Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-6-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει απρόοπτα συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό και αεράτο θα είναι το παρουσιαστικό σας,  θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες ανατροπές. Η γοητευτική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να μιλήσετε, να ξεκαθαρίσετε και να εξηγήσετε. Έρχονται γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα, τερματίζουν δυσάρεστες καταστάσεις, τσακωμοί ή χωρισμοί. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα δοθεί λύση σε ζήτημα που σας προκάλεσε τον χωρισμό. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και σοβαρές υποσχέσεις.

Δίδυμοι

Υλοποιήστε με συνέπεια και οργανωτικότητα τους βραχυπρόθεσμους και σταθερούς επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, απελευθερώστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για το αύριο συζητώντας με τον εpωτικό σας σύντροφο για μια μικρή απόδραση, ανατρέποντας έτσι την μουντάδα και την στασιμότητα της σχέσης σας. Αναζητήστε πρωτόγνωρους, αισθησιακούς τρόπους προσέγγισης στο ταίρι σας, απολαύστε την χαρά και την ζωντάνια της ζωής, με απλές και λιτές στιγμές αγάπης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, ειλικρινά και ουσιαστικά θα είναι τα λόγια σας. Με το ταίρι σας θα αποφύγετε συγκρούσεις και ανούσιες κόντρες, θα επιλέξετε τον ορθολογισμό και όχι την παρορμητικότητα. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση με φανερή τη διάθεση να διατηρήσετε κλίμα ήρεμο και ισορροπημένο. Σε τυχαία χρονική στιγμή γοητευτικό πρόσωπο θα σας ανοίξει κουβέντα.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, τα γεγονότα θα σας βγάλουν από την απαισιοδοξία ή τη στασιμότητα, προσιτή θα είναι η στάση σας, αισιόδοξες οι διαθέσεις σας. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας αρχής. Ξαφνική πρόταση για συνάντηση θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με θετική κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα που κάποιο αυτά θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας. Ετοιμαστείτε έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, κάποιοι άλλοι να εpωτευτείτε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε συζητήσιμοι και ξεκάθαροι, στοιχεία που θα βοηθήσουν το ταίρι σας να περάσει σε εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ακόμα ταίρι, η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοιχτεί αισθηματικά, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς. Σήμερα θα χαρείτε και θα ενθουσιαστείτε, τηλεφωνήματα και προτάσεις θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα σας αναζωογονήσει.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αισιόδοξες σκέψεις και μνήμες θα επικρατήσουν στο μυαλό σας. Σήμερα δε θα θελήσετε εντάσεις και καβγάδες μέσα στη σχέση σας, ομαλές και θερμές θα είναι οι επαφές με το αγαπημένο σας ταίρι. Για εσάς τους μοναχικούς και ελεύθερους θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, έρχεται αναστάτωση και μια απρόοπτη πρόταση – έκπληξη!

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, βγαίνει στην επιφάνεια η αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, αναλαμβάνετε ουσιαστική και δημιουργική δράση, δίνετε τέλος στην αδράνεια και στην αναμονή. Έντονο και άμεσο ενδιαφέρον θα δείξετε σε πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γίνει σταθερή σχέση μεταξύ σας. Χαρείτε τις αναζωογονητικές στιγμές που θα προκύψουν, ανταποκριθείτε με θερμότητα στα αισθήματα που θα σας εκδηλώσει πρόσωπο που από καιρό έχει μελλοντικές βλέψεις για εσάς.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, επιθυμία σας θα είναι να εξασφαλίσετε αρμονία και ισορροπία στη σχέση σας, σήμερα θα δείξετε την απαιτουμένη κατανόηση και συγκατάβαση. Εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσει το ταίρι σας να σας φανερώσει τη σκέψη του και τα αισθήματα του για εσάς, θα ακουστούν λόγια που σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η δέσμευση, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα τα ξαναβρείτε με το πρόσωπο που τσακωθήκατε και που οι μεταξύ σας κόντρες ή παρεξηγήσεις σας οδήγησαν σε χωρισμό. Θα αποκτήσετε και πάλι συστηματικές επαφές, τώρα οι συνθήκες και τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Σήμερα θα συμβεί μεταξύ σας προσωπική συνάντηση που θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις. Δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα, έρχονται εξελίξεις αισιόδοξες και ενθαρρυντικές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια τηλεφωνική επικοινωνία θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, τότε ετοιμαστείτε ανοίγεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Σε φιλικό περιβάλλον θα εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που θα είναι ιδανικό για να στηρίξετε παρόν και μέλλον, αξιοποιήστε τις απρόοπτες εξελίξεις.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα