Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-05-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα από ενθουσιασμό και ζωτικότητα θα χαρακτηρίζεται η διάθεσή σας, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις εpωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια εpωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει την συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής εpωτικής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στο χαρακτήρα σας και στις προτιμήσεις σας. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομο που δεν αποκλείεται η χημεία και η οικειότητα που θα αισθανθείτε, να σας οδηγήσει τελικά σε έναρξη σταθερού εpωτικού δεσμού. Θα διαπιστώσετε πως θα είναι καθαρά στο χέρι σας το αν θα βάλετε στη ζωή σας πρόσωπο καινούργιο ή ήδη γνωστό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Θα εμφανιστούν ξεχασμένα εpωτικά αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική και σωματική ένωση. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της εpωτικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα εpωτική αρχή. Θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα εpωτικό σκοπό, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε τολμηροί, θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σταθούν εμπόδιο στην εpωτική σας εξέλιξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος της σχέσης σας, προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν και κατά πόσο είναι αληθινά ή αποτελούν μια γενική ψευδαίσθηση. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, αποφύγετε αρνητισμούς και προκαταλήψεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και όρεξη για εpωτικές διεκδικήσεις. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε για κάποιο κοινό σας ζήτημα και με δική σας πρωτοβουλία θα δοθεί άνοιγμα προσωπικών επαφών. Η απόφασή σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα σας βγει σε καλό. Δε θα σας κρύψω πως στο πρώτο σας προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει κλίμα θερμό και ιδιαιτέρως εpωτικό!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα ξεθολώσει τη σκέψη σας, θα δώσει φως στην αντίληψή σας, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να είστε σε θέση να αποφύγετε τις λανθασμένες εpωτικές κινήσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από πιεστικές καταστάσεις, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας είναι γνωστό και το βρίσκετε ιδιαιτέρως συμπαθητικό, θα προβεί σε εpωτικές εξομολογήσεις που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ορθή θα είναι η αντίληψή σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα κλείσετε με επιτυχία εpωτικές εκκρεμότητες. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα και η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε πορεία σταθερής εpωτικής ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο εpωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση, που θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να μην την απορρίψετε.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα σας εξοπλίσουν με διαίσθηση, κατανόηση και έντονη διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εpωτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και εpωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματά του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα εpωτικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις εpωτικές σας βλέψεις, καταφθάνουν στιγμές έντονης εpωτικής έλξης!

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι όψεις της ημέρας θα σας οδηγήσουν σε αναζήτηση νέων τρόπων χειρισμού, προκειμένου να κλείσετε οριστικά κάποιες αρνητικές εpωτικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε με τη μεθοδική σας στάση να λύσετε παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι εpωτικές σας διαθέσεις, θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε εpωτικά, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως την ισορροπία και την ασφάλεια θα πρέπει να τη διεκδικήσετε με υπευθυνότητα και όχι με ανώριμες απαιτήσεις. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματά σας, καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, στις εpωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο εpωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματά σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξιμο, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα