Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-7-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε, ωστόσο θα ελλοχεύει κίνδυνος να πράξετε με τρόπο εγωιστικό ή απόλυτο. Θα κινηθείτε δραστικά και  δυναμικά με στόχο να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και την αδιαλλαξία. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, καινούργιο πρόσωπο θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σας.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα υπάρξουν δύσκολες συναντήσεις και έντονες συνομιλίες, για να αποφύγετε ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να περιορίσετε την κτητικότητα που θα σας διακατέχει. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ενδέχεται να εμφανίσετε νευρικότητα στα λόγια και στις ενέργειες σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε πράξεις εγωκεντρικές για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα απ αυτά που περιμένετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει γεγονότα που θα ανατρέψουν σκέψεις, θα αλλάξουν σχέδια και συναισθήματα. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε τι ζητάτε και που στοχεύετε, αν εκφραστείτε με σαφήνεια και δυνατή επιχειρηματολογία τότε όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, καλό θα είναι να μην εστιάσετε στις αρνητικές στιγμές που είχατε ζήσει.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, προσοχή στις εμμονές και στον προσκολλημένο τρόπο σκέψης. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με διάθεση διαλλακτικότητας. Εσείς οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, απρόοπτα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή στόχων, σκοπών και επιθυμιών. Με δικές σας κινήσεις θα ανατραπούν τα δεδομένα, η πίεση που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε αντιδραστικές ενέργειες. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις λεκτικές κόντρες. Ένα πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, αν δεν θέλετε να  βάλετε σε κίνδυνο την σχέση που ήδη έχετε, τότε κινηθείτε προνοητικά και όχι σπασμωδικά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αντιφάσεις και αντιδράσεις θα παρατηρηθούν στη στάση σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος σκέψης σας. Μάλλον δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, στις προσωπικές σας κουβέντες θα υπάρξει αντιδραστικότητα. Αν είναι επιτακτικός ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας δεν θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απελευθερωμένες θα είναι οι αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε προκαταλήψεις και άτοπες αναστολές, τώρα θα αφήσετε τη γοητεία σας να κατευθύνει τα γεγονότα. Μια ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά, η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές ιστορίες ή  πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, διαταραγμένη θα εμφανιστεί η ψυχολογία σας, αντιδραστικότητα θα παρατηρηθεί, καλό θα είναι για σήμερα να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας. Σε περίπτωση που είστε μόνοι και αυτό που ουσιαστικά προσμένετε είναι μια νέα γνωριμία, τότε κρατήστε προσιτή στάση για να μπορέσει να βρει δίοδο προσέγγισης το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βγάλετε από την προσωπική σας ζωή τα λάθος πρόσωπα. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος. Αν στόχος σας είναι η νέα γνωριμία και επιθυμείτε μια καινούργια αρχή, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε με αμεσότητα.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διαφωνίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις σας, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν κόντρες και πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας διαθέσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα ανοίξετε συζητήσεις πως ως αποτέλεσμα θα έχουν να αλλάξετε σχέδια και βλέψεις. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, θα εμφανιστούν μικρό εμπόδια φέρνοντας καθυστερήσεις. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες ή αποφάσεις, η χρονική στιγμή θα απαιτεί εγκράτεια και υπομονή.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εγωκεντρικές σκέψεις και ενέργειες. Στα σχέδια σας ίσως να προκύψουν αναβολές και αναθεωρήσεις. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας προσπαθήστε να κρατήσετε στάση ψύχραιμη και συγκρατημένη για να μην υπάρξει κίνδυνος αντιδράσεων. Εσάς τους ελεύθερους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει προοπτική νέας σχέσης.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα