Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-6-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει καινούργια προοπτική συνοδευόμενη με το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Θα κάνετε το βήμα να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις, σωστός θα είναι ο τρόπος χειρισμού σας, θα αποφύγετε την πίεση. Σήμερα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, θα σας τραβήξει την προσοχή πρόσωπο που δεν αποκλείεται να παραδοθείτε στην γοητεία του και να το ερωτευτείτε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δεν θα είναι ισορροπημένη η συμπροφορά σας, αστάθεια θα υπάρξει στις επιθυμίες σας. Από την μια θα έχετε τη διάθεση για νέες περιπέτειες, θα θελήσετε να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε, να βάλετε ποικιλία στην αισθηματική σας ζωή, από την άλλη όμως, κάποιες ανασφάλειες ή εσωτερικές αναστολές θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να σταθμεύσετε για να προστατευτείτε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετική εξέλιξη τόσο στις συναντήσεις σας όσο και στις τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Αν στοχεύετε στην καινούργια γνωριμία τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, περάστε άφοβα σε πράξεις προσέγγισης, η γοητεία σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος. Θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμου, που η έλξη του για εσάς θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενδέχεται η καρδιά σας να περάσει από ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα, μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάποιες καταστάσεις δεν θα σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε και η πρόταση που θα δεχτείτε, θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, σας συμβουλεύω να μην το απορρίψετε.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα. Καταφθάνει νέα γνωριμία, σας συμβουλεύω να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψετε τη δυναμική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα προκύψουν όμορφες συναισθηματικές επαφές, έρχονται τηλεφωνήματα και μια πολύ ευχάριστη συνάντηση. Θα είστε εκφραστικοί και ομιλητικοί, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση, οι απόψεις σας θα καταφέρουν να πείσουν. Προσωπική συζήτηση που θα ανοίξετε θα κλείσει μια αρνητική συναισθηματική εκκρεμότητα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε απόφαση επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη. Θα εμφανιστούν στην μνήμη σας αρνητικές καταστάσεις, ωστόσο αν προσπαθήσετε να διεισδύσετε στην βάση του εσωτερικού σας κόσμου, τότε θα καταφέρετε να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και συμπλέγματα. Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που θα σας προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικές και θερμές οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή. Οι συζητήσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές, θα απαλλαγείτε από ενοχλητικές καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη ψυχολογία σας φέρνοντας έντονη αισιοδοξία στη σκέψη σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα καταλήξει σε δυνατή πρόκληση μελλοντικής συνέχειας.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, θα υπάρξουν δυσκολίες στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποστασιοποιηθείτε απ’ κάποιες καταστάσεις προκειμένου να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε τι νιώθετε και τι θέλετε απ τη σχέση σας. Για εσάς τους ελεύθερους, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας, σε βραδινό ραντεβού παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε καινούργια σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προκαλούν συναισθηματική ανασφάλεια. Για εσάς τους μοναχικούς θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθεια του θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Η απόφαση σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ζωή σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, στις προσωπικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία, αυθόρμητες εξομολογήσεις θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με πρόσχαρες συναντήσεις, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και μια αντάμωση-έκπληξη. Ίσως να σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης που θα αναστατώσει την καρδιά και τη σκέψη σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα