Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-6-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απρόοπτες επαφές θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ελπιδοφόρα θα αποδειχτεί η συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα στρώσουν το έδαφος για αρχή σταθερής σχέσης. Τώρα θα ξεκινήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης. Εσείς οι ερωτευμένοι, κάντε το τολμηρό βήμα να περάσετε σε διεκδικήσεις, προσεγγίστε με αμεσότητα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε δεν θα σας απογοητεύσει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, στόχο θα έχετε τη συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης με το πρώην ταίρι σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, αλλαγές θα υπάρξουν στις βλέψεις σας σχετικά με μελλοντικά ζητήματα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει συναισθηματικό άνοιγμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλάζει στάση απέναντι σας. Κατόπιν ενός τυχαίου συμβάντος θα περάσει σε εξομολογήσεις, οι επαφές σας από εδώ και πέρα θα έχουν σοβαρή εξέλιξη. Προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης με άτομο που από καιρό υπάρχει στην καρδιά σας. Αυθόρμητες εκδηλώσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές αμοιβαίας έλξης.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η επιθυμία σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με στόχο να βγείτε από την στασιμότητα, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Εσάς που είστε χωρίς σχέση θα σας δοθεί άνοιγμα για νέα αρχή, με ελκυστικό πρόσωπο θα συνομιλήσετε, η περεταίρω εξέλιξη θα βρίσκεται στο χέρι σας. Εσείς που είστε σε δεσμό θα θελήσετε να περάσετε σε στάδιο ακόμα πιο σταθερό ίσως και δεσμευτικό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, η στάση του θα είναι θετική, δε θα νιώσετε καμία απολύτως απογοήτευση. Εσείς οι μοναχικοί καλοδεχτείτε το άτομο που θα σας πλησιάσει, πίσω από την τυπική του στάση θα κρύβετε θερμό ενδιαφέρον. Ευαισθησία και συμπαράσταση θα δείξετε στο ταίρι σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα, το ταίρι σας θα σας κατανοήσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει μπέρδεμα στην καρδιά σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε, θα αμφισβητήσετε και θα θέσετε ερωτήματα. Κυκλοθυμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, το ταίρι σας θα αδυνατεί να σας κατανοήσει. Εσείς οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό και τα λόγια ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, να μιλήσετε απελευθερωμένα, ευχάριστα συμβάντα θα προκύψουν με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για εσάς τους χωρισμένους, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες πράξεις. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία κινηθείτε και προσεγγίστε αυθόρμητα.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, με χαλαρότητα και συγκαταβατική διάθεση θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, οι προσεγγίσεις σας θα είναι θερμές και κάπως ανέμελες, επιθυμία σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ταίρι θα πάρει διαστάσεις που θα είναι στο χέρι σας να οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα έχετε την επιθυμία να κινηθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και αντιδραστική στάση. Σήμερα θα πάρετε αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις υπερβολές. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να κινηθείτε λογικά

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα αναζητήσετε πάθος και ένταση, από την άλλη θα εγκλωβιστείτε σε αναστολές. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε προσωπικό πλαίσιο. Θετική κατάληξη θα έχει η συνάντηση που θα έχετε με πρώην ταίρι σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις. Σήμερα οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να μιλήσει ή να συναντηθεί μαζί σας. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε δεσμό.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα