Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-05-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα προσπαθήσετε να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει εpωτικό πρόσωπο που τρέφει βαθιά αισθήματα για εσάς, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σοβαρά με το ταίρι που έχετε δίπλα σας ή αν θα ανοίξετε πλώρη για αλλού.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα εναντιωθείτε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας εpωτικό πρόσωπο που σας πλήγωσε ή που δεν μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματικά αυτό που αναζητάτε. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω την συμβουλή να αφήσετε στην άκρη το προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη ζωή σας, να ξεκινήσετε έναν ολοκαίνουργιο εpωτικό κύκλο.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την εpωτική σας δύναμη, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών εpωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα εpωτική, θα έχει τη διάθεση να περάσει ολοκληρωτικά στη ζωή σας. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο εpωτικό ταίρι, τώρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες εpωτικές σχέσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα είναι είστε σε θέση να αγαπήσετε, να κατανοήσετε και να εκδηλώσετε τον εpωτισμό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί ίσως και αρκετά ρομαντικοί. Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση, θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από πρόσωπο που από καιρό ήθελε να κάνει το βήμα να σας ανοιχτεί εpωτικά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα αναλάβετε έντονη εpωτική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα ζωηρέψει τις εpωτικές σας διαθέσεις. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σπάσει την μονοτονία στην καρδιάς σας, τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το άτομο που θα περάσει στην εpωτική σας καθημερινότητα, θα έχει βλέψεις για σταθερό μέλλον.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την εpωτική σας διάθεση, οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο δε θα είναι τόσο επιφανειακές όσο θα νομίζετε. Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που θα φέρουν άνοιγμα σχέσης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει εpωτικά, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία σας φανερώνω πως θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω την συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα εpωτικά σας δεδομένα. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και μάλιστα αυτή τη φορά θα κλείσει με δεσμευτική κατάληξη.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η εpωτική σας γοητεία θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας εpωτικής γνωριμίας. Διάχυτες και εpωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση, τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας εpωτικής σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά λύνονται παρεξηγήσεις και περνάτε σε νέο εpωτικό ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα υπάρξουν εξηγήσεις και υποσχέσεις.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, διατηρήστε θερμές τις εpωτικές σας διαθέσεις και ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο- έκπληξη. Κάποιος θα σας φανερώσει γεγονότα και αισθήματα ικανά να αλλάξουν ριζικά την εpωτική σας ζωή. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ένα συγκεκριμένο άτομο που εδώ και πολύ καιρό έκρυβε το εpωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήσετε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η εpωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ραγδαίες εpωτικές αλλαγές, που όλες θα είναι θετικές και ευχάριστες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής, να περάσετε σε διεκδικήσεις και να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Μην δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους εpωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας, σας συμβουλεύω να μην το απομακρύνετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το προαίσθημα που θα νιώσετε, για άλλη μια φορά το ένστικτο σας θα είναι ο σωστός οδηγός. Θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας φιλικής πρότασης, να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο, που θα σας βοηθήσει εξελιχθείτε, να βγείτε από την εpωτική σας στασιμότητα. Καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα