Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-05-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανέμελη, εpωτική και ρομαντική θα είναι η στάση σας. Σήμερα, με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε την προσοχή πολλών, θα κινητοποιήσετε τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κρατήσετε θετική στάση τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα παλιά και να ανανεώσετε την εpωτική σας ζωή. Εσείς οι εpωτικά μόνοι θα εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητά σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θερμός και ευγενικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο εpωτικό πρόσωπο, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Προοπτική εpωτικής επανασύνδεσης θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι ως προς τα αισθήματά σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε με άτομο, που τελικά τα θερμά σας λόγια, θα καταφέρουν να το πείσουν πως αξίζει να σας δώσει την ευκαιρία που ζητάτε. Έρχεται αρχή σταθερού εpωτικού δεσμού!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα είστε σε θέση να διώξετε μακριά πρόσωπα που πνιγούν την ψυχολογία σας. Το αγαπημένο σας ταίρι θα ανοίξει μεταξύ σας τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση δίνοντάς σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για τους εpωτικά ελεύθερους και μόνους, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο εpωτικό άνοιγμα που θα έχει ευνοϊκή και άμεση κατάληξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει εκπλήξεις, προκλήσεις και ρομαντικές εpωτικές στιγμές. Την ανεβασμένη σας λίμπιντο θα έρθει να συμπληρώσει η πολύ θερμή συμπεριφορά ενός προσώπου, που θα έχει σκοπό να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό εpωτικό ταίρι. Η αποκαλυπτική στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη και στην καρδιά σας, θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ένωσης, ανοίγοντας προοπτική σοβαρού δεσμού. Μην περιορίσετε τον ρομαντισμό που θα σας διακατέχει, θα υπάρξουν έντονες εpωτικές στιγμές!

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα αναθερμάνει τις διαθέσεις σας, ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, εpωτικοί, δεν αποκλείεται και αρκετά ρομαντικοί. Σήμερα με ιδιαίτερη προσοχή θα επιμεληθείτε το στυλ σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας εpωτευτεί πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή σας ή που εσείς θα εντυπωσιαστείτε από το στυλ και την προσωπικότητά του. Αν αναζητάτε καινούργιες εpωτικές περιπέτειες, τότε μπείτε ορμητικά στο παιχνίδι, αν πολιορκήσετε, θα καταφέρετε να κατακτήσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες εξελίξεις, φιλικές συναναστροφές θα σας φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε πιεστικές καταστάσεις που σας προκαλούν θλίψη ή ανία, εσείς οι ίδιοι θα προβείτε σε προτάσεις που θα στοχεύουν στην ψυχολογική σας ανανέωση. Αναλυτική και τολμηρή συζήτηση με το ταίρι σας θα διαφοροποιήσει τις εpωτικές σας βλέψεις, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι ο σταθερός δεσμός, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε και να απαλλαγείτε από αβεβαιότητες.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια ευχάριστη και εpωτική μέρα, προχωρήσετε σε ανάλογες προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση σε ό,τι προτείνετε. Η οικεία στάση που θα δείξετε σε πρόσωπο που τυχαία θα σας συστήσουν, θα δημιουργήσει τη δυνατότητα η γνωριμία σας να προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του και θα περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο απρόοπτης εpωτικής σχέσης!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα θελήσετε να υπερισχύσετε και να ξεχωρίσετε, προσπάθειες εντυπωσιασμού θα πιάσουν τελικά τόπο. Στόχος σας θα είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιων συγκεκριμένων προσώπων, ωστόσο προσοχή να μην πέσετε σε υπερβολές, μην υιοθετήσετε στυλ ή τρόπο έκφρασης που δε σας ταιριάζει. Εpωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου που θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή εpωτική σχέση.

Advertisements

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η στάση σας. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή στου αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί, με εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο την μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητά σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα εpωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κατακτήσετε, να υπερισχύσετε και να ξεχωρίσετε. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα πολιορκήσετε εpωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Ανέμελη ίσως και κάπως ατίθαση θα χαρακτηριστεί η εpωτική σας συμπεριφορά, θα βρεθείτε στο επίκεντρο προσώπων που ήδη ενδιαφέρονται για εσάς εpωτικά, αλλά δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις από μια γνωριμία με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα το γοητευτικό παρουσιαστικό σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα ενισχύσει την εσωτερική σας δύναμη, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας καταστάσεις ανταγωνισμού, εξουσίας και υπεροχής. Θα είναι ισχυρή η επιθυμία σας να θέλετε να επιβληθείτε, γι’ αυτό το νου σας, να μην προκαλέσετε συγκρούσεις, μην πέσετε σε διαμάχες που θα φέρουν αρνητικό κλίμα. Εσείς οι εpωτικά μόνοι, θα βγείτε στο κυνήγι της εpωτικής περιπέτειας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε βλέψεις για περιστασιακές εpωτικές επαφές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα κρατήσετε απόσταση από προβληματισμούς και διλήμματα, με δική σας επιλογή θα αφήσετε στην άκρη πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος η πίεση. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες και να περάσετε σε ρυθμό πιο χαλαρό και πιο ανέμελο. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, οι διαθέσεις σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να θυμηθείτε τα παλιά, με αποτέλεσμα να βιώσετε ευχάριστες καταστάσεις, έρχονται ξαφνικές εpωτικές εκπλήξεις!

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα