Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-7-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα της ανιαρής ρουτίνας, θα ξεσηκωθούν οι διαθέσεις σας για αλλαγές, θα είστε σε θέση να αντιταχθείτε σε καταπιεστικές συνθήκες ή πρόσωπα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκινήσετε μια συναρπαστική και νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο, η ισχυρή σας θέληση θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα. Σήμερα εσείς θα καθοδηγήσετε τα νήματα, μια απότομη εσωτερική σας μεταστροφή θα φέρει έναρξη σχέσης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα σας δώσω τη συμβουλή να τολμήσετε να προσεγγίσετε, οι συνθήκες θα σας ανοίξουν δρόμο κατάκτησης και επιτυχίας. Απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα θελήσει να σας γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα είναι να μην χάσετε την ευκαιρία. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας, σε περίπτωση που αισθάνεστε πιεσμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε τα παρορμητικά ξεσπάσματα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, κάποιο άτομο θα καταφέρει να σας κάνει να το δείτε με βλέψεις ιδιαιτέρως θερμές, ίσως να διχαστείτε ανάμεσα στα παλιά και τα καινούργια. Γοητευτικό πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα σας αναστατώσει συναισθηματικά, ενδέχεται να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός. Για εσάς που αναζητάτε ποικιλία στην προσωπική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να προσέξετε τις κινήσεις σας, ίσως να μπείτε στον πειρασμό να κινηθείτε σε διπλό ταμπλό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα αναστατώσει τη σκέψη και την καρδιά σας, θα σας ενισχύσει με δυναμικότητα, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να βάλετε τέλος σε σχέσεις που τις θεωρείτε αποτυχημένες ή άνευ ουσίας. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αποτραβηχτείτε από το ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στην ζωή σας, ίσως να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Κάποιοι άλλοι όμως που έχετε δυνατά αισθήματα για το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η ανάγκη σας για ελευθερία και ανανέωση θα σας οδηγήσει σε προτάσεις και κινήσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε, με δική σας πρωτοβουλία θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με άτομο που θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό ή αν θα αφήσετε τις επαφές σας απλά χαλαρές. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ανήσυχες θα είναι οι διαθέσεις σας, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η γοητεία σας, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Ευχάριστο γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει η προσωπικότητα του.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να θέσετε νέους στόχους, τώρα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από ανιαρές ή δυσάρεστες καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δραπετεύσετε απ κουραστικές σχέσεις και να χαράξετε νέα πορεία. Ετοιμαστείτε καταφθάνει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας, έρχεται άνοιγμα για νέες περιπέτειες, στο χέρι σας θα είναι η έκταση και η κατάληξη των επαφών σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα έχετε την επιθυμία να κάνετε πράξη τις αποφάσεις σας, είτε αυτές αφορούν θέματα δέσμευσης, είτε νέας αρχής. Ισχυρή θα είναι η θέληση σας να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας. Ο δυναμισμός με τον οποίο θα κινηθείτε, θα σας φέρει πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία που θα καταφέρει να ισορροπήσει την ψυχολογία σας. Η ελκυστικότητα και η γοητεία σας θα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο, αξιοποιήσετε τα απρόσμενα συμβάντα που θα προκύψουν.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, ενθουσιασμό, και όρεξη για νέες διεκδικήσεις. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε για κάποιο κοινό σας ζητήματα, με δική σας πρωτοβουλία θα δοθεί άνοιγμα προσωπικών επαφών. Η απόφαση σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα σας βγει σε καλό. Δεν θα σας κρύψω πως στο πρώτο σας προσωπικό ραντεβού, θα υπάρξει κλίμα θερμό και ιδιαιτέρως αισθησιακό.

Αιγόκερως

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου καθώς το πάθος βρίσκεται εκεί για να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα υπάρξει το ενδεχόμενο η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από τυπική να μετατραπεί ξαφνικά σε συναισθηματική. Δεν αποκλείεται να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, το αποτέλεσμα θα καταφέρει να σας εκπλήξει φέρνοντας απρόοπτες και ιδιαιτέρως θετικές ανατροπές. Με δική σας πρωτοβουλία θα στρώσετε το έδαφος για αναλυτικές συναισθηματικές συζητήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για την δημιουργία σταθερής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για σας. Έρχονται συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα ανοίξουν δίοδο νέας  σχέσης. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα, μην κάνετε το λάθος και φοβηθείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα περιμένει με κρυφή ανυπομονησία τις κινήσεις σας, τολμήστε να δράσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα