Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-6-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα. Το ταίρι σας θα καταφέρετε να το κατευθύνετε, θα βρείτε τρόπο να περάσετε τις δικές σας απόψεις ή επιθυμίες. Η μέρα θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται θερμές εpωτικές εκδηλώσεις. Θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης, χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και εpωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών εpωτικές προκλήσεις. Εσείς οι εpωτικά μόνοι δεχτείτε τις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη δίνοντας νέες διαστάσεις στην εpωτική σας ζωή!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι εpωτικές σας συζητήσεις. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, σήμερα για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η εpωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στην δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε τα εpωτικά σας αισθήματα να κατευθύνουν τα γεγονότα. Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά, η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες εpωτικές αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και εpωτικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής εpωτικής σχέσης!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει κοινωνικούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας αλλά και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα τόσο για εσάς που επιθυμείτε επανασύνδεση όσο και για τους άλλους που αναζητάτε καινούργια γνωριμία. Ξαφνική εpωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες εpωτικές αναστατώσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα, ξεκινάτε νέο εpωτικό κύκλο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό εpωτισμό. Η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα εpωτικά αισθήματα, που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην εpωτική σας ζωή. Για τους εpωτικά μόνους ένας νέος έpωτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του, σας διαβεβαιώνω πως δεν επρόκειτο να είναι περαστικός.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα πατούν γερά στο έδαφος. Εσείς οι εpωτικά μόνοι θα πάρετε την απόφαση να προσεγγίσετε με τρόπο ώριμο και σοβαρό, σας διαβεβαιώνω πως η τακτική σας θα είναι αποτελεσματική. Αν στόχος σας είναι το πρώην εpωτικό στις ταίρι η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Η σημερινή μέρα θα βοηθήσει να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, θα ενεργοποιηθεί και πάλι η αμοιβαία εpωτική σας έλξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε ζωηράδα στις διαθέσεις σας, θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες δημιουργώντας νέους στόχους. Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να προσεγγίσετε, σας παροτρύνω να κινηθείτε άμεσα θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, πλησιάστε τα πρόσωπα που επιθυμείτε, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε όταν το θέλετε.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα δε θα σας αφήσει να περιορίσετε την ανάγκη σας για κυριαρχία, σήμερα θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Θα δείξετε πείσμα στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, με ανυποχώρητη στάση δε θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς, προσοχή στην υπερβολή, βάλτε όρια στον εαυτό σας. Σε θέμα επανασύνδεσης τώρα αναλαμβάνετε τα ηνία, περάστε σε προτάσεις η απάντηση θα είναι θετική. Στρώνει η εpωτική σας ζωή, αποδεσμεύεστε από καταστάσεις που έφερναν στασιμότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε, προσιτή και εpωτική θα είναι η στάση σας. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξουν τις συνθήκες των μέχρι τώρα επαφών σας, η σχέση σας από φιλική μετατρέπεται σε εpωτική.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή να μεταβιβαστείτε σε ένα νέο και πιο εξελίξιμο πόστο. Δεν αποκλείεται να νιώσετε τη διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα