Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-05-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ειρηνική διάθεση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα ανοίξουν δίοδο συνεννόησης. Η συναισθηματική σας σταθερότητα και η θερμή εpωτική σας στάση θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα στην εpωτική σας επικοινωνία κλείνοντας με επιτυχία αρνητικές υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να γίνετε ιδιαιτέρως συμπαθείς στα καινούργια άτομα, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού προσώπου.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλλήματα και λάθος εpωτικές κατευθύνσεις. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους εpωτικά μόνους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα ενισχύσει τον εpωτισμό σας, θα έχετε ευκαιρία νέας εpωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, περνά η εpωτική σας ζωή σε νέα τροχιά, τακτοποιούνται οι ανησυχητικές υποθέσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητα. Συμφιλίωση και επανασύνδεση θα υπάρξει, αν κάποιο γεγονός σας είχε απομακρύνει με το ταίρι σας, τώρα ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα δώσουν λύση στις διαφορές σας. Αποκαλυπτική στάση θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Αν αναζητάτε μια έντονη σχέση ικανή να σας συναρπάσει τότε μην φέρετε εμπόδια στη ροη των γεγονότων.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ανοιχτόκαρδους, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να φανερώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του εpωτικού σας συντρόφου, αυτή τη φορά θα τολμήσει να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας ήταν πρόσφατος.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και εpωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Αξιοποιήσετε το εpωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε αισθήματα έλξης και αγάπης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο – έκπληξη ερχόμενο από το μακρινό εpωτικό σας παρελθόν. Πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη θα σας φανερώσει αισθήματα ικανά να ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, ανοίγεται νέος εpωτικός κύκλος. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήστε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εφοδιάσουν με συναισθηματισμό, εpωτισμό, και σωστή διαίσθηση. Δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει το βήμα να σας ξανά προσεγγίσει, η κατάληξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα εξαρτηθούν από τις δικές σας βλέψεις. Γι’ εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερή εpωτική σχέση.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας ως προς το ταίρι σας δεν θα είναι ανταγωνιστική. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας,  να λύσετε διαφορές ή παρεξηγήσεις. Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το εpωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στις εpωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο εpωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά εpωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξη, αν είστε χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συνειδητή ειλικρίνεια και ευθύτητα που θα δείξετε στο εpωτικό σας ταίρι θα δημιουργήσει άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις. Κατανόηση θα βρείτε στις εpωτικές σας συζητήσεις, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οξυδέρκεια θα χαρακτηρίζει την κρίση σας. Οι ειλικρινείς κουβέντες σας θα καταφέρουν να κλείσουν διαφωνίες ή αρνητικές εντυπώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα επανασυνδεθείτε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτική θα είναι η εpωτική σας στάση, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θα είστε αναλυτικοί στις κουβέντες σας και αποτελεσματικοί στις πράξεις σας, αυτή τη φορά θα χαρακτηρίζεστε από υγιές πείσμα, συγκρατημένη επιμονή και μεθοδικότητα. Η σημερινή μέρα θα σας κάνει συγκαταβατικούς, η απόφαση σας να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο πρώην ταίρι σας θα φέρει ευχάριστο ίσως και δεσμευτικό αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις και συναισθηματικές ανακατατάξεις, περάσετε σε άμεσες πράξεις οι προσπάθειες σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Διαισθητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα εpωτική αρχή. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα