Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλοι μου Κριοί, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις και στις επιλογές σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις υπερβολές, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να εναντιωθείτε στο συνηθισμένο και στο καθιερωμένο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία. Σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους προσωπικής ζωής, οι διαθέσεις σας θα είναι επαναστατικές, προσοχή στις ακραίες αποφάσεις.

Ταύρος

 Φίλοι μου Ταύροι, διαφοροποιημένες θα είναι οι επιθυμίες σας, το νου σας να μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας παγιδεύσει, οτιδήποτε σκεφτείτε ή πράξετε θα πρέπει να γίνει απολύτως συνειδητοποιημένα. Σήμερα θα πατήσετε πόδι στο κατεστημένο της σχέσης σας, η στάση στο ταίρι σας ίσως να είναι κάπως απαιτητική. Το πρόσωπο που έχετε ερwτευτεί θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, ενδεχομένως να αποκαλυφθεί η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Άτομο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη. Προμηνύεται συνάντηση θερμής έλξης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκηνές πάθους ή ζήλειας.

Δίδυμοι

 Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα προσοχή στις επικοινωνιακές αναποδιές, στις συζητήσεις με το ταίρι σας καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ηρεμία, αποφύγετε τις αντιθέσεις, κρατήστε ισορροπημένο επίπεδο. Η επιθυμία σας να δραπετεύσετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να ξεφύγετε από ψυχικές πιέσεις θα σας οδηγήσει σε διαφόρων ειδών αποδράσεις, προσοχή στις επικίνδυνες επιλογές. Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε ταίρι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να σας είναι δύσκολο να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας τις αντιδράσεις σας αλλά και τις τυχόν εσωτερικές σας κυκλοθυμίες. Ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε ένταση, πάθος ίσως και ζήλεια. Έντονα συναισθήματα θα σας δημιουργηθούν, αυτή τη φορά δε θα κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει κάλεσμα από εσάς. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ, αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί, έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις σας, στις σκέψεις και στα κυρίως στα λόγια σας, προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα με το ταίρι σας. Εσείς οι καταπιεσμένοι ή τελείως ελεύθεροι θα αναζητήσετε το παθιασμένο και το απελευθερωμένο, αυτό που να μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Ίσως άλλα να νιώθετε για το ταίρι σας και άλλα να αφήνετε να εννοηθούν, η στάση σας θα διαστρεβλώσει τις έννοιες, προσοχή στις παρεξηγήσεις. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα να αποφύγετε καταστάσεις ή συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε για συναισθηματικές αναστατώσεις και για ανατρεπτικές συζητήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο με τη στάση που θα κρατήσετε. όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αντιδράσετε, ο χειρισμός σας θα πρέπει να είναι διπλωματικός και μεθοδικός. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος ρήξεων με το ταίρι σας. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά ή καυστικά, σας συμβουλεύω να είναι καλοπροαίρετες οι αλλαγές που θα επιδιώξετε. Προτιμήστε πράξεις συγκατάβασης και αγάπης, αποφύγετε πείσματα και εμμονές.

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές πράξεις αποδέσμευσης, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές. προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχος της παρορμητικότητα σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς και τις εξαναγκαστικές επιθυμίες. Από δοκιμασία θα περάσουν τα αισθήματα σας, προσοχή στις επιθυμίες και στα σχέδια που θα απαιτούν ριζικές αλλαγές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, πρέπει να προσέξετε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθείτε, αν πληγώσετε ή απογοητεύσετε το ταίρι σας είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να το μετανιώσετε. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι αναλαμβάνετε τον έλεγχο της σχέσης σας, προσοχή στις παρορμητικές εξάρσεις, οι υπερβολές ή οι ριψοκίνδυνες επιλογές ενδεχομένως στην πορεία να σας στοιχίσουν. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του εντελώς απρόσμενα, σήμερα θα περάσετε σε τολμηρές προσεγγίσεις και εκδηλώσεις, ωστόσο προσοχή στις βιαστικές πράξεις ή αποφάσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, η συναισθηματική σας έξαρση θα σας ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν αντίχτυπο στο μέλλον της προσωπικής σας ζωής, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε ελεύθερη την έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον ανοίγοντας σας προοπτική δεσμού.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η ανάγκη σας να αφήσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις πάθους, προσοχή σε σκηνές ζήλειας, αποφύγετε την υπερβολή. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ολοκαίνουργια σχέση. Εσείς που διατηρείτε χρόνιο δεσμό και θέλετε να περάσετε σε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις προσοχή στην στάση που θα βγάλετε στο ταίρι σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τον πιεστικό ή απαιτητικό τρόπο δράσης.

Advertisements

Υδροχόος

 Φίλοι μου Υδροχόοι, στα άκρα θα φτάσουν τα συναισθήματα σας, δεν πρόκειται να περιορίσετε τις εκδηλώσεις σας, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο. Παρορμητική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στα επικίνδυνα λόγια, καλό θα είναι να μην προκαλέσετε αντιδράσεις από το ταίρι σας, τις υποσχέσεις που θα δώσετε θα είστε αναγκασμένοι να τις τηρήσετε. Ίσως να μην καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, εσείς οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τη γοητεία σας.

Ιχθύς

 Φίλοι μου Ιχθείς, δεν θα είστε σε θέση να χειριστείτε με χαλαρότητα ή αυτοσυγκράτηση συνθήκες που σας πνιγούν ή σας δυσανασχετούν. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση σήμερα θα εναντιωθείτε σε πιεστικές καταστάσεις,  στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, θα αντιταχτείτε σε συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας ελευθερία. Θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνέψετε τη στάση που θα έχει το ταίρι σας, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλετε, καλό θα είναι να μην εστιάσετε στις αρνητικές εκδοχές, αφήστε περιθώριο συνεννόησης. Ένταση θα υπάρξει στις επαφές σας, θα προκύψουν συναισθηματικές αποκαλύψεις και μια αιφνιδιαστική συνάντηση!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα