Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-8-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας αναποδογυρίζουν σκέψεις και ενδεχόμενα. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για εσάς τους μοναχικούς σε τυχαία χρονική στιγμή θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Σωστή θα είναι η συναισθηματική σας αντίληψη, δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σοβαρές ώριμες και συνειδητοποιημένες θα είναι οι κινήσεις σας καθώς και οι υποσχέσεις που θα δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα αναζητήσετε και θα στοχεύσετε στη μελλοντική σταθερότητα, στην ασφάλεια και στην συναισθηματική προστασία. Αυτή τη φορά θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και αβεβαιότητες. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο τη δέσμευση, φεύγουν τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Σήμερα δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε με τις θερμές εξομολογήσεις που θα ακούσετε, εσείς χωρισμένοι θα έχετε άνοιγμα επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με σοβαρό μάτι θα δείτε τη σχέση σας, θα εστιάσετε στην ουσία, στα πραγματικά αισθήματα και όχι σε επιφανειακές καταστάσεις. Στις υποθέσεις σας θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, αυτό που είναι δοκιμασμένο και όχι αβέβαιο. Αν νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε εξομολογήσεις τότε ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εκμυστηρεύσεις. Μια χαρούμενη συνάντηση θα αναπτερώσει τις διαθέσεις σας, μια καινούργια γνωριμία θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να αντιληφτείτε σωστά. Η στάση σας θα διαλλακτική και συναισθηματικά προσιτή, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας. Κλείνουν διαφωνίες και συγκρούσεις, έρχεται λύση και συνεννόηση. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας και υπάρχει κλίμα θυμού ή έντασης, τώρα συμφιλιώνεστε, βρίσκετε τη χρυσή οδό και συνεχίζετε με σταθερότητα. Για εσάς τους χωρισμένους καταφθάνει επανένωση και αποκατάσταση. Την αισιόδοξη σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει κάποια κίνηση από εσάς για να βρει πρόσφορο έδαφος να δράσει.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, επιθυμία σας θα είναι η κατοχύρωση, δεν θα θελήσετε αλλαγές και ανατροπές, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Μια συνάντηση – έκπληξη θα σας φέρει όμορφες αναστατώσεις. Θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στις δικές σας αποφάσεις θα στηριχτεί η πορεία των συναντήσεων που θα προκύψουν. Ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να σταθμεύσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί. Ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι τρυφερή άμεση και ουσιαστική, θα έχετε την προθυμία να συμπαρασταθείτε και να κατανοήσετε. Ένα καθοριστικό ραντεβού και μια έντονη συζήτηση, θα σας βοηθήσουν να δείτε με ενδιαφέρον πρόσωπο που ως τώρα το βλέπατε μόνο φιλικά. Δεν αποκλείεται μέσα από μια φιλική σχέση να αναπτυχτεί έλξη που θα καταλήξει σε μακροχρόνιο δεσμό. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση της προσωπικής σας ζωής, εσείς οι μοναχικοί περνάτε σε νέο ξεκίνημα η κατάληξη θα είναι δεσμός.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα δείξετε την αγάπη και τον ενδιαφέρον σας χωρίς ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε κίνηση από το πρώην ταίρι σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, η στάση σας θα βοηθήσει στο να τερματίσουν τα εμπόδια, λύνονται οι παρεξηγήσεις που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιοδοξία τώρα απεγκλωβίζεστε από τον αρνητικό ή απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιάς σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με θα καταφέρετε να σκεφτείτε ορθολογικά και ώριμα, απαλλάσσεστε από αρνητικές ή αντιδραστικές  τάσεις, η ήρεμη διάθεση σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Για εσάς τους χωρισμένους, ετοιμαστείτε για αλλαγές, τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Συναισθηματική συνομιλία θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές στιγμές.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να εκδηλωθείτε, σήμερα θα φανερώσετε συναισθήματα που κρύβατε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δεσμευτικής σχέσης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, οι ενέργειες και οι προτάσεις σας θα στοχεύουν στην συναισθηματική αποκατάσταση, στη συμφιλίωση και στην ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, επιθυμία σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που έχετε χωρίσει θα διεκδικήσετε επανασύνδεση. Αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας η απάντηση που θα λάβετε θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Η κατάληξη θα είναι θετική, σας δίνω τη συμβουλή να απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις. Αν κάποιο πρόσωπο σας πίκρανε θα σας ζητήσει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του με θερμά λόγια και με εντυπωσιακές πράξεις. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα, θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στη σχέση σας, κάποιοι ενδεχομένως να πάρετε απόφαση δέσμευσης. Θα υπάρξει προσωπικό ραντεβού, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να μην αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, έρχονται τυχερά γεγονότα, σας συμβουλεύω να δείξετε θερμή στάση στο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, προμηνύεται νέα γνωριμία. Πρόταση για συνάντηση θα λάβετε, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε χωρίς ενδοιασμούς. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάση για σταθερό μακροχρόνιο δεσμό. Για εσάς τους χωρισμένους ή τσακωμένους αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα διαλύσουν τις τυχόν λανθασμένες εντυπώσεις, ουσιαστικά θα βάλετε τάξη στα αισθήματα σας περνώντας σε αναθεωρήσεις. Αν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσετε την επιθυμία σας και να προχωρήσετε σε άμεση επανένωση.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα