Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-7-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, η σκέψη σας θα είναι προσγειωμένη, οι επιθυμίες θα είναι συνετές. Τόσο για τους ελεύθερους όσο και για τους χωρισμένους τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιόδοξα και ελπιδοφόρα ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε πως δεν έχετε χάσει την ελκυστικότητα και την γοητεία σας. Σήμερα το τηλεφώνημα που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οικεία και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των πρόσωπων και των καταστάσεων. Ετοιμαστείτε καταφθάνουν καινούργια ενδεχόμενα θετικής κατάληξης, μια συνάντηση θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα κατεύθυνση, το πρόσωπο που θα συνομιλήστε και θα συναντηθείτε να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σταθερή σχέση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σε εσάς τους ελεύθερους ή μοναχικούς θα παρουσιαστεί άνομα νέας αρχής, θα γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις που θα κάνετε, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς. Εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε ένα στενάχωρο ή αγχωτικό ζήτημα μέσα στη σχέση σας, θα ξεπεραστεί εμπόδιο, ηρεμεί η ψυχολογία σας τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά χωρίς φραγμούς ή δυσκολίες. Για τους χωρισμένους καταφθάνει αποτελεσματική συνάντηση, το πρώην ταίρι σας έρχεται με πρόταση που θα στρώσει έδαφος για επανασύνδεση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας, η στάση που θα έχει το ταίρι σας θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκδηλώσετε ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα. Σήμερα οι εξομολογήσεις που θα σας κάνει το πρόσωπο που σκέπτεστε θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι την πορεία των επαφών σας, σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και τη διάθεση σας για εξωτερίκευση, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σοβαρός και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας,  θα είστε ψυχικά δυνατοί με σταθερή αυτοπεποίθηση τόσο για την εξωτερική σας εμφάνιση όσο και για την αντίληψη σας. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας, h σημερινή αστρολογική όψη ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε μεθοδικές προσεγγίσεις. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις, θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με επιτυχία σε συζητήσεις και διεκδικήσεις, τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε θα έχουν ειλικρίνεια και πειστικότητα, δεν θα υπάρξει κίνδυνος να απογοητεύσετε το ταίρι σας, θα δημιουργήσετε γερές βάσεις για σοβαρές αποφάσεις. Ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, με ωριμότητα θα διεκδικήσετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας, εσείς που διατηρείτε μια χαλαρή ή επιφανειακή σχέση είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξετε κάπως πιο σταθερές επαφές. Εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, η τολμηρή σας απόφαση να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής θα σας ωθήσει σε άμεσες προσεγγίσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, φεύγουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις που είχαν προκύψει από ανασφαλή τρόπο σκέψης ή από άτοπες εσωτερικές φοβίες. Από μόνοι σας θα αλλάξετε οπτικό πεδίο καταλήγοντας σε αναθεωρήσεις που στόχο θα έχουν την ισορροπία και την κατοχύρωση, τώρα με τις πράξεις σας θα καταφέρετε να ανοίξετε δίοδο δέσμευσης. Σε συνομιλίες και συναντήσεις θα κινηθείτε με ωριμότητα και ελεγχόμενη παρόρμηση, αρνητικοί θα είστε σε ερεθίσματα κόντρας ή θυμού. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά, θα έχετε τα προσόντα να κερδίσετε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον του ατόμου που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σωστή θα είναι η αντίληψη και η κρίση σας, αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας. Εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε άμεσες πράξεις και προτάσεις, τώρα στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τις επιπλέον καθυστερήσεις, θετικές σκέψεις θα αποβάλουν την αδικαιολόγητη διστακτικότητα των προηγούμενων ημερών. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα προχωρήσει με επιτυχία, ενδεχομένως να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης, εσείς οι χωρισμένοι κινηθείτε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Η σκέψη σας θα είναι ισορροπημένη, λύνονται οι συναισθηματικοί κόμποι, τώρα θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας δημιουργεί φραγμούς, τερματίζουν τα εμπόδια, οι προτάσεις σας θα γίνουν αποδεκτές.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αναπτερώνετε το ηθικό σας, η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ξεθολώσει την σκέψη σας, τώρα θα επικεντρωθείτε στις θετικές εκδοχές γεγονός που θα σας ωθήσει σε αποφασιστικές πράξεις. Με δικές σας κινήσεις θα ανοίξετε πεδίο διεκδικήσεων, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συναντηθείτε, η συνομιλία σας θα καταλήξει σε υποσχέσεις που ουσιαστικά θα ανοίξουν πορεία σταθερού δεσμού. Εσάς τους ελεύθερους και από καιρό μόνους ένα ελκυστικό άτομο θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, θα υπάρξει πρόκληση που πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την αφήσετε αναξιοποίητη. Κινηθείτε συνετά και προσγειωμένα, εκδηλώστε την έλξη σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, κατόπιν μιας ουσιαστικής συνομιλίας που θα έχετε με το ταίρι σας, θα πειστείτε πως δεν έχετε κανέναν λόγο να φοβάστε τη δέσμευση. Σε προσωπική συζήτηση θα ακουστούν υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα νιώσετε εμπιστοσύνη και συναισθηματική ασφάλεια. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο χωρισμού ανοίγεται προοπτική επανένωσης, αν κινηθείτε και εκφραστείτε με συγκαταβατικότητα και ειλικρίνεια, τότε θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας αρχής. Πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα περάσει σε αποκαλύψεις, θα βρει τρόπο να σας εκφράσει αισθήματα που διατηρεί για εσάς εδώ και αρκετό καιρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε, τολμηρές συνομιλίες θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα μιλήσετε για θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη και την κοινή σας πρόοδο. Εσείς οι ερωτευμένοι που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας, σήμερα θα περάσετε όμορφα στο ραντεβού που θα έχετε, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε κρατήστε ακμαία τη διάθεση σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι δεν αποκλείεται να λάβετε τηλεφώνημα ή πρόταση απ άτομο που ως τώρα δεν είχατε αντιληφτεί το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας πουν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα σας διακατέχει αισιοδοξία και ψυχική δύναμη δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την αρνητική πλευρά των καταστάσεων, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στα θετικά στοιχεία. Κάτι που σας προβληματίζει θα λυθεί, απαλλάσσετε από συναισθηματικό βάρος που σας δημιουργούσε φοβίες ή τάσεις μελαγχολίας. Συζητήσεις και συναντήσεις θα ισορροπήσουν τις διαθέσεις σας, φεύγει η κυκλοθυμία των τελευταίων ημερών. Η υπόσχεση που θα σας δώσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι σοβαρή και ειλικρινής, θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας και την πορεία της προσωπικής σας ζωής.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα