Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-6-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείτε και να διεκδικήσετε. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον καινούργιων ατόμων, εσείς οι μοναχικοί ανανεώνεστε. Ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει και να γεμίσει συναισθηματικά την καρδιά σας. Ένα ραντεβού και μια έντονη συνομιλία θα φέρουν κατάληξη απρόσμενη και πολύ ευχάριστη. Πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά μοιραία γνωριμία!

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ενέργεια, δυναμισμός και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Η στάση σας θα είναι εκδηλωτική, θα είστε ελκυστικοί, δεν θα φοβηθείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να προσεγγίσετε με αμεσότητα. Περνάτε σε περίοδο μεγάλων αλλαγών, σε θερμή προσωπική συνάντηση ειλικρινής διάλογος με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα μιλήσετε για δεσμεύσεις, καταφθάνουν οριστικοποιήσεις και αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε πράξεις τόλμης και διεκδίκησης. Για εσάς τους χωρισμένους, σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία, η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο γεγονός. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού. Εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανακτάτε δυνάμεις, με διορατικότητα και δυναμισμό θα αντιμετωπίσετε τυχόν εμπόδια, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε και να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Διαίσθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δύο βασικά σας στοιχεία, θα καταφέρετε να επανορθώσετε σε παρελθοντικά σφάλματα, ξεκαθαρίζετε τα αισθήματα σας, αν διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε. Για τους μοναχικούς θα υπάρξουν απρόοπτες προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην εξέλιξη σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, τολμηρούς εντυπωσιακούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει η σημερινή μέρα, εκδηλωτική στάση θα κρατήσετε στο πρόσωπο που θα σας φανερώσει την έλξη που νιώθει για εσάς. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση με γερά δεσμά ένωσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα κινήσετε τα νήματα με στόχο τη νέα γνωριμία, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συζητήσεις και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Μια νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή θα είναι ικανή να μετατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητα σας, περνάτε σε νέα περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τελικά θα φέρει ριζικές αλλαγές μεγάλης διάρκειας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα διακατέχεστε από έντονο ενθουσιασμό, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σας. Θερμές και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, σας φανερώνω πως θα πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και πολύ θερμή συναισθηματική υπόθεση. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκυρία και όχι ραντεβού. Τυχαία θα γνωριστείτε με ελκυστικό πρόσωπο που η αμοιβαία σας έλξη θα φέρει δεσμό μακροχρόνιας πορείας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχεται ολοκαίνουργιο άνοιγμα με βάσιμες προοπτικές, θα προκύψει νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε όσο πιο προσιτοί μπορείτε στο νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και θα σας ενθουσιάσει, θα δοθεί κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική, θα έχετε τη δυνατότητα να στρώσετε τη συναισθηματική σας ζωή. Γοητευτικό πρόσωπο θα δημιουργήσει ευχάριστο και οικείο κλίμα στη συνάντηση σας, θα υπάρξει αμοιβαία και έντονη έλξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του, επανασυνδέεστε σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμούς. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο!

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το στυλ σας και οι πράξεις σας στόχο θα έχουν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν την προσοχή του αντίθετου φύλου, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασυνήθιστες ή γενναιόδωρες ενέργειες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές διαθέσεις σας θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες εpωτικές περιπέτειες, καταφθάνει συναισθηματικό ξάφνιασμα απ απρόοπτη γνωριμία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνει πνοή ανανέωσης, τώρα θα κινηθείτε με δυναμισμό και αισιοδοξία. Αλλάζετε συνήθειες, σκέψεις και βλέψεις, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από το καθιερωμένο και το προβλέψιμο. Δεν αποκλείεται να είναι κάπως επαναστατικός ο τρόπος σκέψης σας, η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής και να διαγράψετε το παρελθόν θα έχει ως κατάληξη να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Σας συμβουλεύω να μην φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, σε περίπτωση που ερωτευτείτε περάστε σε τολμηρές προσεγγίσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σας κυριεύουν έντονα συναισθήματα, θα έχετε τη διάθεση να απελευθερώσετε το πάθος σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ρομαντικές, δεν πρόκειται να βάλετε φρένο στις διεκδικήσεις σας. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Εσείς που είστε χωρίς σχέση είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε πρόσωπο εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα