Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-05-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μια νέα εpωτική ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης και γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την εpωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις, που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει το σταθερό δεσμό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προκύψουν εpωτικά γεγονότα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας, εσείς οι εpωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το εpωτικό σας ενδιαφέρον. Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο εpωτικό πρόσωπο δε θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια, καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής εpωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλήμματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους εpωτικά μόνους, θερμή εpωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε εpωτική σχέση, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι η ευκαιρία επανασύνδεσης. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη εpωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Δεχτείτε αυτό το άνοιγμα για επανένωση, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα μεταξύ σας είναι δυνατά, ικανά να οδηγήσουν σε σταθερό δεσμό.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς που είστε ελεύθεροι ή εpωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην εpωτική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, καινούργιες εpωτικές προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια εpωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι’ αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με εpωτισμό παρόρμηση και ελκυστικότητα θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον εpωτικό σας ορίζοντα. Σήμερα με δική σας πρωτοβουλία θα ταχτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το εpωτικό του ενδιαφέρον. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής εpωτικής σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε αποφασιστικά, στόχος σας θα είναι τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι απαιτητική. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, που θα σας βγάλει από κάποιες προσωπικές σας αυταπάτες.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τον εpωτισμό σας, την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητα σας, με αποτέλεσμα να πλησιάσετε πολύ κοντά στους εpωτικούς σας στόχους, η θερμή σας στάση θα καταρρίψει εμπόδια και φραγμούς. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα σας παροτρύνω να ελευθερώσετε την εpωτική σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο που τυχαία και συχνά σας συναντά σε γνώριμο μέρος, θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα σας ανοιχτεί εpωτικά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις εpωτικές σας υποθέσεις. Πρώην εpωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε άμεση και επιτυχημένη επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό εpωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας τη σταθερότητα και την ισορροπία, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού. Εσείς οι εpωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο μυστήριας προσωπικότητας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτη συνάντηση θα ζεστάνει το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο, οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο εpωτικό ξεκίνημα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ένα πρόσωπο με θερμό εpωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής εpωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο εpωτικό ξεκίνημα, τότε ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την εpωτική σας ζωή.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα