Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-04-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε αποτελεσματικοί σε κινήσεις επανασύνδεσης, οι κουβέντες και οι εκδηλώσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές. Σήμερα θα αναζητήσετε τη σταθερότητα, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι προσωπικές σας επαφές. Στην εpωτική σας σχέση, θα πάρετε απόφαση να λύσετε σοβαρά ζητήματα θα ανοίξετε τολμηρές συζητήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν θέσεις και απόψεις.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκτοπίσετε τους ανασταλτικούς παράγοντες και να περάσετε σε άμεση δράση. Συνομιλία με ένα συγκεκριμένο άτομο θα ανανεώσει την καρδιά σας, θα ενισχύσει τη διάθεσή σας να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα. Σήμερα η επιλογή σας να κρατήσετε θερμή στάση στις συνομιλίες σας και η επιθυμία σας να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στην εpωτική σας ζωή, θα σας φέρει ευχάριστη ίσως και ανέλπιστη κατάληξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ωριμότητα και να κινηθείτε με δυναμισμό. Προχωρήστε με βήματα σταθερά, σήμερα μια συγκεκριμένη συνομιλία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ξεκίνημα εpωτικής σχέσης. Ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη δεσμού τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Βραδινή ώρα θα ακουστούν λόγια αποκαλυπτικά και απολύτως ειλικρινά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα νιώσετε ελεύθεροι να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες εpωτικές προοπτικές. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, που αν το αξιοποιήσετε, θα αποκτήσετε σταθερές εpωτικές επαφές. Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνομιλία με παλιά σας αγάπη θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε καταστάσεις που σας απομάκρυναν. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή εpωτική σχέση, η πορεία σας περνά αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, εγκράτεια και αυτοπεποίθηση. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, θα επιλέξετε κινήσεις οργανωμένες κι όχι σπασμωδικές. Με πολύ συνειδητές πράξεις θα παραμελήσετε εγωισμούς, η κατανόηση που θα δείξετε θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τις εpωτικές σας επαφές σε επίπεδο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει επανένωση δεσμών!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει ή απειλεί την ανεξαρτησία σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αλλάξετε τρόπο δράσης, θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ανατρεπτικές πράξεις. Οι δυναμικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν να ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις και θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Θα κάνετε μια νέα εpωτική αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερικές αναζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που θα κατανοήσετε τι θέλετε και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η ψυχική κούραση που αισθανόσασταν σας εγκαταλείπει, οι εσωτερικές φοβίες οπισθοχωρούν, η αδράνεια μετατρέπετε σε δράση. Σε προσωπική συνομιλία θα λύσετε παρεξήγηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, ξεκινά πορεία σταθερής σχέσης. Για τους εpωτικά μόνους, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες μέσω διαδικτύου που θα ανανεώσουν το ηθικό σας, θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει τις αναγκαίες και απαιτούμενες λύσεις. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να διώξετε ό,τι σας πνιγεί ή σας καταπιέζει και να ελκύσετε ό,τι σας ανανεώνει και σας δίνει ενέργεια. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, με ισχυρό πείσμα θα καταπολεμήσετε φοβίες και απαισιόδοξες σκέψεις. Εντυπωσιακό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα τραβήξει την προσοχή σας, η προσέγγισή σας θα έχει θερμό αποτέλεσμα.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ρεγουλάρετε το άγχος σας, θα εκτοπίσετε αβάσιμες φοβίες, αυτή τη φορά δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα άτοπων ανασφαλειών. Θα πάρετε την απόφαση να αποκαλύψετε κάποιες κρυμμένες σας σκέψεις ή επιθυμίες σας, ενδέχεται να απομακρυνθείτε από εpωτικό πρόσωπο που νιώθετε πως σας καταπιέζει. Σε περίπτωση που θέλετε να τερματίσετε τη σχέση σας, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πράξετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και ανάγκη για ρίσκο, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύση σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Μια αποκαλυπτική σας κίνηση θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην εpωτική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Τα εpωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ετοιμαστείτε για δεσμευτικές αλλαγές με σοβαρές υποσχέσεις. Ό,τι σας υποσχεθούν θα το τηρήσουν, γεγονός που θα απαιτεί και την αξιοπιστία των δικών σας υποσχέσεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη και ώριμη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε τάξη σχέσεις και αισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν, θα περάσει σε αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε ένα καινούργιο μέλλον, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας.

Πηγή: zwdiasimera
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα