Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-6-2019)

Κριός

Φίλες μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να δείξετε σοβαρότητα στις συζητήσεις σας, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ανοίξτε κουβέντα περί επίσημης δέσμευσης. Έρχεται γνωριμία με πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ορίζοντα, ένα γοητευτικό άτομο θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε το απρόβλεπτο, θα βάλετε στη ζωή σας καταστάσεις διαφορετικές και αναζωογονητικές, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, η σημερινή μέρα σας φέρνει σταθερότητα, συναισθηματική ισορροπία και ένα ανέλπιστο άνοιγμα που ως κατάληξη θα έχει να αποκτήσετε μόνιμο ταίρι στη ζωή σας. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, η σχέση σας θα πορευτεί με σοβαρότητα και αρμονία χωρίς αμφισβητήσεις, η μέρα σας φέρνει δεσμευτικά αποτελέσματα. Με ειλικρίνεια θα συζητήσετε με το ταίρι σας, έρχονται δεσμευτικές αποφάσεις, ίσως να προκύψουν οριστικοποιήσεις. Για εσάς τους ερwτευμένους δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι αποκαλύψεις. Εσείς που είστε μόνοι, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας προτείνει ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε την πρόταση.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, σε τόνωση θα βρίσκονται η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας, με αποφασιστικότητα και τόλμη θα προχωρήσετε σε πράξεις άμεσης προσέγγισης. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναποδογυρίσετε αρνητικές υποθέσεις και να στρέψετε την κατάληξη υπέρ σας, κυνηγήσετε την προοπτική της επανασύνδεσης δε θα απογοητευτείτε. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξει ραντεβού και θερμή συνομιλία, ένα απρόοπτο τηλεφώνημα είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει σε έναρξη σταθερής σχέσης. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ατόμου που θα καταφέρει τελικά να σας απομακρύνει από όλες τις παλιές σας ιστορίες. Ξεκινά νέος κύκλος αγάπης, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα, οι σκέψεις σας θα είναι λογικές, οι πράξεις σας απολύτως συνειδητές. Αυθορμητισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην καθημερινότητα σας ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας, δεν αποκλείεται να το ερwτευτείτε. Συγκαταβατικοί πρόσχαροι και ειλικρινείς θα είστε ως προς το ταίρι σας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα για το μέλλον του δεσμού σας.

Advertisements

Λέων 

Φίλες μου Λέοντες, θα βγει στην επιφάνεια η θερμή αισθησιακή ίσως και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, ήρεμο θα είναι το κλίμα στη σχέση σας, αναθερμαίνονται αισθήματα. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις. Ξεκαθαρίσματα και ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν το πρόβλημα που σας χώρισε, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι αποκαλυπτικά, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχετε με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε από καιρό στην καρδιά σας, θα κλείσουν το μεταξύ σας κενό ή συναισθηματικό αδιέξοδο. Τώρα ξεκαθαρίζετε τις βλέψεις και τα αισθήματα σας, ουσιαστικά  περνάτε σε καινούργιο στάδιο που θα στρώσει πρόσοδο έδαφος για σταθερό δεσμό. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Η καινούργια  γνωριμία που θα προκύψει δεν θα είναι τόσο περαστική όσο θα νομίζετε.

Ζυγός

Advertisements

Φίλες μου Ζυγοί, σήμερα θα καταφέρετε να μετριάσετε τις αντιθέσεις στη συναισθηματική σας κατάσταση. Εύστοχη θα είναι η διαίσθηση σας, στόχος σας θα είναι η αρμονική επικοινωνία και το ζεστό οικείο κλίμα. Εσείς που είστε σε διαδικασία χωρισμού, έντονη θα είναι η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, περνάτε σε στάδιο επανένωσης. Ευχάριστο ίσως και απρόοπτο τηλεφώνημα θα καταλήξει σε πρόταση για ραντεβού. Η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση που θα ανοίξει νέο ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητες μου Σκορπιοί, δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τα γεγονότα και τις εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Οριστικές αποφάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να περάσετε σε ενέργειες δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, εύστοχη η κρίση σας, θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες που η πορεία τους δεν θα σας απογοητεύσει.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, μια συζήτηση συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος θα σας οδηγήσει σταδιακά σε σταθερό δεσμό. Τολμήστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος για σταθεροποίηση και δέσμευση θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και επανένωσης, γι αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Ανοίγεται δίοδος για σταθερό δεσμό, εσείς οι συναισθηματικά μετέωροι θα καταφέρετε να σταθμεύσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητες μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευκαιρίες που αυτή τη φορά δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας ξεφύγουν. Η πρόταση ενός καινούργιου προσώπου που θα γνωρίσετε θα σας ενθουσιάσει, μη φρενάρετε την αισιοδοξία σας, σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Θερμή θα είναι η στάση σας, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στη σχέση σας, με το ταίρι σας θα έχετε ισορροπία και αμοιβαία συγκαταβατικότητα.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, εσείς οι απογοητευμένοι θα ξανά βρείτε τη χαμένη σας αισιοδοξία, η μέρα σας θα πάρει ευχάριστες διαστάσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσει τον δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες, κάποιοι από εσάς θα κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης. Ισορροπημένο, θερμό, και αισθησιακό θα είναι το κλίμα στη καρδιάς σας, η επιλογή σας να μην προκαλέσετε ακραίες καταστάσεις, θα σας βάλει στην ευχάριστη θέση να βιώσετε ήρεμες και ευχάριστες στιγμές. Σήμερα το ταίρι σας θα σας εκδηλώσει αφοσίωση και αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, καταφθάνει πρόταση επανασύνδεσης που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, θα είναι σωστή η επιλογή σας να ανταποκριθείτε με θετική στάση. Για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που με θερμή διάθεση θα σας πλησιάσει. Κρατήσετε δεχτική στάση θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις ανοίγοντας προοπτική σταθερής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας, προχωρήσετε με σταθερές κινήσεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα