Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-6-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι, η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Εσείς οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι αφήνετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και εκδοχές, θα εμφανιστείτε διορατικοί, με δυνατό ένστικτο και έντονη θέληση για αλλαγές. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονη, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δίνετε λύση σε στάσιμες καταστάσεις, κλείνουν εμπόδια και περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Σήμερα κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ερwτευτείτε πρόσωπο με στυλ τελείως διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

Ταύρος

Αγαπητες μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανατρέψετε τα καταπιεστικά δεδομένα της σχέσης σας, στο ταίρι σας θα κρατήστε ξεκάθαρη στάση. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα τολμηρό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια με στόχο να απαλλαγείτε από τις μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, σας φανερώνω πως η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία και θα έχει διάρκεια στο χρόνο, προμηνύεται αρχή σταθερού δεσμού.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία, η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο γεγονός. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με το πρώην ταίρι σας, τα λόγια σας θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα βρίσκεται η τελική κατάληξη. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε άμεσα αυθόρμητα και με ειλικρινείς βλέψεις.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, απρόοπτα και θετικά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, τώρα τα γεγονότα θα σας δώσουν την δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα, να αναλάβετε τα ηνία και να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Μια απρόσμενη συνάντηση θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές, εσείς οι χωρισμένοι παίρνετε τα πάνω σας βγαίνετε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, σήμερα θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις απελευθερωμένοι από αναστολές και ταμπού. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από το απογοητευτικό παρελθόν σας θα τα καταφέρετε, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, όσο πιο αυθόρμητα και άμεσα κινηθείτε τόσο πιο σύντομα θα σημειωθεί έναρξη καινούργιας σχέσης.

Λέων 

Advertisements

Φίλες μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να στρίψετε προς άλλη κατεύθυνση το τιμόνι της προσωπικής σας ζωής, ενδεχομένως να ξεφύγει λίγο η αντιδραστική ή εξτρεμιστική σας τάση, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές. Η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις κάπως ασυνήθιστες ή ανατρεπτικές, θα ξυπνήσει μέσα σας η ανάγκη να βγείτε εκτός κατεστημένου, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες περιπέτειες, θα υπάρξει ξάφνιασμα από απρόοπτο συμβάν.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, ενέργεια, ένστικτο και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, αν προσεγγίσετε με αμεσότητα δεν θα απογοητευτείτε, εσείς που θέλετε επανασύνδεση μη τρενάρετε άλλο τις πράξεις σας. Θα είστε συζητήσιμοι και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δεν θα φοβηθείτε να εκφράσετε ελεύθερα απόψεις και αισθήματα, οι ατίθασες διαθέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή μεγάλων αλλαγών, απρόοπτη συνάντηση και ένας ειλικρινής διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Ανοίγεται νέος κύκλος αγάπης, τα αισθήματα θα είναι δυνατά.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, με τη ζωτικότητα, τη διαίσθηση και τη θετική σας στάση θα καταφέρετε να επιτύχετε και να σταθεροποιηθείτε, σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω, διεκδικήστε αυτό που επιθυμείτε. Θετικό άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που προσμένετε δεσμευτικές προτάσεις. Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, πρόθυμοι θα είστε να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, δείξτε το ενδιαφέρον σας δεν θα λάβετε απόρριψη.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε δυσκολίες υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Για όσους από εσάς είναι απαραίτητη η ανανέωση και η νέα γνωριμία, ετοιμαστείτε, τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο.

Τοξότης 

Advertisements

Αγαπητές μου Τοξότες, αλλαγή θα φέρετε στα αρνητικά δεδομένα, επιθυμία σας θα είναι να ανανεώσετε τη σχέση σας, να της δώσετε νόημα ίσως και σασπένς. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκέντρωση στον στόχο σας και μεθοδικότητα. Θα είστε έξυπνοι και ευρηματικοί θα βρείτε τον τρόπο να κλείσετε υπέρ σας επίμαχα ζητήματα, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις εντυπώσεις ή τα πορίσματα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, η μεταξύ σας δυνατή και αμοιβαία έλξη θα φέρει ανατροπές θετικής κατάληξης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν θέλετε γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα τότε κινηθείτε αναλόγως με τις προσδοκίες σας, ξεκαθαρίστε από την αρχή στόχους και αισθήματα.

Αιγόκερως

Φίλες μου Αιγόκεροι, τώρα διαφοροποιείται η στάση σας, η γνώμη σας αποκτά νέα κριτήρια, σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να μείνετε προσκολλημένοι ή παγιδευμένοι. Τα γεγονότα και οι νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δυνάμεις, με διορατικότητα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια ή μικρό δυσκολίες, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση δε θα εκτροχιαστείτε από τον στόχο σας.  Αυτοπεποίθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία, σήμερα θα καταφέρετε να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε, η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καινούργιες προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην προσωπική σας ζωή, αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, νέοι τρόποι δράσης θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης. Για εσάς τους ελευθέρους, οι πράξεις σας παρά το ότι θα είναι παράτολμες ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας βγει σε καλό. Η θετική ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή. Εσείς οι ερwτευμένοι θα περάσετε σε προτάσεις και ενέργειες που θα εντυπωσιάσουν το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας, θα εκδηλωθεί θερμή και αμοιβαία έλξη.

Ιχθύς

 Φίλες μου Ιχθείς, με δική σας πρωτοβουλία θα προκαλέσετε αναλυτικές συζητήσεις και άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με το πρώην ταίρι σας, λύνετε η διαφωνία  ή ο λόγος που σας οδήγησε στον χωρισμό. Θετική κατάληξη ενός ραντεβού θα ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις, θα είστε σε θέση να οδηγήσετε την πορεία σας σε επιτυχημένη κατάληξη. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση περάσετε σε διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε δεσμευτική όψη στην εξέλιξη των επαφών σας, δεν αποκλείεται να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα