Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-6-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την οξυδέρκεια και την ωριμότητα σας, τώρα τα παλιά λάθη θα σας εξοπλίσουν με σοφία και σωστή κρίση. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, θα προσεγγίσετε με τρόπο ευγενικό, διακριτικό, ταυτοχρόνως και ουσιαστικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που απ’ καιρό ενδιαφέρετε γι’ εσάς θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να του δείξετε τι ακριβώς νιώθετε. Σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε τα αισθήματα σας, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και εντάσεις. Ένα δύσκολο συναισθηματικό σας ζήτημα περνά σε φάση τακτοποίησης, η λύση που θα προκύψει θα είναι δεσμευτική. Τερματίζει θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή σχέση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οξυδέρκεια θα σας διακρίνει, τώρα θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη στοχεύοντας σε  τακτοποιήσεις άμεσες ή έμμεσες. Απρόοπτα γεγονότα και τυχαίες συναντήσεις θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις. Σήμερα πίσω από μια φιλική ή τυπική συνάντηση θα κρύβεται συναισθηματικό ξάφνιασμα, κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, φανείτε αυθόρμητοι και δε θα χάσετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανιστείτε διορατικοί και πνευματώδεις, τώρα θα βγει στην επιφάνεια το δυνατό σας ένστικτο. Θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να δώσετε εξήγηση και λύση σε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις που αποτελούν αιτία στασιμότητας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, συνάντηση αισθηματικού ενδιαφέροντος θα δώσει τόνο αισιοδοξίας στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα σχέση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα έχετε με το ταίρι σας εποικοδομητικές συζητήσεις και άμεσα αποτελέσματα. Στους χωρισμένους θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα επιδιώξετε οριστικό ξεκαθάρισμα. Εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με ώριμο και οριστικό τρόπο θα κλείσετε ανοιχτές συναισθηματικές εκκρεμότητες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε υπεύθυνα και έξυπνα, σημασία για εσάς θα έχει η μελλοντική εξέλιξη. Ό,τι δεν καταφέρατε να εκπληρώσετε στο παρελθόν ,τώρα θα καταφέρετε να το διεκπεραιώσετε άμεσα και αποφασιστικά. Σήμερα ουσιαστικές και δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, σε ραντεβού θα βρεθείτε με πρόσωπο που έχετε καιρό στην καρδιά σας. Κινηθείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη, αυτοσυγκράτηση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ισορροπία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε προσωπική συνάντηση θα λιώσει ο πάγος που δημιουργήθηκε από παρεξηγήσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Σήμερα θα αναζητήσετε σταθερές και δημιουργικές επαφές, εσείς που είστε σε δεσμό δεν αποκλείεται να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ένα ψυχολογικό βάρος φεύγει από πάνω σας, κλείνουν συναισθηματικές πληγές. Η σχέση σας μπαίνει σε περίοδο ισορροπίας, ελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλειες. Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους μοναχικούς θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας και ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Ισορροπημένα λόγια θα υπάρξουν στους διάλογους σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να τακτοποιήσετε ζητήματα τερματίζοντας παρεξηγήσεις και αδιέξοδα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητα σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, θα βάλετε σε τάξη τα αισθήματα, θα ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην συντροφικό σας ταίρι. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντι σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα καταφέρετε να επιτύχετε ισορροπία και σταθερότητα, κλείνετε αρνητικές εκκρεμότητες. Στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ηρεμία και τάξη, δεν θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων. Σε ραντεβού θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν αποκαλυπτικής συζήτησης που θα σας βοηθήσει να μάθετε τι νιώθει για εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Απρόοπτη συνάντηση θα σας δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ταίρι σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και ώριμη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και εξηγήσεις αναζητώντας δημιουργικά αποτελέσματα. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα τα καταφέρετε μια χαρά, περάστε σε προσεγγίσεις και εξομολογήσεις θα βρείτε προσδοκώμενη ανταπόκριση. Εσείς που είστε προσκολλημένοι στο πρώην ταίρι σας, κάντε το βήμα να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την επανένωση που επιθυμείτε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δώσει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θα προτιμήσετε ηρεμία στις επαφές σας, θα βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας καταφέρνοντας  να οδηγήσετε στα νερά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Απελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλειες γεγονός που θα ισορροπήσει τη ψυχική σας διάθεση, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα