Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-8-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Φεύγουν οι απαισιόδοξες σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, τώρα θα ανοιχτείτε συναισθηματικά . Έρχονται δυναμικές αποφάσεις , νέα πλάνα, και ένα καινούργιο πρόσωπο που δεν θα μείνει στα πλαίσια της απλής φιλίας.  Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ανοίξουν νέα ενδεχόμενα, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας. Δυναμικές και αποφασιστικές πράξεις θα σημειωθούν από την πλευρά σας,  θα κάνετε το μεγάλο βήμα να διαγράψετε τα παλιά. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε θερμό κλίμα στις επαφές σας, η γνωριμία που θα προκύψει θα έχει μελλοντική εξέλιξη..

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση περάσετε σε άμεσες πράξεις. Έντονη συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε  η κουβέντα σας θα  έχει συναισθηματικό βάθος . Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως ψέμα. Δοτική και οικεία θα είναι η σας στάση, εσείς οι  ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας αν θα προκύψει μόνιμη επανασύνδεση ή όχι.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε τις παρατραβηγμένες εντάσεις. Για τους μοναχικούς σήμερα θα καταφέρει να ανανεώσει την καρδιά σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε για εσάς, σας συμβουλεύω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες, περνάτε σε νέο ξεκίνημα σοβαρών και δυνατών προδιαγραφών.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευθύτητα, ειλικρίνεια και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει την έλξη του για εσάς, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε έκταση στις επαφές σας. Σήμερα θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού. Ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να  επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής δεν θα απογοητευτείτε.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα κλείσουν με ουσιαστικές κουβέντες, στόχος σας θα είναι το μόνιμο αποτέλεσμα. Ειλικρινά λόγια και θερμές αποκαλύψεις θα ακουστούν, κλείνουν οριστικά αρνητικές ή στενάχωρες υποθέσεις. Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα ανοίξει νέα προοπτική στο μέλλον σας, σήμερα θα περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν την πορεία της σχέσης σας. Εσείς οι ελεύθεροι, η απόφαση σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή. Η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα κλείσει την μέρα σας με ένα θερμό ραντεβού, θα αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα, δεν θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι θέλει και τι περιμένει από εσάς το πρόσωπο που σκέπτεστε. Εσείς που είστε σε σχέση οι απόψεις σας θα έχουν θετική επίδραση στο ταίρι σας, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη, ελκυστικοί θα φανείτε στο πρόσωπο που θα προσεγγίσετε, περάστε σε άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες. Εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, αυτή τη φορά θα βρείτε την χρυσή οδό, τερματίζουν τυχόν διαφωνίες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας,  κρατήστε θερμή και οικεία στάση στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα δώσετε τέλος στην αδράνεια, τώρα θα κινηθείτε άμεσα μέσα σε ρεαλιστικό πλαίσιο. Πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γίνει σταθερή σχέση μεταξύ σας. Ενθουσιασμό θα σας φέρουν τα γεγονότα που θα προκύψουν, ανταποκριθείτε με θερμότητα και αυθορμητισμό. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο που αδυνατείτε να βγάλτε από την σκέψη και απ την καρδιά σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξετε συζήτηση οριστικού ξεκαθαρίσματος που θα φέρει νέα αρχή και όχι οριστικό τέλος. Ενθουσιώδης και τολμηρή θα εμφανιστεί καρδιά σας, σήμερα με αφορμή μια απρόσμενη τυχαία συνάντηση θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε την οπτική σας γωνία. Ευχάριστη αντάμωση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στις επαφές σας, μπαίνουν σε λειτουργία παλιά ξεχασμένα αισθήματα, θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή τη φορά το αποτέλεσμα σας θα έχει διάρκεια και μέλλον. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα δημιουργήσουν έντονες στιγμές, φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να ξεφύγετε από τα παλιά, να διαγράψετε αυτά που σας απογοήτευσαν και να κινήσετε τα νήματα για νέα αρχή. Ο αυθορμητισμός σας θα σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ορίζοντα, κινηθείτε με αμεσότητα, περάστε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας θα σας βγει σε καλό.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Σήμερα θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό. Με αποφασιστικό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε θερμό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει. Εσείς οι απογοητευμένοι θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε αποτυχημένες σχέσεις και να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα με καινούργιο πρόσωπο. Σας δίνω τη συμβουλή να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, προμηνύεται νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, oι απελευθερωμένες κινήσεις σας θα δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις. Εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή και την καρδιά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Για τους ελεύθερους και μόνους που επιθυμείτε να αποκτήσετε και να προχωρήσετε με καινούργια αγάπη, σήμερα δεν αποκλείεται να συναντήσετε το πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει το νέο σας ταίρι. Περάστε σε τολμηρές πράξεις, βγείτε στο κυνήγι για καινούργιες περιπετειών τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την προσοχή και τα βλέμματα. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση κρατήστε θετική στάση στο τηλεφώνημα που θα λάβετε.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα