Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, τώρα θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, διορθώνονται λάθη ή αποτυχημένες κινήσεις τις προηγούμενης περιόδου, ανανεώνεστε και παίρνετε τα πάνω σας. Απρόσμενο τηλεφώνημα θα αλλάξει τις καιρικές συνθήκες της καρδιά σας, η πρόταση που θα ακούσετε θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Μια συνάντηση θα είναι η πρώτη πράξη μιας σειράς γεγονότων που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής σχέσης. Για εσάς τους ελεύθερους καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, θα σας ενθουσιάσει το στυλ και η προσωπικότητα που θα έχει. Απελευθερώστε τα αισθήματα που θα νιώσετε, η έλξη θα είναι δυνατή και απολύτως αμοιβαία.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη για απελευθέρωση, με εκδηλωτικό τρόπο θα φανερώσετε την έλξη και τη χημεία που θα αισθανθείτε. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις και τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε την υπερβολή, χαλιναγωγημένες θα είναι οι εσωτερικές σας εξάρσεις. Ετοιμαστείτε για απρόσμενες εκπλήξεις, καταφθάνουν ευχάριστα συμβάντα που θα θερμάνουν την καρδιά σας. Οι εξομολογήσεις που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσουν το ενδιαφέρον που από καιρό τρέφετε, αν δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει τότε πολύ σύντομα θα σημειωθεί έναρξη σταθερής σχέσης με προοπτική μακροχρόνιου δεσμού.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας, ισχυρή θα είναι η θέληση σας για δράση και κατάκτηση. Οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, μελετημένες και οργανωμένες, εσείς που προσμένετε επανασύνδεση δεν πρόκειται να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αυτή τη φορά θα αναλάβετε την πορεία των γεγονότων και μάλιστα η κατάληξη θα είναι θετική. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για τολμηρά βήματα, το νου σας να μην πιαστείτε στον ύπνο. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα βρεθείτε να συνομιλείτε με άτομο ελκυστικό, εντυπωσιακό, και ταιριαστό στις προτιμήσεις σας. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, από περιπέτεια θα ξεκινήσει, ίσως σε δέσμευση τελικά να καταλήξει.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, βασική σας επιθυμία θα είναι να βγείτε από τη στασιμότητα, στόχο θα βάλετε να προχωρήσετε τη ζωή σας και να μην σταθμεύσετε στα λάθη ή στις αποτυχίες που έγιναν στο παρελθόν. Διαγράφετε παλιές απογοητευτικές σχέσεις, θα αναζητήσετε νέα αρχή, θα κυνηγήσετε την περιπέτεια και την εμπειρία. Καταφθάνουν νέα ανοίγματα, θα φλερτάρετε καινούργια πρόσωπα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για γνωριμίες. Ιδιαιτέρως ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, σήμερα θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, θα σας ανοίξει διαδρομή σταθερής σχέσης.

Λέων 

Αγαπητες μου Λέοντες, καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σας βγάλουν από την ανία ή την απογοήτευση, τώρα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγει στην επιφάνεια η αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας. Μια ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής σχέσης τότε δείξτε την έλξη που θα νιώσετε, μεταξύ σας υπάρχει συναισθηματικό βάθος και θα αποδειχτεί. Θα σημειωθεί θερμό άνοιγμα που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματα σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια δυνατή σχέση αγάπης.

Παρθένος

Advertisements

Φίλες μου Παρθένοι, αυθόρμητη δυναμική και άμεση θα είναι η στάση σας, ως προς το ταίρι σας η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και ειλικρινής, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τους ελιγμούς ή τις υπεκφυγές. Ζητήστε ανοιχτά αυτό που επιθυμείτε η απάντηση που θα πάρετε δε θα σας απογοητεύσει. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό στην θερμότητα που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν αποκαλύψετε την έλξη σας να είστε σίγουροι πως εσείς οι δυο θα έχετε σταθερή μακροχρόνια πορεία.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, αλλάζουν οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές, εσείς που κουραστήκατε να ανακυκλώνεστε μέσα στις ίδιες ανιαρές καταστάσεις τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανανεωθείτε ∈ρωτικά. Ξαφνικές εκπλήξεις θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση που θα έχετε με ένα ελκυστικό πρόσωπο, θα σας δώσει την δυνατότητα να ζήσετε καταστάσεις που δεν ζήσατε ως τώρα. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να περάσετε σε ξεκίνημα νέου και διαφορετικού τρόπου ζωής.

Σκορπιός

Αγαπητες μου Σκορπιοί, αλλάζετε τρόπο σκέψης, ισχυροποιείτε την αισιοδοξία σας, παίρνετε απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που μπορούν να  δημιουργήσουν συναισθηματικές πληγές. Θα προκύψουν νέες γνωριμίες και προτάσεις, θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε καινούργια σχέδια, έρχονται ουσιαστικές και θετικές αλλαγές. Θα σημειωθούν απρόβλεπτα γεγονότα που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τον συνηθισμένο τρόπο δράσης, οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές, ο χειρισμός σας αποφασιστικός. Η εμφάνιση προσώπου που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, ανανεώνεται τόσο η καρδιά σας όσο και η προσωπική σας ζωή.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει την εσωτερική και ψυχική σας δύναμη, θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε αποφασιστικά σε διεκδικήσεις είτε αυτές αφορούν επανασύνδεση, είτε νέα γνωριμία. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας, με επιτυχία θα αναλάβετε τα ηνία ενός ζητήματος που σας προβληματίζει. Δίνετε λύση σε υπόθεση που δημιουργούσε φραγμούς και εμπόδια, οι συζητήσεις σας θα είναι ξεκάθαρες και ειλικρινείς, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε υποσχέσεις μελλοντικής εξέλιξης. Για τους ελεύθερους, ανοίγεται προοπτική καινούργιας γνωριμίας με πρόσωπο που δίπλα του θα καταφέρετε να βρείτε αγάπη, να νιώσετε ασφάλεια.

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητες μου Αιγόκεροι, θα συμβούν καταστάσεις που θα διαφοροποιήσουν την εξέλιξη που πήρε η σχέση σας. Εσείς που προσφάτως χωρίσατε θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να ανακαλέσετε, διορθώνονται τα κακώς κείμενα, παίρνετε πίσω αρνητικές ή πικρές κουβέντες. Σήμερα ενδέχεται να εμφανιστεί ένα πρόσωπο έκπληξη, θα σας ενθουσιάσει η μορφή και η παρουσία του. Αν ανταποκριθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με προοπτική σταθερής σχέσης. Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ανοίγματα, ωστόσο καλό θα είναι τα όνειρα και οι επιθυμίες σας να πατούν γερά στο έδαφος.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι η ηρεμία και η χαλαρότητα, συνειδητά θα αποφύγετε τις συναισθηματικές εντάσεις και τα ζητήματα που απαιτούν τελεσίδικες απαντήσεις ή οριστικές αποφάσεις. Θα καταφέρετε να μην παρασυρθείτε από ονειροπολήσεις εκτός πραγματικότητας, ορθολογισμός και συναίσθημα θα βρίσκονται σε εξισορρόπηση. Εσείς που είστε σε σχέση, θα ρενάρετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι να απολαύσετε με ασφαλή τρόπο τα ήδη κεκτημένα. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, φιλική πρόταση που θα λάβετε από συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναθερμάνει τις επαφές σας, δεν αποκλείεται να ακουστούν απρόσμενες εξομολογήσεις.

Ιχθύς

 Φίλες μου Ιχθείς, αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, στόχο θα βάλετε να εντυπωσιάστε με τα λόγια και τις πράξεις σας. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες και δυναμικές, αυτή τη φορά η δράση σας θα είναι απελευθερωμένη, αφήνετε πίσω σας ανασφάλειες και ταμπού. Έρχεται απρόσμενο συμβάν, με τολμηρή αποφασιστικότητα θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Πολύ καλά θα κάνετε και θα κρατήσετε στάση αυθόρμητη δεκτική και όχι επιφυλακτική ή αβέβαιη, δεν θα σκοντάψετε σε αναστολές, στηριζόμενοι στο ένστικτο σας περνάτε σε νέο ξεκίνημα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα