υπάρξει μελλοντική συνέχεια. Ξεκάθαρα λόγια που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά. Καταφθάνουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας έλξη. Σήμερα θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σας ζωή, έρχονται απρόοπτες εξελίξεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει  να αναθεωρήσετε, να αλλάξετε τη συναισθηματική σας τοποθέτηση. Θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρύψετε σκέψεις και αισθήματα, φανείτε ειλικρινείς στις συζητήσεις σας. Τηλεφώνημα που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, για εσάς τους χωρισμένους η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση ξεκαθαρίσματος.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα