Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τολμηρή και αρκετά παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, στις ενέργειες σας δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί ούτε ανασφάλειες. Εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε διαφόρων ειδών περιπέτειες, θετικοί θα είστε στα καινούργια ενδεχόμενα σοβαρά ή περιστασιακά, οι προσεγγίσεις σας θα είναι απελευθερωμένες. Επαφές στενού τύπου θα ξεκινήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η καρδιά σας, θα αναζητήσετε συναισθηματική ένταση και θα τη βρείτε. Πρόσωπο που έχετε καιρό στο στόχαστρο σας θα σας πλησιάσει με στάση ιδιαιτέρως εκδηλωτική, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό και άνεση.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού που θα καταφέρει να ανανεώσει τις αισθήσεις σας. Για εσάς που δεν μπορείτε να βγάλετε από τη σκέψη σας το πρώην ταίρι σας και η συναισθηματική φόρτιση σας καταβάλει, σας φανερώνω πως θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε τέλος σε συναισθηματικές εξαρτήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε σελίδα να τερματίσετε το παρελθόν.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, ενδιαφέρον θα δείξετε για καινούργιες γνωριμίες, η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική, το παρουσιαστικό σας  ελκυστικό, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία  να βάλετε μπρος για νέα σχέση με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Θα είστε σε θέση να διατυπώσετε τις προτάσεις που έχετε κατά νου, αν θέλετε να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, περάστε άφοβα σε διεκδικήσεις το αποτέλεσμα θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Ένα προσωπικό σας ραντεβού θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να γίνετε άμεσοι και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό, περάστε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας πλησιάσει, ναι μεν θα κάνει το πρώτο βήμα, ωστόσο θα περιμένει από εσάς το δεύτερο.

Λέων 

Φίλες μου Λέοντες, περνάτε σε άμεση δράση, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, πρωταρχική σας επιθυμία θα είναι να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα. Λήγει η στασιμότητα, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών συναισθηματικών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας, σήμερα δώστε βάση στις συναντήσεις και στα τηλεφωνήματα που θα προκύψουν. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού, οι περεταίρω επαφές θα εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους, σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε αισιόδοξα και να πράξετε δυναμικά.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καινούργια σχέδια, έρχονται ουσιαστικές και θετικές αλλαγές στην καρδιά σας, προετοιμαστείτε για γεγονότα που θα αλλάξουν τα πλάνα και την κατεύθυνση της προσωπικής σας ζωής. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και ελπιδοφόρα κατάληξη, θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση. Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, η γνωριμία που θα προκύψει θα έχει μελλοντική εξέλιξη, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης. Μη καμουφλάρετε τα αισθήματα που θα νιώσετε, σας φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Advertisements

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, οι διαθέσεις σας σε συνδυασμό με τα απρόοπτα γεγονότα θα σας βγάλουν από την αδράνεια, τολμηρή θα γίνει τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας. Συναισθηματική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός και επειδή θα το χειριστείτε με ρομαντική και απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα συμφιλίωσης ή επανένωσης από πρώην ταίρι σας, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε δωμάτιο για δύο. Στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, όσο πιο ξεκάθαρα κινηθείτε τόσο πιο άμεσο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, στα κόκκινα θα είναι οι αισθήσεις σας, στην προκειμένη φάση αυτό που θα αναζητήσετε στις επαφές σας θα είναι η απελευθερωμένη έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, θα είναι λάθος αν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μάτι χαλαρό. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η προοπτική της σταθερής σχέσης, τότε φανείτε ξεκάθαροι, προσοχή στο τι θα αφήσετε να εννοηθεί.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα πάρετε τα πάνω σας, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, στόχο θα έχετε να αλλάξετε τις συνθήκες και τα ενδεχόμενα της προσωπικής σας ζωής. Σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί, δοτικοί και διαχυτικοί, θα είστε έτοιμοι να προσεγγίσετε με στόχο να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα ερwτευτείτε εντελώς ξαφνικά κα απρόσμενα, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας, προσοχή στις υπερβολές.

Αιγόκερως

 Αγαπητές μου Αιγόκεροι, θα προκύψουν απρόοπτα γεγονότα, να περιμένετε εκπλήξεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Αλλάζουν τα δεδομένα, θα σας ανανεώσει το προσωπικό ραντεβού που θα έχετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, τερματίζει η στασιμότητα, έρχονται εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Η διάχυτη στάση που θα εκδηλώσετε θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, τετ α τετ συνάντηση θα καταλήξει σε έναρξη δεσμού, εκβληθείτε χωρίς φοβίες δεν θα υπάρχει λόγος να φανείτε επιφυλακτικοί. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

Υδροχόος

Advertisements
 Φίλες μου Υδροχόοι, ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα έχει κατάληξη μια συνάντηση που πολύ γρήγορα θα πάρει συναισθηματική έκταση. Ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με άτομο που δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεχάσετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά με ανανεωμένες βλέψεις και επιθυμίες. Το πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην προσωπική σας ζωή με την προοπτική να παραμείνει σταθερά για χρόνια. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερα να ερwτευτεί, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό θα καταφέρει να σας ανανεώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, ανήσυχη και άστατη θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι η ποικιλία και όχι ο περιορισμός, τώρα αφήνετε στην άκρη ταμπού, προκαταλήψεις ή επιφυλάξεις. Απρόσμενα γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις, σήμερα θα πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς οι μόνοι, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κουβεντούλα και ότι άλλο προκύψει…

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα