Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-5-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας προκαλέσει συναισθηματική έξαρση και ταυτόχρονα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνει η καρδιά σας μια ριζοσπαστική στροφή. Απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, ποικιλία αντιδράσεων θα έχει η στάση σας. Σε προσωπική συνάντηση με άτομο που υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη θα υπάρξουν απρόσμενες αναστατώσεις. Σήμερα τα συμβάντα θα είναι έντονα, ίσως να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα πάρετε την απόφαση να αποκαλύψετε τη θερμή σας πλευρά. Σήμερα θα αξιοποιήσετε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν, θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Θερμότητα θα επικρατεί στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τα πάει μια χαρά και θα καταφέρει θα ανεβάσει την έλξη σας στα ύψη. Θα απολαύσετε χωρίς ανασφάλειες τα απρόοπτα συμβάντα που θα προκύψουν.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ενθουσιαστείτε, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. Το ελκυστικό και αεράτο σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει τις διαθέσεις σας, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν αναστατώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αλλοπρόσαλλες ψυχολογικές καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα, για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές κόντρες, στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε σχέσεις, να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Με αιφνιδιαστική πρόταση και με ακόμα πιο αιφνιδιαστική εξομολόγηση ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας απελευθερώσει συναισθηματικά, εντελώς απρόοπτα θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφύγετε τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε χωρισμό, μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική επανένωσης.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει άγχος, πίεση, αβάσιμες ανησυχίες, ίσως και άτοπους προβληματισμούς, το νου σας να μην βγείτε εκτός λογικών ορίων. Ένα τυχαίο ερωτικό γεγονός θα σας δημιουργήσει αρνητικές υποψίες που θα είναι καθαρά δημιουργήματα της σκέψης σας. Δεν αποκλείεται από μόνοι σας να προκαλέσετε βάρος στην καρδιά σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες, υποσυνείδητες ή συνειδητές, υπαρκτές ή φανταστικές. Αν προσπαθήσετε με ηρεμία να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική συμπαράσταση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, για εσάς τους ελεύθερους απρόοπτη γνωριμία θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις, έρχεται στην καρδιά σας ελπίδα και αισιοδοξία. Το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σας θα έχει ειλικρινείς βλέψεις και σοβαρά αισθήματα. Αν φανείτε δεχτικοί θα προκύψει θερμό προσωπικό ραντεβού που θα σας δώσει το άνοιγμα για ξεκίνημα σταθερής σχέσης. Έρχεται στην ζωή σας ταίρι με μελλοντικές προδιαγραφές, θα καταφέρετε να αποκτήσετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διαλλακτικούς και ανοιχτόκαρδους, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προσιτοί και συναισθηματικά εύκαμπτοι γι’ αυτό θα κλείσουν με επιτυχία συζητήσεις και προσωπικοί διάλογοι. Θερμότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, το άτομο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως ελκυστικό. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει την θέληση σας για κατάκτηση, δεν αποκλείεται να ριχτείτε στις περιπέτειες με ένταση και ορμητικότητα. Η στάση σας θα είναι θερμή με άνεση στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με επιτυχία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, ένα συγκεκριμένο άτομο θα βρει τρόπο να σας κλέψει την καρδιά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε στη προσωπική σας ζωή ποικιλία, ένταση, και σασπένς. Σήμερα θα υπάρξει ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες και ιδιαιτέρως τολμηρές. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα εμφανιστείτε θετικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις. Εσείς οι ελεύθεροι θα ερωτευτείτε, αυτή τη φορά δε θα υπάρξει κάποιο συμβάν που να ανακόψει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα