Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-6-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει γεγονότα αισιόδοξα και συναισθηματικά, στις συναντήσεις σας θα γίνουν συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, σε εσάς τους χωρισμένους θα δοθεί η ευκαιρία της δεύτερης αρχής. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Εσείς που είστε σε σχέση, θα εστιάσετε στην αξία των αισθημάτων, αφήνετε στην άκρη εγωισμούς και ανταγωνίστηκες κόντρες.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, διαγράφετε παλιές συναισθηματικές πληγές, παίρνετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, προχωρείτε με ανέμελη διάθεση και αισιόδοξη σκέψη. Εσείς που είστε σε σχέση, με το ταίρι σας λύνονται οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και αμοιβαίας αγάπης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι σήμερα θα ονειροπολήσετε και θα ελιχτείτε, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις άγχους και ψυχολογικού στρες. Οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα φέρουν αισιοδοξία στον συναισθηματικό σας κόσμο, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο καρδιάς θα ανανεώσει διαθέσεις και βλέψεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, νέο τρόπο αντιμετώπισης θα επιλέξετε σχετικά με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Με αποφασιστικό τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργια μέθοδο επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να φέρετε ισορροπία και σταθερότητα στη σχέση σας. Άνοιγμα νέας γνωριμίας θα υπάρξει επάνω σε τυχαία συνάντηση, θα σας δοθεί ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες περιπέτειες.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ειλικρίνεια στις προσωπικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ενθουσιάσουν. Η απογοήτευση θα σας εγκαταλείψει μια και καλή, σε αυτό θα συμβάλει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στη ζωή και στην καρδιά σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, καταλαγιάσει η αντιδραστικότητα, θα έχετε τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και εpωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση θα τραβήξει την προσοχή σας. Αξιοποιήσετε το άνοιγμα που θα σας δοθεί, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να βιώσετε δυνατά αισθήματα έλξης και αγάπης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε διορατικοί, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη. Σήμερα η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ισορροπία θα σας οδηγήσει σε πράξεις άμεσες, εσείς οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αναλυτικές συζητήσεις θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφορές. Η γοητεία και η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, έρχονται θερμά γεγονότα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσάς τους από καιρό χωρισμένους θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για καινούργια γνωριμία, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εκδηλωθείτε με απελευθερωμένο τρόπο χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι τολμηροί θα φλερτάρετε και θα βγείτε κερδισμένοι, επάνω σας θα εστιάσει πρόσωπο που θα σας φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό. Εσείς που είστε σε σχέση, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε  δοτικοί, ξεκάθαροι και ειλικρινείς, δεν θα υπάρξουν μεταξύ σας εντάσεις.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε  η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμή συνάντηση ευχάριστης κατάληξης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, συμφιλιωτική και ειρηνική η συμπεριφορά σας. Όμορφες συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σας. Θερμή θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να βελτιώσετε τις επαφές και τις σχέσεις σας. Εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, αφήνετε κόντρες και θυμούς, τώρα θα επικεντρωθείτε στην ουσία των αισθημάτων.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε και να βρείτε τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Εσείς οι ελεύθεροι που προσμένετε νέα αρχή, εκδηλώστε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει θερμές και ειλικρινείς βλέψεις για εσάς.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα έντονη θα είναι μέρα σας, έρχονται συναντήσεις, συζητήσεις και ευχάριστες προτάσεις. Τηλεφώνημα και ραντεβού θα έχετε με το πρόσωπο που από καιρό έχετε στην καρδιά και στη σκέψη σας, οι επαφές σας θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας. Ευνοϊκά και απρόσμενα ανοίγματα θα υπάρξουν και για εσάς τους μόνους και ελεύθερους. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  αποκτά καινούργιο νόημα η ζωή σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα